NeuroN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Το σταθερό είναι στο σπίτι των γονιών μου και το ιντερνετ ουσιαστικά θα το χρεισιμοποιώ μόνο εγώ κάθε χριστ-πάσχα-καλοκαιρ αυτα.. μάλλον για forthnet παω ε, φαίνεται πολύ πιο οργανομένο απο της vodafone πχ. επίσης απο πού να το πάρω? όλο και καμιά καλή προσφορά θα παίζει απο κάποιο κατάστημα ετσι?
liopyr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ότι και να διαβάσεις-ακούσεις, ένα μικρό ρίσκο θα το πάρεις. Ψάχτο ανάλογα με την περιοχή που μένεις αν έχουν ακουστεί προβλήματα. Από εκεί και πέρα, από double play της forthnet εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
NeuroN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αφού έριξα μια ματιά και σύγκρινα hol - forthnet ψήνομαι πολύ για το hol double-play lite σίγουρα τα 24mbit του forthnet economy είναι καλύτερα απο τα 6mbit αυτουνού για διαφορά παγίου 3ευρώ/μήνα αλλά το hol έχει 1ώρα το μήνα δωρεάν αστικές/υπεραστικές (για τους 6 πρώτους μήνες) δώρο τον WD και επίσης τα 6mbit μου είναι μια χαρά για 3 φορές το χρόνο (εδω στη σάμο τον υπόλοιπο χρόνο έχω 2mbit γιατι δεν παει παραπάνω..) σωστός?
liopyr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Τι να σου πω, αν καλύπτει τις ανάγκες σου δεν μου πέφτει λόγος.. Πάντως η μία ώρα δωρεάν κλήσεις, ούτε για κατούρημα δεν φτάνει σε μία κλασσική ελληνική οικογένεια συνήθως...
NeuroN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 καλά ναι δεν είναι τόσο φοβερό, η 1ώρα κλήσεις κοστίζει 1.7ευρώ με τον τιμοκατάλογο της hol οπότε αυτό που κερδίζω ουσιαστικά με το hol είναι ο σκληρός που δίνει το e-shop (70ευρώ) και κάτι ψηλά περίπου 4ευρώ/μήνα (από τη διαφορά στο πάγιο και τη 1ώρα δώρο κλήσεις) έναντι των επιπλέον 18mbit ταχύτητας με το forthnet και όλα αυτά για 1 χρόνο χμμμμ...
NeuroN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 άκυρο τελικά βλέποντας παλιούς αναλυτικούς λογαριασμούς κατάλαβα οτι τους συμφέρει το απεριόριστο το θέμα μου τώρα είναι τα κινητά κάθε μήνα κάνουν κλησεις προς κινητά γύρω στις 3ώρες αφού η forthnet δίνει δώρο τη 1ώρα μένουν άλλες 2 που θα πληρώνουν οι γωνείς μου δλδ +20ευρώ τι να κάνω γι αυτό? ξέρετε κανα καλή προσφορά που περιλαμβάνει και κινητά?
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Προσφορά που να έχει παραπάνω από μία ώρα (από σταθερο σε κιν. δεν έχω ακούσει), αλλά αν είναι να δίνει 20+ ευρώ, ας κάνει μία ξεχωριστή σύνδεση με μία εταιρία κινητής τηλ. να μείνει και η συσκευή...
NeuroN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 [QUOT]αλλά αν είναι να δίνει 20+ ευρώ, ας κάνει μία ξεχωριστή σύνδεση με μία εταιρία κινητής τηλ. να μείνει και η συσκευή... δλδ?
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 δλδ? Δηλαδή να πάρει κινητό με σύνδεση και δωρεάν χρόνο ομιλίας.
NeuroN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δηλαδή να πάρει κινητό με σύνδεση και δωρεάν χρόνο ομιλίας. ααα... οχι είναι για τους γονείς μου και βγάζουν σπυριά στην ιδέα και μόνο του κινητού ε απλά περιορίζουν λίγο τα τηλ σε κινητά ή πληρώνουν αυτά τα παραπάνω τι να κάνουμε και πάμε για forthnet
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Παιδιά, εγώ που μόλις το έψαξα για τις αδερφές μου, για 24 mbps και απεριόριστες αστικές, υπεραστικές και περίπου 30 επιλεγμένες διεθνείς κλήσεις, βρήκα ότι forthnet, tellas και hol προσφέρουν με 40 ευρώ το μήνα ενώ η vivodi με 20 ευρώ το μήνα. Το μόνο μειονέκτημα της vivodi ήταν ότι έχει κόστος ενεργοποίησης γύρω στα 18 ευρώ + 65 ευρώ για εγκατάσταση γραμμής. Δηλαδή ένα εφάπαξ της τάξης του 83 ευρώ και επιπλέον, δεν έχει τα 60 λεπτά προς κινητά δωρεάν / μήνα. Από κει και έπειτα όμως είναι η μισή τιμή! Πολύ μεγάλη διαφορά δεν είναι;
adamch Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 20 ευρώ θα πληρώνεις, αλλά το θέμα είναι πόσες μέρες το μήνα θα λειτουργεί η γραμμή. Είναι που είναι για τον ....οι εναλλακτικοί, η Vivodi φαντάσου
g_kor06 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω Tellas 2play εδω και ένα τρίμηνο περίπου και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος
Crazy Priest Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν κάνεις το οτιδήποτε, θα σου πρότεινα κάνε έναν έλεγχο πρώτα της γραμμής με κάποιον ηλεκτρολόγο. Γνώμη μου είναι να κάνεις αίτηση για ΑνΤοΒ (Ανενεργό Βρόγχο) και να σου φέρουν νέα γραμμή και να αφήσεις το σταθερό για τους γονείς σου.ΛΟΓΟΣ[?]: Αν έχεις πρόβλημα συγχρονισμού με το 2play, θα παίρνουν οι γονεις σου στην Τεχνική Υποστήριξη και θα πρήζουν.... Vodafone 2play -> powered by Hellas OnLine, (το ίδιο πράγμα είναι απλά πληρώνεις την VF) Δες πόση απόσταση έχεις από το αστικό κέντρο ΟΤΕ για να δεις ποσα Mb θα πάρεις (περίπου). Δες ποιό πακέτο προσφοράς σε καλύπτει Κάνε την αίτηση
antreaslam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ας πω και εγώ τη δική μου γνώμη λοιπόν! Εδώ και 2 μήνες, έχω βάλει ΝΕΤΟΝΕ. 37,90 το πακετο double play. (2 μήνες δωρεάν, τέλος ενεργοποίησης=50ευρώ, και κάθε πελάτης που προτείνεις κερδίζεις και εσύ και αυτός από 20 ευρώ)! Αριστη ποιότητα τηλεφωνίας, σχεδόν καμία αποσύνδεση, και πολύ πολύ δυνατή υποστήριξη πελατών σε 2 προβλήματα που είχα, παρότι στο ένα, έφταιγε ο οτε (δεν παρέδιδε τη γραμμή μου στη ΝΕΤΟΝΕ για να κάνει σύνδεση).και στο 2ο, χάλασε το κουμπί reset Του ρούτερ και αντικατασταθηκε μέσα σε 18 ώρες. Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.