Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pop-up

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα Παιδια,

Sorry εαν δεν ειμαι στο καταλληλο thread καταρχην.

Στην ουσια τωρα...ανοιξα το pc τωρα το πρωι και βρεθηκα προ εκπληξεως οταν αντι να δω το background μου, ειδα το pop up του Antivirus XP 2008. Ena pop up me MIA epilogi mono pou elege (Clik And Install) και απο πισω αλλο ενα pop up μεγαλυτερο μονο που ετρεχε και καλα για δηθεν scanning (που by the way οταν προσπαθησα απο το σβησω απο task manage - η μονη επιλογη που δουλευε - αυτο freezare τελειως το pc).

Καμια ιδεα πως να το απομακρυνω λοιπον περα απο format?

Δημοσ.
Καλημερα Παιδια,

Sorry εαν δεν ειμαι στο καταλληλο thread καταρχην.

Στην ουσια τωρα...ανοιξα το pc τωρα το πρωι και βρεθηκα προ εκπληξεως οταν αντι να δω το background μου, ειδα το pop up του Antivirus XP 2008. Ena pop up me MIA epilogi mono pou elege (Clik And Install) και απο πισω αλλο ενα pop up μεγαλυτερο μονο που ετρεχε και καλα για δηθεν scanning (που by the way οταν προσπαθησα απο το σβησω απο task manage - η μονη επιλογη που δουλευε - αυτο freezare τελειως το pc).

Καμια ιδεα πως να το απομακρυνω λοιπον περα απο format?

δοκιμασε με ccleaner να καθαρισεις τα προσωρινα αρχεια και γενικα αρχεια αχρηστα απο τον browser σου(απ'οτι καταλαβα) δεν ειναι προγραμμα αλλα pop up απο καποια σελιδα που ειχες μπει.μπορει να κανω και λαθος αλλα καλο θα ταν να προσεχεις σε ποιες σελιδες μπαινεις και να χρησιποιεις καποιο προγραμμα οπως το ccleaner η αλλα αντιστοιχα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια υστερα απο μια ερευνα που εκανα το "Antivirus Xp 2008" ειναι rogue εφαρμογή, κοινώς απάτη.

Δεν εντοπιζεται απο antivirus (Εχω το Kaspersky 7) και συνηθως μπλοκαρει την λειτουργεια των antivirus.

Τελικα με διαφορα spyware cleaners καταφερα να το απομονοσω και να σβησω τα αρχεια (θελω να πιστευω).

Ισως για μελλοντικη βοηθεια σε αλλους χρηστες που τυχει να διαβασουν αυτο το thread παραθετω links απο τα αρθρα που με βοηθησαν:-) (Ελπιζω να μην αποτελει παραβιασει καποιου κανονισμου, εαν αποτελει παρακαλω καποιον συντονιστη να τα διαγραψει)

http://www.bleepingcomputer.com/malware-removal/remove-xp-antivirus-2008-2009

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=48096

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...