status Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Από πού το κατάλαβες; Και μάλιστα 90% σίγουρο; Στις απαντήσεις βλέπω από συναισθηματική εμπάθεια υπέρ της μιάς ή της άλλης μεριάς μέχρι και "πανικό". Ηρεμείστε λίγο. Αν δε γνωρίζουμε στοιχεία, δεν έχουμε λόγο να πανικοβληθούμε εκτός και αν μας αρέσει. Η Altec δε φαίνεται να θέλει να κλείσει, απ' ότι φαίνεται απ' αυτά που διαβάσαμε έχει μια διαμάχη με τον Ο.Τ.Ε. - ο οποίος ήταν πανευρωπαϊκός πάτος μέχρι να έρθει ο ανταγωνισμός ακριβώς απ' αυτές τις εταιρίες που κάποιοι αμφισβητούν (και καλά κάνουν) Η Αλτεκ είναι όμιλος οπότε δεν θα κλείσει έτσι απλά δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα, δεν είναι μία οποιαδήποτε ΑΕ που όποτε θέλει βάζει λουκέτο. Κ να δηλώσω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από της υπηρεσίες της και την εξυπηρέτηση της όπως πιστεύω δεν έχει κ πολύς κόσμος...δεν είναι δα και v1v0d1 ;p
angmar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Άσχετο αλλά αν τελικά δεν φτιάξει το πρόβλημα, γίνεται με κάποιο τρόπο γενικά να αλλάξεις πάροχο χωρίς να κάνεις διακοπή και επανασύνδεση και να περιμένεις 15 μέρες? Μπορείς να ζητήσεις από τον πάροχο της επιλογής σου να αναλάβει τις διαδικασίες μεταφοράς σου στην εταιρία τους. Θεωρητικά δε πρέπει να κοπεί τίποτα για μεγάλο διάστημα, πχ αν θες να κάνεις το Α.ΡΥ.Σ. της αλτεκ connx κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ και αναλαμβάνουν αυτοί. Το θέμα είναι οτι καλού κακού πρέπει να στείλεις και μια αίτηση διακοπής στην αλτεκ γιατί ακούστηκαν και γι αυτούς κάτι μ@λ@κίες με εισπρακτικές εταιρίες στη μέση. ΠΡΕΠΕΙ να ενημερωθεί το λογιστήριό τους για να σταματήσουν να σε χρεώνουν. Βέβαια για full llu λογικά θα έχεις διακοπή θες δε θες λόγω της ολικής μεταφοράς του τηλεφώνου σου από τον ΟΤΕ στον Χ Ψ πάροχο. Το διάστημα διακοπής θα στο πουν αυτοί αλλά λογικά, δυστυχώς δε θα είναι μικρό. Αυτά και καλά μας ξεμπερδέματα.
ferongr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ειναι η ιδια σιγουρια που λεγαν κ για το λουκετο στην λαννετ...που εχω διαβασει οτι εχει παρει αδεια κ για wimax ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Που'ναι τα εργα, οι υποδομες και οι εγκαταστασεις? Με αερα κοπανιστο θα δωσεις WiMax? Πιο πιθανο ειναι να πουλησει την αδεια σε τριπλασια τιμη σε καποια αλλη εταιρια στο μελλον, παρα να βαλει WiMax η Lannet.
Directx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ειναι η ιδια σιγουρια που λεγαν κ για το λουκετο στην λαννετ...που εχω διαβασει οτι εχει παρει αδεια κ για wimax Άμα το δεις σφύρα μου
21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ειχα αανφερθει σε εκτενή άρθρα μου στο τύπο και σε μπλόγκς ότι το καλοκαίρι θα ήταν το ξεκαθάρισμα των εναλαλκτικων και ακόμα δεν εκκίνησε. Μου αρέσει που έδιναν 2 χρόνια ως προσφορά Ιντερνετ στα προιόντα τους και τώρα ποιοι θα πληρώσουν την νύφη? Οι δύστυχοι πελάτες της εταιρείας. Ειχα πει ότι αντι να δίνουν εκατομμύρια να φτιάξουν υποδομές αλλά αυτοί τον χαβά τους....
Thanasis159 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Να παίρνει σειρά και ο επόμενος παντελώς αναξιόπιστος πάροχος παρακαλώ!
panoramix222000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδία έγω έχω Altec, και η κατάσταση από την Παρασκευή δεν παλεύεται, έχω 2Mbps και πάει χειρότερα και από 56Kpbs!!! Έλεος!!!!
kSiS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 φαντασου ενα ιντερνετ καφε με 110 υπολογιστες να πιανει ταχυτητες 56Κ !!! ειμαστε σε απογνωση..
tzoykas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Στον διακανονισμό θα έδινε 6 εκ. Αλλά και αυτά δεν τα έδωσε τελικά. Έτσι σήμερα έχασε στην προσφυγή. Κρίμα για την Altec αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δε καταλαβαίνω γιατί είναι κρίμα για την ALTEC όταν είναι κακοπληρωτής και απατεώνας; καθόλου κρίμα. Ίσα, ίσα. Καλύτερα για να καθαρίζει και το τοπίο. Κρίμα για τους υπαλλήλους (που σίγουρα θα υπήρχαν και αρκετοί άχρηστοι μέσα σε αυτούς όπως σε όλους τους πάροχους) και κρίμα για τους ανυποψίαστους πελάτες. Κανέναν άλλο δε λυπάμαι. Και ο πΟΤΕ είναι ακόμα εκεί που είναι (στη θέση ισχύος δηλαδή) γιατί ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί αποδείχθηκαν ΠΟΛΥ κατώτεροι των περιστάσεων και αεριτζήδες. Μόνο τους πελάτες λυπάμαι δυστυχώς ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 φαντασου ενα ιντερνετ καφε με 110 υπολογιστες να πιανει ταχυτητες 56Κ !!! ειμαστε σε απογνωση.. μισθωμένες ftw?
msia98 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δε καταλαβαίνω γιατί είναι κρίμα για την ALTEC όταν είναι κακοπληρωτής και απατεώνας; καθόλου κρίμα. Ίσα, ίσα. Καλύτερα για να καθαρίζει και το τοπίο. Κρίμα για τους υπαλλήλους (που σίγουρα θα υπήρχαν και αρκετοί άχρηστοι μέσα σε αυτούς όπως σε όλους τους πάροχους) και κρίμα για τους ανυποψίαστους πελάτες. Κανέναν άλλο δε λυπάμαι. Και ο πΟΤΕ είναι ακόμα εκεί που είναι (στη θέση ισχύος δηλαδή) γιατί ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί αποδείχθηκαν ΠΟΛΥ κατώτεροι των περιστάσεων και αεριτζήδες. Μόνο τους πελάτες λυπάμαι δυστυχώς .... Αγαπητέ φίλε, Παρότι είμαι πελάτης της ALTEC Telecoms και όχι υπάλληλός της θα πρότεινα ειδικά για το θέμα του προσωπικού να δείχνεις λιγη περισσότερη ευαισθησία. Χαρακτηρισμοί αυτού του είδους γα ανθρώπους που πιθανά ζουν τις οικογένειές τους από αυτή τη δουλειά δεν νομίζω ότι σε τιμούν. Σίγουρα όλοι οι υπάλληλοι των ISPs δεν έχουν τελειώσει το MIT ή το Caltech αλλά αυτή η κατανομή νομίζω ότι υπάρχει σε οποιαδήποτε εταιρία οποιουδήποτε κλάδου. Μην ξεχνάμε επίσης ότι όλοι αυτοί άχηστοι εναλλακτικοί προσφέρουν υπηρεσίες που αν δεν υπήρχαν (οι ενναλακτικοί) θα κάναμε ακόμα benchmarks σε dial up modems για το ποιό είναι καλύτερο. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης αλλά τα πράγματα δεν είναι και τραγικά. Επίσης μην ξεχνάμε και ένα άλλο πλεονέκτημα που προσφέρει αυτή η κατάσταση - αν δεν σου αρέχουν οι υπηρεσίες που παρέχει ένας πάροχος έχεις τη δυνατότητα επιλογής κάποιου άλλου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 είπε μερικοί όχι όλοι, δεν είναι και κάτι το απίθανο
procrustis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δε καταλαβαίνω γιατί είναι κρίμα για την ALTEC όταν είναι κακοπληρωτής και απατεώνας; καθόλου κρίμα. Ίσα, ίσα. Καλύτερα για να καθαρίζει και το τοπίο. Κρίμα για τους υπαλλήλους (που σίγουρα θα υπήρχαν και αρκετοί άχρηστοι μέσα σε αυτούς όπως σε όλους τους πάροχους) και κρίμα για τους ανυποψίαστους πελάτες. Κανέναν άλλο δε λυπάμαι. Και ο πΟΤΕ είναι ακόμα εκεί που είναι (στη θέση ισχύος δηλαδή) γιατί ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί αποδείχθηκαν ΠΟΛΥ κατώτεροι των περιστάσεων και αεριτζήδες. Μόνο τους πελάτες λυπάμαι δυστυχώς .... Μήν ξεχνάς όμως ότι ακόμη δέν ξέρουμε την αλήθεια που ρέει ανάμεσα στον ΟΤΕ και Altec. Μήν κρίνεις μόνο απο όσα ακούς να λένε...
christos_75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΕΕΤΤ: Αύριο η ακρόαση των ΟΤΕ, Altec Telecoms για ασφαλιστικά μέτρα 26/08/2008 16:42 Την κλήση σε ακρόαση των Altec Telecoms και ΟΤΕ την Τετάρτη 27 Αυγούστου αποφάσισε η ΕΕΤΤ, μετά από αίτημα που υπέβαλε σήμερα στην Επιτροπή η πρώτη αναφορικά με τη λήψη Ασφαλιστικών Μέτρων κατά του Οργανισμού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της Ακρόασης, η ΕΕΤΤ θα εξετάσει την αναγκαιότητα λήψης Ασφαλιστικών Μέτρων αναφορικά με την προσωρινή διακοπή από τον ΟΤΕ ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την Altec Telecoms. ΠΗΓΗ: http://www.capital.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα