Sp1.r0s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Γεία σε όλους,έχω μία micro SD 1GB την οποία έχω κλειδώσει. Το θέμα είναι τώρα,ότι έχω ξεχάσει τον κωδικό και δεν τον θυμάμαι.Υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσω ή κάτι αντίστοιχο?
Sp1.r0s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέσω της λειτουργίας που έχουν τα κινητά για κλείδωμα.
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε να την βγάλεις από το κινητό τοποθέτησέ την στον SD adaptor και στην συνέχεια σε έναν card reader στο pc. Βλέπεις τα αρχεία? Έχω την εντύπωση ότι το κλείδωμα μέσω του κινητού ισχύει μόνο όταν η κάρτα είναι τοποθετημένη σε αυτό...
Sp1.r0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δοκίμασα και έβαλα σε ένα USB card-reader απευθείας τη micro-sd και μου έλεγε να εισάγω τη μνήμη.
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Να προτείνω κάτι άλλο? Πάρε την καρτούλα και πήγαινε σε ένα Γερμανό και πες τους να σου αντιγράψουν όλο το περιεχόμενο σε CD. Aν τα καταφέρουν πες τους να κάνουν και μία νέα μορφοποίηση στην κάρτα (format) -αν και πιστεύω ότι αυτό γίνεται και μέσω του κινητού και ας είναι κλειδωμένη- και καθάρισες!
Sp1.r0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δηλαδή (πέρα απο τα αρχεία της κάρτας που θα χαθούν) μπορώ να ξεκλειδώσω την κάρτα απο το κινητό μέσω format?
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Πιστεύω πως ναι. Κάνε μία δοκιμή στο μενού μορφοποίηση κάρτας. Αλλά αν την βγάλεις και την φορμάρεις σε ένα pc τότε σίγουρα θα ξεκλειδώσει όταν την επανατοποθετήσεις καθώς το κινητό σου θα την αναγνωρίσει σαν νέα κάρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.