nurse Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της HOL. Διευκρινίζει αρκετά πράγματα για τα προγράμματά της. Όπως επίσης και για τα επιδοτούμενα προγράμματα. Εάν είστε άνω των 65 ετών ή πολύτεκνoi το δικαιούστε. Βάλτε τη γιαγιά σας να αιτηθεί 2play με 24 Mbit. Γνωστή μου πάντως που έβαλε πρόσφατα 2play στη Θεσσαλονίκη από 4νετ τον πρώτο μήνα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο μου απαντούσαν 3 άτομα της γειτονιάς της, μαζί με το ενδιαφερόμενο άτομο.... Μετά διορθώθηκε. Λέτε να συμβεί και σε μένα το ίδιο; Στη γειτονιά μου υπάρχουν 7 αιτήσεις για HOL, ελπίζω να τηλεφωνώ σωστά και να έχω ικανοποιητική ταχύτητα στο internet.
ppschrs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως σας λένε βλακείες?Μήπως αυτοί που δουλεύουν στη hol ειναι λίγο ασχετοι?Δωρεάν στη hol είναι όλες οι κλήσεις.Ακόμα και διεθνείς.Επίσης μέχρι πριν 1,5 μήνα δεν πλήρωνες τίποτα για εγκατασταση.Απλά ζητούσαν ένα νούμερα όσο πιο κοντά γίνεται στο σπίτι σου για να βρουν τη διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν.Πάντως τα δωρεάν αποκλείεται να είναι μόνο για hol.Εκτός αν ισχύει κάτι τέτοιο στο προγραμμα που δεν έχει δωρεάν κλάσεις με πάγιο 21,90 ευρώ.Πάντως καλύτερα είναι να ενημερώνεστε μόνοι σας μέσω ίντερνετ παρά να ρωτάτε τον κάθε άσχετο.Γιατί ως γνωστών στην Ελλάδα,σε θέσεις γραφείου δουλεύουν 90% άσχετοι(βύσματα)!!!
cac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα! Σκεφτομαι να μεταφέρω απο τον ΟΤΕ στην HOL το τηλέφωνο του σπιτιού λόγω της προσφορά της στα 19,90. Τη δεδομένη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο η τηλεφωνία και όχι το internet. Θα μπορούσατε να μου πείτε εντυπώσεις απο την αξιοπιστία των υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση κλπ.? ευχαριστώ!
cyberking Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 απαράδεκτοι το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.όσο περνάει ο ο καιρός προκύπτουν διάφορα πχ συχνές διακοπές τηλεφώνου,λάθη με τις χρεώσεις κ.α. και για να τα επιλύσεις σου βγάζουν την ψυχή.εμένα με έχουν πρήξει μαύρη η ώρα που έκανα τη σύνδεση
nurse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά μου στείλανε όπως και στην υπόλοιπη γειτονιά το rooter modem 'Fritz Box Fon WLAN'. Τώρα αυτό που μένει είναι η ενεργοποίηση. Ελπίζω να βγεί καλή συσκευή, και καλή εταιρεία....
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρίς να ξέρω και πολλά από ρούτερς, το Frirz θεωρείται αρκετά αξιόπιστο. Κι εμένα αυτό μου έστειλαν. Ειδικά μετά από ένα firmware update που του εκανα είναι ακόμη πιό σταθερό, και έχει αρκετά εύκολο interface. Τώρα η ΗΟΛ, ως εδώ καλά, και να μην είναι καλύτερη από τις άλλες χειρότερη δεν θα είναι...Πάντως με πακέτο 6/1 το Fritz μου γράφει 6139/998. Νομίζω ότι είναι καλά και δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω (οι Άγγλοι λένε if it works, don't touch it:-))
nurse Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Θα δείξει στην ενεργοποίηση.........
nurse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα έγινε η ενεργοποίηση από τη HOL. Ο ενθουσιασμός μου δεν κρύβεται γιατί από τα τόσα που είχα ακούσει και διαβάσει, είχα αρχίσει να ανησυχώ. Όντος η ενεργοποίηση έγινε στο χρονικό περιθώριο που μου είχαν από την αρχή πει. Το fritz Box ανταποκρίνεται καλά. Αν και με τις τόσες λειτουργίες του θα πρέπει να το ψάξω περισσότερο. Η ταχύτητα διαδικτύου έχει κλειδώσει στα 18800, και από τα λίγα που ξέρω αυτή είναι καλή ταχύτητα. Η τηλεφωνία χαρακτηρίζεται από καθαρό και δυνατό ήχο. (πρέπει να μάθω και συνηθίσω τις επιμέρους λειτουργίες των δύο τηλεφωνικών αριθμών). Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση περίπου 2-5sec από το πέρας της πληκτρολόγησης του αριθμού που θέλω να καλέσω μέχρι να ακούσω την κλήση. (δεν ξέρω εάν αυτό είναι καλό). Και η μικρή σκιά της υπόθεσης είναι ότι στη καρτέλα του χρήστη στη HOL δεν εμφανιζότανε το όνομά μου, αλλά το όνομα κάποιου άλλου.....;;;;;;. Το εντόπισα από την αρχή και από την τεχνική υποστήριξη της HOL μου είπανε ότι μέχρι αύριο η καρτέλα μου θα είναι εντάξει και ότι δεν υπάρχει θέμα χρέωσης εμού ή του πελάτη με τον οποίο τα στοιχεία μου είχαν μπερδευτεί. (Θα δείξει). Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν μπορώ να συνδέσω μια επιπλέων τηλεφωνική συσκευή στην έξοδο phone1τουFrritz Box έτσι ώστε το τηλέφωνό μου να είναι dublex. Πάντως για τις πρώτες ώρες χρήσης οφείλω να πω ότι έχω θετικές εντυπώσεις ελπίζω και στη πορεία να έχω τις ίδιες και καλύτερες.
arxaggelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μεγειές για το τηλέφωνο που ρωτάς, εννοείς ότι έχεις ένα τηλέφωνο πάνω στο Fritz, στην Fon2 και σκέφτεσαι να βάλεις και στην Fon1? εγώ έχω έτσι ακριβώς δύο συσκευές, και είναι τελείως ξεχωριστές (δεν λειτουργούν σαν ντούμπλεξ) με ένα νούμερο στην κάθε μιά, απλώς όταν έχω εισερχόμενη, σε οποιαδήποτε γραμμη, χτυπάνε και τα δύο. Και εγώ πιστεύω ότι οι ταχύτητές σου είναι πολύ καλές.
nurse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ δύο τηλεφωνικές συσκευές ξεχωριστά έχω. Μία στο phone1 και μια στο phone2. Λειτουργούν ξεχωριστά τα δύο νούμερα και χτυπάνε και τα δύο όταν με καλούνε στο νούμερο της γραμμής που αντιστοιχεί στην έξοδο Phone1 ενώ το νούμερο της HOL που είναι συνδεδεμένο στην έξοδο phone2 χτυπά μόνο η συσκευή που είναι συνδεδεμένη στην έξοδο αυτή και μόνο αυτή. Το ερώτημά μου είναι εάν μπορών να συνδέσω, με τον ανάλογο αντάπτορα, δύο τηλεφωνικές συσκευές στην έξοδο Phone1 (duplex) και να αφήσω την άλλη (phone2) για τον τηλεφωνικό αριθμό της HOL που προσωρινά δεν θέλω να χρησιμοποιώ.
arxaggelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά, με κάθε επιφύλαξη, φαντάζομαι ότι γίνεται...
nurse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ρώτησα τη τεχνική υποστήριξη της HOL, μου είπαν ότι μπορώ να το δοκιμάσω αλλά πιθανότατα θα έχω προβλήματα αποσυνδέσεων... Θα δοκιμάσω όταν πάρω τον αντάπτορα και θα καταθέσω την εμπειρία μου...
El.Sa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μήπως σας λένε βλακείες?Μήπως αυτοί που δουλεύουν στη hol ειναι λίγο ασχετοι?Δωρεάν στη hol είναι όλες οι κλήσεις.Ακόμα και διεθνείς.Επίσης μέχρι πριν 1,5 μήνα δεν πλήρωνες τίποτα για εγκατασταση.Απλά ζητούσαν ένα νούμερα όσο πιο κοντά γίνεται στο σπίτι σου για να βρουν τη διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν.Πάντως τα δωρεάν αποκλείεται να είναι μόνο για hol.Εκτός αν ισχύει κάτι τέτοιο στο προγραμμα που δεν έχει δωρεάν κλάσεις με πάγιο 21,90 ευρώ.Πάντως καλύτερα είναι να ενημερώνεστε μόνοι σας μέσω ίντερνετ παρά να ρωτάτε τον κάθε άσχετο.Γιατί ως γνωστών στην Ελλάδα,σε θέσεις γραφείου δουλεύουν 90% άσχετοι(βύσματα)!!! Μήπως εννοείς τα 60' δωρεάν το μήνα για τους 6 πρώτους μήνες; Γιατί εγώ αυτό διάβασα στη σελίδα της hol στο internet http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=101&ct=3&prd_st=2 μόνο για τη hol είναι εντελώς δωρεάν.
nurse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν δύο προγράμματα 2play από τη ΗΟL. Το ένα είναι αυτό που αναφέρεις εσύ: http://www.hol.gr/default.asp?pid=24...&ct=3&prd_st=2 Και το άλλο είναι αυτό: http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=36&itmID=50&la=1 . Μερικές φορές υπάρχει σύγχυση στους καταναλωτές από τα προγράμματα των παρόχων που λόγο ανταγωνισμού αυτά μεταβάλλονται σε χρόνο ρεκόρ. -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 10 : 59 : 12----- ΠΡΟΣΩΧΗ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΤΟ FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A... Μη βάλετε το νέο Firmware version 39.04.57. Παραμείνετε στο Firmware version 39.04.56 Εάν κάνετε αναβάθμιση όπως έκανα και εγώ, θα έχετε αρκετά προβλήματα με τη συνεργασία των δύο τηλεφωνικών συσκευών που πιθανότατα έχετε συνδέσει στις εξόδους του Fritz, phone1 & phone2. Ζητήστε το παλιό firmware και το αρχείο με τις ρυθμίσεις από την τεχνική υποστήριξη της HOL, σας το στέλνουν με mail.
SPASH Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εδώ και 5 μέρες δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ ιντερνετ για χάρη της altec. Χθες έκανα αίτηση για hol double play lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.