nikos_e34 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 η γυναικα μου τελειωνει προετοιμασιες για αυριο θα ερθουν 4 οικογενειακα φιλαρακια ,ουζα,βοντκες,τσιπουρο απτο χωριο κ κρασι..εγω ηδη ξεκινησα απο τωρα και πινω τσιπουρακι σπεσιαλ με μουσικουλα εδω και γουσταρω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! κλεινω τα 28 και αυτο το χρονο εχουμε πολυ δουλεια..να κοτσαρουμε το περιβοητο Δρ. μπροστα απο το ονομα,να αραβωνιαστω και να παω φανταρος και μαλλον τα επομενα γενεθλια θα ειναι απο τη σκοπια μεσα...αυριο με κοβω να γινομαι λιαρδα ρε γμτ καλα να περνατε ολεεεεεεεε!!
Chrisxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 18+ χρονια πολλά!!! Περιμενουμε κερασμα...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 μια βοντκα πορτοκαλι παρακαλω. λοοοολ
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE&feature=related
Tzimmys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 να ζήσεις και να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε.
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 - Αααα δεν σας πήραμε δώρο, γιατι μας το είπατε τελευταία στιγμή και ήταν όλα κλειστα. - Σωπάτε καλέ, λες και σας πήραμε για το δώρο. - Ε όχι αλλά να μωρέ κάτι έτσι για το καλό. - Ε τώρα, λες και είμαστε ξένοι. - Βρε ξένοι δεν είμαστε, αλλα τώρα με άδεια χέρια, τι θα πει ο κόσμος? Ούτε ένα ζαχαροπλαστείο δεν βρήκαμε ανοιχτό να σας φέρουμε κανένα γλυκό... - Φτάνει που ήρθατε και απο γλυκά... γεμίσαμε... - Χα, χα, χα τέλος πάντων...
leftermann Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ο Νίκος εν τω μεταξύ μάλλον έχει γίνει τούρτα από το τσίπουρο, και μετά το ποστ του δεν ξαναφάνηκε
nikos_e34 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 με βαρεσε το ρημαδι στο κεφαλι και τωρα πινω μια κανατα καφε για να συνερθω μιας και ειμαι στη δουλεια τωρα αποψε θα εχουμε round 2 με την παρεα και βραδακι κλαμπακι..μονο να μην εχει hadouken & final atomic buster με τον ζανγκιεφ τον πορτιερη...μεχρι τις 5 το απογευμα δεν θα την παλεψω καθολου τα λεμε παιδες καλα να περνατε!
we_will_rise Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 με βαρεσε το ρημαδι στο κεφαλι και τωρα πινω μια κανατα καφε για να συνερθω μιας και ειμαι στη δουλεια τωρα αποψε θα εχουμε round 2 με την παρεα και βραδακι κλαμπακι..μονο να μην εχει hadouken & final atomic buster με τον ζανγκιεφ τον πορτιερη...μεχρι τις 5 το απογευμα δεν θα την παλεψω καθολου τα λεμε παιδες καλα να περνατε! πες την αλήθεια συνονόματε, και το πρώτο ποστ όταν έκανες χαμογελούσες κάπως παράξενα, ε;;
adamakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 χρονια πολλα παληκαρι και να τα εκατοστησεις μακαρι τα πραγματα να σου πανε οπως τα θελεις απο εδω και περα
Berolinezos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Χρόνια Πολλά, ότι επιθυμείς να τα κατοστήσεις. Θα μου επιτρέψεις να πώ και την κακία μου, φαντάσου τί αλαλούμ θα γινόταν στο Μπλά - Μπλά άν κάθε μέλος που είχε τα γενέθλια του άνοιγε καθημερινά ξεχωριστό θέμα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Χρόνια πολλά. Θα μου επιτρέψεις να πώ και την κακία μου, φαντάσου τί αλαλούμ θα γινόταν στο Μπλά - Μπλά άν κάθε μέλος που είχε τα γενέθλια του άνοιγε καθημερινά ξεχωριστό θέμα Όντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.