kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 κουνουπιερα κ ενα απλο ηλιακο φωτακι σαν κ κεινο που δου δειξαν πιο πανω...εχουν σχεδον ολες οι αλυσιδες σουπερμαρκετ. που ειναι το καμπινγκ κ δεν εχει καθολου ρευμα κ δουλευει με γενητρια? τι σοι γεννητρια ειναι αυτη που φτανει για 70τροχοσπιτα κ για τα φωτα του καμπινγκ?
viatherm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 με φορτιστή μπαταριών αυτοκινήτου δηλαδή... Οκ. ΝΑΙ σωστα , αλλα θα σε κραταει για την δουλεια που θες πιστευω 5-7 μερες εγω επειδη εχω καλωδιο για ενυσχητη του αμαξιου το συνδεω με μια πατεντα στο αμαξη και φορτηζη. που ειναι το καμπινγκ κ δεν εχει καθολου ρευμα κ δουλευει με γενητρια?τι σοι γεννητρια ειναι αυτη που φτανει για 70τροχοσπιτα κ για τα φωτα του καμπινγκ? ποιος ειπε οτι δεν εχει το καμπινγκ ρευμα , εγω μιλησα για ελευθερο καμπινκ ! αλλα παρολα αυτα υπαρχει γεννητρια και για πολλη περισοτερο απο 70 τροχοσπιτα ! μια απο αυτες της ''μικρες'' ειναι οι γεννητριες-φορτηγα που εχουν τα τσιρκο !!
nikos_e34 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 επειδη ειμαι φιλελευθερος σε καταγγελω , ώ ασπλαχνε συγγραφεα του νηματος αυτου επειδη προσφερεις νταγκλα σε ενα απειλουμενο ειδος οπως τα κουνουπια και εσυ τους κοβεις την παραμυθα με αποτελεσμα να βγαζουν τα στιλετα και να επιτιθενται...φιλε μου εγω και εσυ οπως και οι υπολοιποι που πηγαιναμε για διακοπες σε χωριο μεγαλωσαμε χαρμανιασμενοι με τα απλα φιδακια που τα αναβαν οι γονεις μας και τα κουνουπια επαιρναν τον πουλο...καλυτερα φιδακι ολ ταιμ κλασικ ρετρο καλτ πραγμα!
leftermann Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Το καμπινγκ δεν είναι ακριβώς καμπινγ, είναι απλά μαζεμένα τροχόσπιτα, και είναι στους φοβερούς και τρομερούς αμμόλοφους, κοντά στην Καβάλα. Η γεννήτρια είναι ένα θηρίο, ίσα με ένα αυτοκίνητο, που δίνει 60.000 βατ, αρκετά για λάμπες και ψυγεία για 70 τροχόσπιτα. Κουνουπιέρες λετε να μην έχω; Τις ανοίγω όμως την ημέρα, για να αερίζεται το τροχόσπιτο, κυρίως το μεσημέρι που έχει ζέστη. Οπότε το βράδυ που τις κλείνω, τα κουνούπια είναι ήδη μέσα. Νίκο, να το πίνεις, να μην σε πίνει ρε φίλε
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν σας ενοχλούν τα κλασσικά φιδάκια μπορείτε να πάρετε τα κίτρινα με citronella είναι Πολύυυυυ πιο ήπια.Η λύση του inverter είναι καλή αλλά στην ουσία πάλι ένα ups κάνεις αν το σκεφθείς και με περισσότερο κόπο..Άσε που μπορεί να καταστρέψεις και την μπαταρία του αυτοκινήτου αν κάνεις καμια βλακεία και να μείνεις εκεί
leftermann Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 φιδάκια ούτε που δοκιμάζω να βάλω. Είναι πολύ μικρός ο χώρος, ένα τροχοσπιτάκι 2χ4 μ, και τα παράθυρα κλειστά. Και έχω και μικρό παιδί. Λέω να πάρω ένα φτηνό ups να δοκιμάσω. Το πολύ πολύ να χάσω 50-60 ευρώ. Θα μου μείνει και το ups για το πισι, που δεν έχω Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
gf030 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αυτη ειναι η λυση http://www.iqsolarpower.com/
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 σιτα στα παραθυρα,κουνουπιερα γυρω απο τα κρεβατια
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Το καμπινγκ δεν είναι ακριβώς καμπινγ, είναι απλά μαζεμένα τροχόσπιτα, και είναι στους φοβερούς και τρομερούς αμμόλοφους, κοντά στην Καβάλα. Αλεκόόόόόόόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Παίζουν με τον πόνο μου ρε...
johnykim Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Γιατί δεν αφιερωνεις λιγο χρόνο να τα σκοτώσεις προτού κοιμηθείς?
leftermann Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πολύ καλή ιδέα Γίνεται πανεύκολα με αναπτήρα και αποσμητικό.
Hik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Για τον ήχο του ups που αναφέρθηκε, στα καλά ups (π.χ. apc) απενεργοποιείται άμα θες.
johnykim Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ειδες για ολα υπάρχει λύσει Παρε τα μικρα axe που είναι κ βολικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.