Προς το περιεχόμενο

Πραγματικος ελευθερος χωρος σκληρου δισκου(?)

mahair7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

εχω χωρισει το σκληρο δισκο σε 2 μερη,στο ενα που εχω το λειτουργικο μου λεει 8.47GB δεσμευμενος χωρος αλλα οταν επιλεγω ολα τα στοιχεια(program files,documents and settings etc)και επιλεγω ιδιοτητες μου λεε συνολικο μεγεθος 3.95GB.

Να πω επισης οτι αυτο το παρατηρησα εγκαθιστωντας το SP2...και αφου μου δημιουργουσε προβληματα το εβγαλα αλλα ο ελευθερος χωρος δε μειωθηκε!Αυτο εγινε 3 φορες(βγαλε - βαλε το SP2) και ο σκληρος ολο και εχανε ελευθερο χωρο παρ'ολο που καθε φορα το εκανα απεγκατασταση.

Φοβαμαι οτι εχουν δημιουργηθει πολλαπλα αρχεια κτλ...

Μηπως υπαρχει καποια προγραμμα να δω αν εχω πολλαπλα αρχεια η σαβουρα μεσα?

Δημοσ.

Πιθανότατα δεν υπολογίζεις τα κρυφά αρχεία. Pagefile.sys, το αντίστοιχο για hibernate (αν είναι ενεργοποιημένο), τον κατάλογο στον οποίο αποθηκεύονται τα restore points (αν δεν το έχεις απενεργοποιήσει).

Δες τα αλλάζοντας από το menu του explorer τις επιλογές (Tools -> Folder Options -> View ->) Hidden files & folders / Hide protected operating system files.

Δημοσ.
[...] τον κατάλογο στον οποίο αποθηκεύονται τα restore points (αν δεν το έχεις απενεργοποιήσει)[...]
Επισης αν εχεις system restore ενεργοποιημενο σου τρωει και αυτο.

:)

1234567890

Δημοσ.
Πιθανότατα δεν υπολογίζεις τα κρυφά αρχεία. Pagefile.sys, το αντίστοιχο για hibernate (αν είναι ενεργοποιημένο), τον κατάλογο στον οποίο αποθηκεύονται τα restore points (αν δεν το έχεις απενεργοποιήσει).

Δες τα αλλάζοντας από το menu του explorer τις επιλογές (Tools -> Folder Options -> View ->) Hidden files & folders / Hide protected operating system files.

Επισης αν εχεις system restore ενεργοποιημενο σου τρωει και αυτο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...