mithrid Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ενας φιλος εχει p4 στα 3,2gh και asus p4p800-e deluxe μητρικη.η θερμοκρασια ειναι στους 59-63βαθμους.εγω πιστευω οτι ειναι ανεβασμενες.εχω δικιο?αν ναι τι προτεινετε για να τις κατεβασει?και κανενα αξιοπιστο προγραμμα μετρησης αν δυναται...ευχαριστω εκ των προτερων
overclockerd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αν έχει πύρηνα prescott μιά χάρα είναι! πάντως μπόρει αν δεν το έχει κάνει να εξάσφαλισει ενα κάλυτερο airflow(απλά βάζωντας δυο ανέμηστηρες ενάν στην ράχη του κουτιού και έναν στον μπρόστινο μέρος, ο πρώτος θα βγάζει τον αέρα απο το κουτί και ο δεύτερος θα τον φύσαει μέσα στο κουτί)
sotos 1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 CPU Cooler Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra TC με 15e απιστευτη και αθορυβη οσο δεν παει αλλο δεν ειναι ψηλα παντως αν ειναι και prescott
Venisk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 η θερμοκρασια ειναι στους 59-63βαθμους.εγω πιστευω οτι ειναι ανεβασμενες.εχω δικιο? Ε και?έχει κανένα πρόβλημα?ο επεξεργαστής είναι 4ετίας..εφόσον δεν είχε πρόβλημα τόσα χρόνια, δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα.. Είναι φυσιολογικές θερμοκρασίες..
mithrid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 μου αρεσει η αποψη σας!λοιπον...ειναι prescott και αποφασισα να του πω να μην ανησυχει.τζαμπα το αναστατωσα το παιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.