Tomahawk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδες μηπως ξερετε καμια αλανα, οσο πιο κοντα γινεται στα Δυτικα Προαστια, για να κανω μαθηματα οδηγησης με τον father? Δυστυχως το makro εβαλε μπαριερες... Thanks!
Tenshi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Απέναντι απο τα ΚΤΕΛ Κηφισού είναι κάτι αντιπροσωπίες αυτοκινήτων.Ακριβώς απο πίσω τους είναι μια αλάνα-πάρκινγκ που την χρησιμοποιούν πολλές φορές σχολές οδηγών για μαθήματα...δέν χάνεις τίποτα αν ρίξεις μια ματιά απο κεί. ps.ΑΡΓΑ,ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΖΩΝΗ, ΕΤΣΙ;;;;
nikos_e34 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 εγω στην αλανα μονο μαθηματα οδηγησης δεν εκανα..ειδικα με τη μπεμπα του θειου της εβγαζα τα ματια σε ντονατ και μπερναουτ και καθε καλοκαιρι στο τελος ο θειος μου αλλαζε δισκο πλατω
TeZaS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδες μηπως ξερετε καμια αλανια, οσο πιο κοντα γινεται στα Δυτικα Προαστια, για να κανω μαθηματα οδηγησης με τον father?Δυστυχως το makro εβαλε μπαριερες... Thanks! Εγώ ξέρω ενα αλάνι τον Σωτήρη Κυριάκο σου κάνει???
Tomahawk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Burnout κλπ ουτε γι αστειο, το αυτοκινητο το θελω απλα σαν μεσο μεταφορας, εχω εχω παθος με τις μηχανες ...
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 στα παρκινγκ των γηπεδων ή οτι αλλο φτιαξαν για ολυμπιακους αγωνες
Danny7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ο παλιος ιπποδρομος ακριβως πισω απο το σπιτι μου ειναι τζιτζιφιες δηλαδη καλλιθεα!!!πιστευω οτι ειναι το καλυτερο μερος πραγματικα~!
foufoutios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ο παλιος ιπποδρομος ακριβως πισω απο το σπιτι μου ειναι τζιτζιφιες δηλαδη καλλιθεα!!!πιστευω οτι ειναι το καλυτερο μερος πραγματικα~! Απεφυγε το νυχτερινες ωρες, ειχαν συλλαβει καποιον με καραμπινα Τη μερα μαζευει αρκετο κοσμο (οδηγηση, μοντελισμο κτλ) αλλα ειναι πολυ μεγαλη εκταση +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.