kavalinas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 παιδια το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης μου. ειπα να το ανεβασω και το πηγα στα 3,84 με ταση 1,36. αλλα νομιζω οτι εχει υψηλες θερμοκρασιες(με 8 λεπτα στο everest μου εδινε min:41 max:52 για CPU). εσεις που ειστε πιο εμπειροι τι λετε? ακομη μου εκανε εντυπωση οτι οταν επαιζα Assassin's Creed κολουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 H Zalman δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν ψυκτρα παντως, ειδικα για καλοκαιρακι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 για θερμοκρασίες στους 45nm cpu της Intel καλύτερα να χρησιμοποιείς Real Temp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Και επισης πρεπει να τρεξεις καποια προγραμματα να δεις σταθεροτητα και θερμοκρασιες με βασικο το orthos (για αρκετες ωρες παρακολουθωντας και τις θερμοκρασιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 το Orthos κάνει παραξενιές μερικές φορές...καλύτερα Prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 OCCT 2.0.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 για θερμοκρασίες στους 45nm cpu της Intel καλύτερα να χρησιμοποιείς Real Temp Με τις τελευταίες εκδόσεις των RealTemp και CoreTemp δεν θα πρέπει να βλέπετε πλέον διαφορά, αφού πλέον η Intel έδωσε στο κοινό το PDF με τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τους DTS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 στον Ε8400 μου, άλλο δείχνει το Real Temp 2.70 και άλλο το Core Temp 0.99.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μόλις είδα ότι το τελευταίο RealTemp ( 2.70 ) δεν έχει την σωστή Tjunction Max για τους Ε8χχχ. Από default βάζει 95C ενώ είναι 100C. Πήγαινε στα settings και βάλε το Set Tj Max και βάλε 100C και στους δύο πυρήνες. Έπειτα το CoreTemp και το RealTemp θα δείχνουν την ίδια, και σωστή θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ok μου το είπες στα άλλα 2 topics φτάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Nice one... Δουλεύει όπως είπες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Symbad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Πήγαινε στα settings και βάλε το Set Tj Max και βάλε 100C και στους δύο πυρήνες. Έπειτα το CoreTemp και το RealTemp θα δείχνουν την ίδια, και σωστή θερμοκρασία. Τι τιμή πρέπει να έχει το Tj Max για τον q9450; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 105C νομίζω πως είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Τι τιμή πρέπει να έχει το Tj Max για τον q9450; 100C επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 hm λάθος μου τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.