Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ισχύει αυτό ακριβώς, μάλλον εννοούσαν ότι πέφτει η ποιότητα λόγω του TN Panel το οποίο έχει χαμηλότερο response time από τα άλλα 3 είδη...
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως να είναι κ έτσι..όμως διαφορά από τα 5ms στα 2ms δεν μπορώ να φανταστώ σε τι εφαρμογή ή παιχνίδι θα την δει...
koumos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Παιδια μολις την απεκτησα..! Εκπληκτικοτατο μονιτορ! Καμια σχεση με μια LG 19" που ειχα πιο πριν...
StavrosD Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μήπως έχει κάποιος σας πρόχειρο το CD του T240; Το έχω χάσει. Έκανα format τα windows και δεν βρίσκω πουθενά το MultiScreen utility που είχε το CD. Δεν βρίσκω και link πουθενά. Όποιος μπορεί ας το ανεβάσει κάπου και ας μου στείλει link ή pm για email. Ευχαριστώ
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το έχω σίγουρα αλλά πρέπει να ψάξω να το βρω. pm me το msn σου να στο στείλω online. Aπό Δευτέρα όμως γιατί θα λείπω...
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μου το έστειλε ο JIMBOAthens, ευχαριστώ. Μόλις ανακάλυψα και το WinSplit Revolution. Δωρεάν πρόγραμμα που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μου το έστειλε ο JIMBOAthens, ευχαριστώ. Μόλις ανακάλυψα και το WinSplit Revolution. Δωρεάν πρόγραμμα που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.