Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για νέο Case?

defden75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Σύντομα θα φτιάξω νέο PC, γιατί το παλιό μου έχει αρχίσει να πάσχει απο γεροντική ανία!..:-(

Γενικώς έχω καταλήξει στα parts που θα πάρω, λέω για καλό M/B, Asus P5E64 Evolution, CPU Intel Core2 Duo 8500,RAM 2GB DD3, GPU Radeon 4700 512MB, HDD Seagate Barracuda 500GB. Αυτά πάνω κάτω για αρχή, αλλά όλα αυτά θέλω να τα βάλω και σε ενα καλό case....

Το PC που θα φτιάξω προορίζεται σε μεγάλο βαθμό για gaming, και θέλω να έχει καλό εξαερισμό και βέβαια να μη σιχαίνομαι να το βλέπω!:P:p

Βασικά σκεφτόμουν για Mid tower με τιμή απο περίπου 100? μέχρι το πολύ 200?, αν και μέχρι 130? μου φαίνεται λογικό αφού πρέπει να πάρω και ένα καλό PSU...

Μου αρέσει να έχει πλαϊνό παράθυρο για να το ελέγχω, αλλά για να βάλω και καμιά λαμπίτσα να φαίνεται ωραίο. Θέλω οποσδήποτε να έχει ανεμιστήρα 120mm στο cage των δίσκων και μου άρεσε η ιδέα να έχει 200-250mm ανεμιστήρα στο πλάι, αφού τώρα έχω ενα κανονικό ανεμιστήρα να "βαράει" την "παλιομαούνα" μου!:rolleyes:

Είχα δει το ARMOR+MX VH8000 της Thermaltake που πίστευα οτι θα με κάλυπτε, αλλά ένας πωλητής με απέτρεψε γιατί μου είπε οτι δεν είχε καλή ποιότητα υλικών και το πλαστικό θα κράταγε όλη τη θερμότητα μέσα παρά τους ανεμιστήρες, και πιστέυω οτι έχει δίκιο.. Αντ' αυτού μου πρότεινε το Osiris της HIPER που φαίνεται να έχει καλή ποιότητα.

Ελπίζω να μην κούρασα, περιμένω προτάσεις για κάτι άλλο ίσως που έχετε πάρει, ή δεί και σας άρεσε! Ή την γνώμη σας για το Osiris που "παίζει" να πάρω!.. ;)

Δημοσ.
συνολικά πόσα euro σκοπεύεις να δώσεις?

Συνολικά υπολογίζω οτι θα πάει στα 1000 ευρά χωρίς οθόνη και πληκτρολόγιο-ποντίκι για αρχή θα κρατήσω τα παλιά γιατί δεν δουλεύω αυτόν τον καιρό..^^

Δημοσ.
δεν μας λες και την συνθεση σου (ολοκληρωμενη) να της ριξουμε και εμεις μια ματια; :-)

Έχω καταλήξει στα εξής μέχρι στιγμής, εκτός του case που λέμε, και όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα εδώ: http://www.hipergroup.com/products.php?lv=3&cate=6&type=26&pid=126

PSU : Chieftec 750W, 94€(γιατί είναι σχετικά φθηνό σε σχέση με άλλα και μελλοντικά ίσως βάλω Quad Core όταν πέσουν κι άλλο οι τιμές τους, και θα έχει και νόημα να πάρω έναν, θα κάνω χρήση του X fire και επιπλέον μνήμη και ίσως και ένα μπρίκι για καφέ :P οπότε θα χρειαστώ τα επιπλέον Watt.. Βέβαια θέλω γνώμες και γι'αυτό.

ΜΒ : Asus P5E64, 245€ όπως λεώ και πιο πάνω (γιατί υποστηρίζει νέες τεχνολογίες DD3 X48, επεκτασιμότητα, crossfire κλπ και είναι και οικολογικό! :-))

CPU: Intel Core 2 Duo 8500 150€

RAM: OCZ Reaper 1333Mhz timings 6-6-6-18 2χ1GB, 109€

GPU: GeCube 4870 512MB, 229€

HDD: Seagate Barracuda 500GB 32MB buffer, 58€

και επίσης 2χDVDRW κάποιο Samsung ίσως και κάτι άλλο..

Κάρτα ήχου θα χρησιμοποιήσω την Onboard για αρχή και μετά βλέπουμε. Μάλλον κάποια με το X-Fi της Creative.

Δημοσ.

Εχώ φίλε μου το επόμενο pc που θα φτιάξω (όταν το φτιάξω) θα το βάλω στο TJ07 της Silverstone, τελεία και παύλα.

Η θήκη είναι τέλεια σαν ποιότητα και σαν ψύξη, και αν πας και σε υδρόψυξη μπορείς να έχεις ολόκληρο το loop εσωτερικά. Βέβαια, είναι ακριβή (~300 ευρώ), οπότε μάλλον δεν θα σε ενδιαφέρει, άλλα το αναφέρω για να ξέρεις την διαφορά από ΘΗΚΗ σε θήκη :).

Δημοσ.

Ναι "μούρικο" είναι και μάλλον τα components του θα φταρνίζονται απο τον αέρα! :lol:

Αλλά δεν το έχω πετύχει σε κανένα μαγαζί, δεν ξέρω αν το φέρνει κάποια εταιρεία εδώ στο Ellada και βέβαια αν ναι δεν ξέρω και τιμή..

Όσο για full tower, πέρασε κι αυτό απο το μυαλό μου, μιας και θα βόλευε αν έβαζα υδρόψυξη κάποια στιγμή (βαρέθηκα το παλιό μου που καίει κάρβουνο!:confused:)

και ίσως διάλεγα το Cosmos S της Coolermaster που δεν είναι και πολύ ακριβό, αλλά λέω να παραμείνω σε Midi....

Δημοσ.

Όποτε βλέπω τόπικ για case μπαίνω μπας και δω καμιά καλή πρόταση αλλά όλο με κάτι λάμπες και διάφανες πλευρές προτείνεται.

Μόνο εγώ βρίσκω κάτι τέτοια πολύ πιο όμορφα;

Δημοσ.
Όποτε βλέπω τόπικ για case μπαίνω μπας και δω καμιά καλή πρόταση αλλά όλο με κάτι λάμπες και διάφανες πλευρές προτείνεται.

Μόνο εγώ βρίσκω κάτι τέτοια πολύ πιο όμορφα;

Όχι. :-)

Κι εγώ αν αγόραζα κουτί τώρα, μάλλον το Cosmos S θα έπαιρνα.

defden75 Με 6ευρώ παραπάνω παίρνεις το 750W της Corsair.

Δημοσ.
Όχι. :-)

Κι εγώ αν αγόραζα κουτί τώρα, μάλλον το Cosmos S θα έπαιρνα.

Μην παραξενεύεστε που συμφωνούμε σε όλα... ο ίδιος άνθρωπος με 2 λογαριασμούς είμαστε. Ο πρώτος που γραφεί στηρίζει τον δεύτερο για να του πάει καλά η μέρα :lol:

Δημοσ.
Μην παραξενεύεστε που συμφωνούμε σε όλα... ο ίδιος άνθρωπος με 2 λογαριασμούς είμαστε. Ο πρώτος που γραφεί στηρίζει τον δεύτερο για να του πάει καλά η μέρα :lol:

Μία μέρα είναι ΑΕΚ, και την άλλη Ολυμπιακός... (να προσθέσω). :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...