Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 αυτο>>http://www.pixmania.com/gr/gr/668242/art/creative/mp3-player-zen-2-ga.html και λεει οτι παιζει αρχεια wmv,divx/xvid.Εγω φορτωσα τετοια αρχεια στο mp3 και δεν τα παιζει,απλα μαυριζει η οθονη:cry:. Οποιος εχει το ιδιο η κανενα παρομοιο τον παρακαλω να μου πει αν ξερει τι πρεπει,να κανω για να παιζει τετοια αρχεια. σας ευχαριστω εκ των προτερων.
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Υπάρχει τόπικ για το CREATIVE Zen. Ψάξε λίγο, λέει πολλά πράγματα μέσα. Υπάρχει και οδηγός για μετατροπή βίντεο κτλ.
gdriver Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 προσπαθησε να κανεις 1 αναβαθμιση του υλικολογισμικου(firmware) του μηχανηματος.το τελευταιο, αν δεν κανω λαθος ειναι το 1.21.1e.
Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Υπάρχει τόπικ για το CREATIVE Zen. Ψάξε λίγο, λέει πολλά πράγματα μέσα. Υπάρχει και οδηγός για μετατροπή βίντεο κτλ. εκανα ενα search φιλε μου αλλα δεν βρηκα το τοπικ που λες,μηπως γινεται να μου βρεις εσυ για το λινκ για το οποιο μιλας?
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 εκανα ενα search φιλε μου αλλα δεν βρηκα το τοπικ που λες,μηπως γινεται να μου βρεις εσυ για το λινκ για το οποιο μιλας? Ορίστε φίλος.
Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ορίστε φίλος. φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.