Προς το περιεχόμενο

nintendo DS σπαει?

Radiatedsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα οτι υπαρχει ενα μεγαλο θεμα σχετικα με το nintendo ds, και ξεκινησα να το διαβαζω ομως ειδα οτι ειναι πανω απο 55 σελιδες και δε ξερω αν θα βγαλω ακρη. Θελω κατι πολυ συγκεκριμενο και ισως μπορεσει καποιος να με βοηθισει με ενα μονο link, θα καταλαβω εγω.

Καταρχην να σας πω οτι ειχα παρει στα ξαδερφακια μου ενα PSP lite το οποιο το "εσπασα" και του φωρτωνα οτι παιχνιδι ηθελα, εβαζα το iso στην καρτα μνημης και επαιζε τελεια. Ομως το ριξανε κατω και εσπασε η οθονη εγινε 3 κομματια, και βαριεμαι να μπω στη διαδικασια αλλαγης οθονης και τετοια, στα σκουπιδια το PSP.

Θελω τωρα να τους παρω ενα nintendo DS ετσι για αλλαγη και θελω να ρωτισω το εξης απλο:

Μπορω να "σπασω" το nintendo ds και να του φορτωνω παιχνιδια στην καρτα και να τα παιζει απο εκει, οπως το PSP? Ενα link που θα με βοιθισει να ξεκινησω μου ειναι αρκετο,

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

thanks gherudos ( εισαι ο γνωστος απο το site με το psp?)

Βρηκα μια ακρη το εψαξα στο youtube.

Tο μονο που λειπει τωρα ειναι να βρω και ενα φτηνο ds να αγορασω, μαλλον απο ebay κανενα μεταχειρισμενο, επειδη ειμαι σιγουρος οτι και το ds στα σκουπιδια θα παει, αυτη τι φορα θα το κανουν δυο κομματια, το πανω και το κατω, χαχα

Δημοσ.

Ποτε μη λες ποτε, και ειδικα για παιχνιδια που παιζουν τα παιδια. Παιχνιδια ειναι και η δουλεια τους ειναι καποτε να χαλανε :)

Εννωεις οτι ειναι ποιο ανθεκτικο στα χτυπηματα το Nintendo DS?

Δημοσ.

η r4 όμως είναι απλά νεκρή κάρτα μιας και έχει καιρό να γίνει update, και δεν έχει υποστήριξη για μεγάλες κάρτες και μερικά καινούρια παιχνίδια δεν παίζουν καν. εγώ την έχω και σκέφτομαι για αγορά άλλης κάρτας κάποια στιγμή

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται update αφού παίζει όλα τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα,οι άλλες κάρτες έχουν προβλήματα γι αυτό και τα συχνά updates.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...