Προς το περιεχόμενο

αυριο εχω γενεθλια ρεεεεεεε!!!

nikos_e34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η γυναικα μου τελειωνει προετοιμασιες για αυριο θα ερθουν 4 οικογενειακα φιλαρακια ,ουζα,βοντκες,τσιπουρο απτο χωριο κ κρασι..εγω ηδη ξεκινησα απο τωρα και πινω τσιπουρακι σπεσιαλ με μουσικουλα εδω και γουσταρω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :-D

κλεινω τα 28 και αυτο το χρονο εχουμε πολυ δουλεια..να κοτσαρουμε το περιβοητο Δρ. μπροστα απο το ονομα,να αραβωνιαστω και να παω φανταρος και μαλλον τα επομενα γενεθλια θα ειναι απο τη σκοπια μεσα...αυριο με κοβω να γινομαι λιαρδα ρε γμτ

καλα να περνατε

ολεεεεεεεε!!

Δημοσ.

- Αααα δεν σας πήραμε δώρο, γιατι μας το είπατε

τελευταία στιγμή και ήταν όλα κλειστα.

- Σωπάτε καλέ, λες και σας πήραμε για το δώρο.

- Ε όχι αλλά να μωρέ κάτι έτσι για το καλό.

- Ε τώρα, λες και είμαστε ξένοι.

- Βρε ξένοι δεν είμαστε, αλλα τώρα με άδεια χέρια, τι θα πει ο κόσμος?

Ούτε ένα ζαχαροπλαστείο δεν βρήκαμε ανοιχτό να σας φέρουμε κανένα γλυκό...

- Φτάνει που ήρθατε και απο γλυκά... γεμίσαμε...

- Χα, χα, χα τέλος πάντων...

Δημοσ.

με βαρεσε το ρημαδι στο κεφαλι και τωρα πινω μια κανατα καφε για να συνερθω μιας και ειμαι στη δουλεια τωρα :X

αποψε θα εχουμε round 2 με την παρεα και βραδακι κλαμπακι..μονο να μην εχει hadouken & final atomic buster με τον ζανγκιεφ τον πορτιερη...μεχρι τις 5 το απογευμα δεν θα την παλεψω καθολου

τα λεμε παιδες καλα να περνατε! :-D

Δημοσ.
με βαρεσε το ρημαδι στο κεφαλι και τωρα πινω μια κανατα καφε για να συνερθω μιας και ειμαι στη δουλεια τωρα :X

αποψε θα εχουμε round 2 με την παρεα και βραδακι κλαμπακι..μονο να μην εχει hadouken & final atomic buster με τον ζανγκιεφ τον πορτιερη...μεχρι τις 5 το απογευμα δεν θα την παλεψω καθολου

τα λεμε παιδες καλα να περνατε! :-D

πες την αλήθεια συνονόματε, και το πρώτο ποστ όταν έκανες χαμογελούσες κάπως παράξενα, ε;; :lol:

Δημοσ.

χρονια πολλα παληκαρι και να τα εκατοστησεις

μακαρι τα πραγματα να σου πανε οπως τα θελεις απο εδω και περα

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά, ότι επιθυμείς να τα κατοστήσεις.

Θα μου επιτρέψεις να πώ και την κακία μου, φαντάσου τί αλαλούμ θα γινόταν στο Μπλά - Μπλά άν κάθε μέλος που είχε τα γενέθλια του άνοιγε καθημερινά ξεχωριστό θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Χρόνια πολλά.

Θα μου επιτρέψεις να πώ και την κακία μου, φαντάσου τί αλαλούμ θα γινόταν στο Μπλά - Μπλά άν κάθε μέλος που είχε τα γενέθλια του άνοιγε καθημερινά ξεχωριστό θέμα

Όντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...