Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ είναι ο μόνος πάροχος που δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει απ ότι φαίνεται... Οπότε ακυρώνω την αίτηση στην forthnet και πάμε στον ΟΤΕ...

Υ.Γ. δεν μπορώ να καταλάβω την έμφυτη κακία που έχουν όλοι προς τον ΟΤΕ...

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν μπει και καλα στο τριπακι οτι τοσα χρονια μας αρμεγει ο οτε και τωρα θα δινουν λιγοτερα και ετσι μονο ασχημα βρισκουν στον οτε.

Ειναι φανατικος του οτε εδω και χρονια και ας παω αργα (προσωπικα βεβαια δεν κατεβαζω και τπτ), αλλα δεν αγοραζα conn-x λογο υπερβολικα υψηλης τιμης, αν κλεισει και η αλτεκ παμε σε μονοδρομο απο κει και περα ή οτε και θα πληρωνεις χρυσο ή ρωσσικη ρουλετα και αλλη εταιρια.

Προβλεπω να ορμανε προς vodafone ολοι μιας και παρεχει την καλυτερη προσφορα σε τηλεφωνια-ιντερνετ (εκει δεν εχει ρωσσκη ρουλετα με μια σφαιρα μεσα αλλα 4-5 βεβαια αλλα ....)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορούμε σε περίπτωση που κλείσει η Altec να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας; Και πώς μπορεί να γίνει αυτό(μόνο δικασατικά;); Εγώ έχω αίτηση για Jetpack που εκκρεμεί.Αν είχα σύνδεση για π.χ. 3 μήνες θα έλεγα πάει στο διάολο, αλλά 69 ευρώ για το τίποτα;

Δημοσ.

Κάπου στη μέση πρέπει να είναι η αλήθεια.

Και ο ΟΤΕ κλέβει (εδώ κλέβει στους οικιακούς λογαριασμούς, δεν θα το κάνει στους εταιρικούς ?? ), και η ALTEC χρωστάει πολλά.

Και για την ALTEC έχω ακούσει διάφορα, για ελαφροχέρηδες που μασάνε χρήμα εκ των έσω.

Ενώ ο ΟΤΕ, ως εταιρία του δημοσίου (ακόμη) , διαθέτει την πρέπουσα αναξιοπιστία.

Δημοσ.

Άκουσα σήμερα ότι σιγά σιγά κόβουν τις συνδέσεις της ALTEC , κόβουν ταχύτητες για αρχή. Για να δούμε πριν 1,5 μήνα έκανα την σύνδεση.

Δημοσ.

Όποιος δεν πληρώνει κλείνει,δεν φταίει για όλα ο ΟΤΕ.Κρίμα για τους εργαζόμενους(αν τελικά κλείσει).

Δημοσ.

Όντως από χτες το απόγευμα της Παρασκευής οι 24άρες συνδέσεις (έχω 2) συμπεριφέρονται σαν 128ΚΒits, στην ουσία μόνο να σερφάρεις μπορείς και να διαβάσεις κανένα e-mail. Το τηλέφωνο άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι. Πρέπει να κάνουν δρομολογήσεις στην ALTEC στο bandwith ώστε τουλάχιστον να μπορεί κάποιος να σερφάρει τώρα που έχουν περιοριστεί τα κυκλώματα που διαθέτουν. Ελπίζω να διορθωθεί μέχρι Δευτέρα η κατάσταση γιατί εδώ επαρχία που δεν υπάρχουν ιδιόκτητα η ALTEC είναι η καλύτερη και φθηνότερη λύση και μέχρι χτες δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με γραμμή ούτε με ταχύτητες.

Μακάρι να συνεχίσει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο ΟΤΕ είναι ο μόνος πάροχος που δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει απ ότι φαίνεται... Οπότε ακυρώνω την αίτηση στην forthnet και πάμε στον ΟΤΕ...

Υ.Γ. δεν μπορώ να καταλάβω την έμφυτη κακία που έχουν όλοι προς τον ΟΤΕ...

μην συγκρίνεις Forthnet,Tellas,HOL με Altec...

Δημοσ.

Λίγο άσχετο, αλλά να μήν ανοίξω καινούριο θέμα, ξέρει κανείς πως γίνεται διακοπή της ALTEC ΑΡΥΣ που έχω, γιατί αν πάρω τώρα να ρωτήσω, δε πιστεύω να το σηκώσουν πρίν την Τρίτη :Ρ, να την κάνουμε όσο είναι καιρός.

Δημοσ.

Μην αγχώνεστε,η Altec μόνο για κλείσιμο δεν πάει,βλέπετε δεν στηρίζεται μονάχα στις ευρυζωνικές συνδέσεις αλλά και σε δημιουργία software για εταιρίες και άλλα πολλά.Ο ΟΤΕ παράνομα έκλεισε το κύκλωμα της Altecnet διότι μεσολαβεί σαββατοκύριακο και γνωρίζουμε όλοι ότι το Σ/Κ δεν μπορεί να γίνει κάτι καθώς όλες οι δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστές.Τα κυκλώματα θα τα ξανανοίξει λογικά από Δευτέρα,εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ τους κωδικούς από forthnet γιατί στο άλλο μου σπίτι έχω 2play και πάει σφαίρα,με τους κωδικούς της Altecnet συμπεριφέρεται ως 128/128.

Δημοσ.

μπορούμε άραγε να χρησιμοποιήσουμε κάποια προπληρωμένη Κάρτα οτενετ πχ και να έχουμε καλή ταχύτητα τουλάχιστον προσωρινά και πια Κάρτα αν γίνετε να πάρουμε?

Δημοσ.

Οποιαδήποτε κάρτα,επίσης κάποιες εταιρίες δίνουν και Demo για 3-7 ημέρες εντελώς δωρεάν,όπως πχ ΟΤΕΝΕΤ με ένα τηλεφώνημα.

Δημοσ.
Οποιαδήποτε κάρτα,επίσης κάποιες εταιρίες δίνουν και Demo για 3-7 ημέρες εντελώς δωρεάν,όπως πχ ΟΤΕΝΕΤ με ένα τηλεφώνημα.

ευχαριστώ το demo εγκρίνεται αμέσως η περιμένεις μερικές μέρες?

Δημοσ.
Τι λέτε ρε; Είχατε ποτέ ALTEC να δείτε ταχύτητες; Πρωσοπικά δεν είχα ποτε πρόβλημα και είναι μακράν η πιο φτηνή σε όλη την Ελλάδα! Γιατί λοιπόν τόση κακία; Επειδή γουστάρετε να πληρώνετε πολλά; Να μου πεις ναι είναι φτηνή αλλά έχει χαλιά υπηρεσίες να πω ναι, αλλά μια χαρά εταιρεία ήταν...

Σήμερα όμως... :(

Υποθέτω ότι εσύ πλήρωνες κανονικά τη συνδρομή σου. Αυτή γιατί δεν πλήρωνε τον ΟΤΕ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...