elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δεν πρόκειται να ανέβει το Linux,πάει χρόνια αυτή η ιστορία με τα αν αν αν αν αν και να τότε θα θα θα θα
lef50 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 και τα 2 φυσικά, τα vista ακόμα περισσότερο. Ειδικά τώρα που αρχίζουν μερικοί να ξεπερνάνε το πολιτισμικό σοκ της ελευσης των vista και αρχισαν να οριμάζουν σαν λειτουργικό (sp1) κατά περίεργο τρόπο αρχιζω να ακούω λιγότερες γρίνιες... Ευχαριστω για την απαντηση θα σου πω επισης κρινοντας απο την κινηση στο forum του linux oτι πολλοι χρηστες vista περνανε σε linux προτιμωντας συνηθως την διανομη ubuntu oποτε ειναι και αυτος λογος που ακους λιγοτερες γκρινιες για τα vista παρακολουθησε το forum εχει ενδιαφερον!
21century Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 TO killer application για το Λίνουξ είναι το ίδιο το λειτουργικό με τους σωστους 'οδηγούς', το περιβάλλον εργασίας και φυσικά την έυκολη εγκατάσταση εφαρμογών. Τα βήματα που έγιναν με το ubuntu είναι αρκετα ικανοποιητικά αλλά απαιτεί ακόμα περισσότερη προοσπάθεια..
Blondeamon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εγώ και 2 φίλοι μου βάλαμε linux απο μόνοι μας , βαρεθήκαμε την microsoft και όλα τα τρισκατάρατα λειτουργικά της. Ψόφος...open source ftw
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εγώ και 2 φίλοι μου βάλαμε linux απο μόνοι μας Γιατι ολοι οι υπολοιποι πως βαλαμε?Δεν σε πιανω
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 όχι, φυσικά απλά είναι το μόνο ολοκληρομένο κα cool λειτουργικό! Συγνωμη αλλα το post σου το εκανα bookmark.Δεν ξερω τι αλλο να πω....
Αδμιν Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μιλάμε για ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ όχι για το ότι έχει περισσότερα προγράμματα/drivers. Δυστυχώς αυτό καταλάβατε και οι δυο.
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Για το ότι έχει terminal λέω εγώ,μη μου πει κανείς ότι τα βασικά τα κάνεις απο gui,μιλάμε για το αν μπορείς να κάνεις τα πάντα απο gui
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 με πολυ περισσοτερο κοπο και οχι ολα φυσικα και γιατι αλλωστε?Τι το δυσκολο η τρομακτικο εχει το shell?τοσο πολυ σε ενοχλει να κατσεις να μαθεις 10 βασικα πραγματα για να κανεις τη ζωη σου πιο ευκολη και να μαθεις και πανω κατω τι παιζει στον υπολογιστη σου?
Αδμιν Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αφού θεωρείς το τερματικό άχρηστο και ότι ένα ολοκληρωμένο os δεν πρέπει ένα έχει τερματικό, ok πάω πάσο, εγώ είμαι ανώμαλος που προτιμώ το sudo apt-get install αντί το synaptic, απλά να σου ζητήσω να δοκιμάσεις τη τελευταία έκδοση μιας γνωστής διανομής και να μου πεις για ποιο task δε βρίσκεις κάποιο frontend.
elven Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Γιατί έχετε σαν δεδομένο ότι κάποιος που λέει αυτά δεν έχει ξαναδεί Linux; Άσε τα apt-get και βάλε καμιά σοβαρή διανομή,κάτι σε yum ας πούμε
Αδμιν Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Έχω και τέτοια μην ανησυχείς, και yum και apt και YaST, και compile από το source έκανα. Γιατί έχετε σαν δεδομένο ότι κάποιος που λέει αυτά δεν έχει ξαναδεί Linux; Επειδή αυτή την εντύπωση δίνεις.
MixalisX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μιλάμε για ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ όχι για το ότι έχει περισσότερα προγράμματα/drivers. Δυστυχώς αυτό καταλάβατε και οι δυο. Εμείς γιατί νομίζεις μιλάμε φίλε μου? Πέρα απο αυτό τι να το κάνω το λειτούργικό όσο τέλειο και να είναι άν δεν μου βγάζει την δουλεια? Μια χαρά καταλαβαίνουμε και οι δύο.
raven3x7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 [newsimage] Στη δε έκδοση για netbooks συναντά κανείς επιπρόσθετα εφαρμογές της Google, ενώ μια πληθώρα εφαρμογών βασισμένων σε Java υπόσχεται να κρατήσει χαμηλά την κατανάλωση πόρων του συστήματος. Πηγή: e-pcmag.gr ROFL Καλοοοοο.... Γενικα ειπε πολλα ακυρα το παλικαρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα