infected Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιώ το screensaver μόνο όταν θέλω εγώ με το πάτημα ενός κουμπιού;
liopyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ενός δεν γνωρίζω, αλλά και 4 κλικ, δεν είναι και πολλά...
antonl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αν θες να τρέχεις έναν συγκεκριμένο screensaver, αρκεί να κάνεις ένα shortcut του στο desktop από το C:\WINDOWS\system32\<όνομα ss>.scr (για WinXP τουλάχιστον, εκεί αποθηκεύονται). Αν θες να τρέχεις τον εκάστοτε ss που έχεις ορίσει σαν ενεργό, δεν ξέρω κάποιον τρόπο :/
infected Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αν θες να τρέχεις έναν συγκεκριμένο screensaver, αρκεί να κάνεις ένα shortcut του στο desktop από το C:\WINDOWS\system32\<όνομα ss>.scr (για WinXP τουλάχιστον, εκεί αποθηκεύονται). Αν θες να τρέχεις τον εκάστοτε ss που έχεις ορίσει σαν ενεργό, δεν ξέρω κάποιον τρόπο :/ Μια χαρά με βολεύει κι αυτό.Σε ευχαριστώ πολύ,όπως και τον/τη liopyr για το χρόνο του/της.
liopyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μια χαρά με βολεύει κι αυτό.Σε ευχαριστώ πολύ,όπως και τον/τη liopyr για το χρόνο του/της. Σου κάνω με βυζιά δλδ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.