Προς το περιεχόμενο

δυκτιο με 4 adsl γραμμες

beretta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..εχω την εξης απορία.

σε ένα βιομηχανικό συγκρότημα που έχει εγκατασταθει δύκτιο 30 υπολογιστών περίπου,έφεραν 4 adsl γραμμες 2mb η καθεμία.πώς μπορώ να τις εκτεταλευτώ πλήρως?

μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις 4ταυτόχρονα με κάποιο τρόπο ώστε να έχω αύξηση του διαθέσιμου badwith?ή μήπως μπορώ να χςρίσω το υπάρχων δύκτιο σε 4 μικρότερα με μία γραμμή το καθένα ,χςρίσ να χάνω όμως την επικοινωνία μεταξύ τους

ευχαριστώ για την όποια βοήθεια

Δημοσ.

σε router Cisco του ρυθμίζεις πως να κάνει load balancing...

αν έχεις κάποιο άλλο...δεν ξέρω...

λογικά έχεις τις γραμμές σε ένα Cisco με αντίστοιχες κάρτες

Δημοσ.
Η Λυση ειναι μια, LEVEL 1 - FBR - 4000 !! Και εγω αυτο εχω στα μαγαζια μου !!!!)

μην συγκρινουμε cisco με level 1.καμια σχεσητο ενα με το αλλο.οπως και καμια σχεση στην τιμη το cisco με 4 καρτες wic πρεπει να εχει περι τα 3000 ευρω.οσο για τον φιλο η μια λυση ειναι με ρουτερ η αλλη λυση θα ηταν να ενωσει τις γραμμες με κανα linuxaki και η αλλη λυση και η πιο φτηνη θα ηταν να εχει 4 διαφορετικα ρουτερ = 4 διαφορετικα gateways και ανα χ υπολογιστες να βγαινουν και απο ενα ρουτερ.

πλεονεκτηματα φτηνη λυση και αμα παθει κατι ενα ρουτερ η μια γραμμη θα μπορουν να βγουν απο την αλλη με μια δυο αλλαγες και φτηνο κοστος.

Δημοσ.

Route add scripts /pc or στο gateway. Μπορεις να ορισεις ποιο pc βγαινει απο που. Επισης μπορεις να παρεχεις υπηρεσιες / γραμμη p.x μια για web browsing, μια για VPN και μια για Skype.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...