xolloth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 οσοι εχετε παραγγειλει η σκεφτεστε να παραγγειλετε απο το mylot.gr καποιο κινητο μην το κανετε διοτι σταματησε η λειτουργια του. ηδη εχω προβλημα εγω γιατι μου εχει χαλασει ο φορτιστηs και να δουμε που θα βρω. σε μυνημα που τουs εστειλα ελαβα την κατωθι απαντηση Αγαπητοι κυριοι καταναλωτες Σας ενημερωνουμε οτι το ηλεκτρονικο καταστημα μας Mylot.gr διεκοψε προσωρινα την λειτουργια του για λογους ανασυνταξης. - Παραγγελιες δεν θα αποστελονται - Δεν μπορουμε να απανταμε στα μηνυματα σας - Δεν μπορουμε να απανταμε στα τηλεφωνα σας ------- Σε περιπτωση που εχετε καποιο προιον προς αντικατασταση στειλτε το στη διευθυνση ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ 64200 ------- Σε περιπτωση που πληρωσατε με καταθεση η Paypal και δεν εχετε λαβει το προιον σας, παρακαλω περιμενετε και ειτε θα σας στειλουμε το προιον, ειτε τα χρηματα σας πισω. ------------------ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ YΓ:Σημερα με email με ειδοποιησαν οι διαχειριστες του site οτι ξαναρχισε η λειτουργια του εν λογω eshop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.