Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ έχω Altec Telecom σύνδεση, και σήμερα παρατήρησα να σέρνεται η γραμμή μου ελεεινά.... μάλλον αυτό θα φταίει...

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και οι 2 ειναι τραγελαφικοι! δε νομιζω παντως ο ΟΤΕ να τους εκοψε χωρις λογο. οσον αφορα την επιστολη της ALTEC telecoms απο το ενα αφτι μπαινει απο το αλλο βγαινει. ειναι σαν να ακουω τη φανη χαλκια να λεει οτι δε πηρε τις ντοπες της κ οτι τα τεστ ειναι λανθασμενα!

προσωπικη μου αποψη κ εμπειρια επειδη ετυχε να εξυπηρετησω την altec telecom ειναι οτι δεν ειναι καθολου σοβαρη εταιρια κ μερικοι υπαλληλοι τους πετανε χαρταετο κ αν δεν ειχαν τα εικονικα τους πτυχια για να παρουν μια θεση εκει, θα ηταν πολυ κακοι μπετατζηδες!

PS : υπομονη σε ολα τα παιδια που εχουν συνδεση altec. ας ελπισουμε να λυθει το θεμα συντομα!

Δημοσ.
Υποθέτω ότι εσύ πλήρωνες κανονικά τη συνδρομή σου. Αυτή γιατί δεν πλήρωνε τον ΟΤΕ;

Πόσα να πληρώσει 20 εκ ευρώ που λέει ο ΟΤΕ ή 12.5 εκ ευρώ που λέει η ALTEC. Δεν είναι και χιλιάρικα

Δημοσ.

Σήμερα είχαμε και νεότερες ενέργειες της Altec που προσπάθησε να προστατευτεί από την φυσιολογική φθορά που θα επέφεραν στην τιμή των μετοχών των εταιρειών του ομίλου τα γεγονότα της Παρασκευής, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Ο.Τ.Ε. για την προσωρινή διακοπή των κυκλωμάτων διασύνδεσης.

Source.png Πηγή: Αίτηση αναστολής διαπραγμάτευσης της Altec στο Χ.Α.

Source.png Πηγή: Μη αποδεκτή από Χ.Α. η αίτηση αναστολής για Altec, Microland

Source.png Πηγή: Ασφαλιστικά μέτρα κατά Ο.Τ.Ε.

Source.png Πηγή: Τιμή Μετοχής Altec 25/08/2008

Source.png Πηγή: Τιμή Μετοχής Microland 25/08/2008

Edit:

Source.png Πηγή: Απορρίφθηκε η αίτηση για άνοιγμα κυκλωμάτων

Δημοσ.
Πόσα να πληρώσει 20 εκ ευρώ που λέει ο ΟΤΕ ή 12.5 εκ ευρώ που λέει η ALTEC. Δεν είναι και χιλιάρικα

Στον διακανονισμό θα έδινε 6 εκ. Αλλά και αυτά δεν τα έδωσε τελικά. Έτσι σήμερα έχασε στην προσφυγή.

Κρίμα για την Altec αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δημοσ.

Είπα κ εγώ γιατί σέρνομαι....αχμμμμμμμμμμμμμμμ !!!

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη πάντως...Αγοράστε όσο προλαβαίνετε ;)

Δημοσ.

υπάρχει κανένας τρόπος διεκδίκησης χρημάτων ή θα πάνε άκλαφτα;γιατί έχω αίτηση που εκκρεμεί. όποιοι θέλουν να κινηθούμε ομαδικά δικαστικώς ας στείλουν pm.

Δημοσ.
υπάρχει κανένας τρόπος διεκδίκησης χρημάτων ή θα πάνε άκλαφτα;γιατί έχω αίτηση που εκκρεμεί. όποιοι θέλουν να κινηθούμε ομαδικά δικαστικώς ας στείλουν pm.

Κάτσε υπερβάλλεις...δεν έκλεισε χρωστάει στον οτε, δε κήρυξε πτώχευση!

+ Ότι τέτοια παραρτήματα ομίλων αγοράζονται από άλλες επιχειρήσεις και απλά αλλάζουν χέρια...

Όποιος είναι για ομαδικό λιντσάρισμα του Προέδρου του Δ.Σ της αλτεκ τέλεκομς να μου στείλει pm ;p

Δημοσ.
φίλε status από ότι καταλαβαίνω το κλείσιμο είναι κατά 90% σίγουρο.οπότε ας κινηθούμε όσο είναι νωρίς.

Από πού το κατάλαβες; Και μάλιστα 90% σίγουρο;

Στις απαντήσεις βλέπω από συναισθηματική εμπάθεια υπέρ της μιάς ή της άλλης μεριάς μέχρι και "πανικό". Ηρεμείστε λίγο. Αν δε γνωρίζουμε στοιχεία, δεν έχουμε λόγο να πανικοβληθούμε εκτός και αν μας αρέσει. Η Altec δε φαίνεται να θέλει να κλείσει, απ' ότι φαίνεται απ' αυτά που διαβάσαμε έχει μια διαμάχη με τον Ο.Τ.Ε. - ο οποίος ήταν πανευρωπαϊκός πάτος μέχρι να έρθει ο ανταγωνισμός ακριβώς απ' αυτές τις εταιρίες που κάποιοι αμφισβητούν (και καλά κάνουν)

Δημοσ.

Άσχετο αλλά αν τελικά δεν φτιάξει το πρόβλημα, γίνεται με κάποιο τρόπο γενικά να αλλάξεις πάροχο χωρίς να κάνεις διακοπή και επανασύνδεση και να περιμένεις 15 μέρες?

Δημοσ.

ειναι η ιδια σιγουρια που λεγαν κ για το λουκετο στην λαννετ...

που εχω διαβασει οτι εχει παρει αδεια κ για wimax

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...