Προς το περιεχόμενο

χρεωστική κάρτα και paypal

Jero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπέρα!Έχω βγάλει μια κάρτα(χρεωστική) για να πληρώνω κάθε μήνα το γυμναστήριο.Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά γύρω απ'αυτές,ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω,ή όχι,στο paypal?Έχω 1 ώρα που προσπαθώ να την κάνω add αλλά μου βγάζει το εξής:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Δημοσ.

Παίζουν πολλά εδώ. Γενικώς το PayPal το δουλεύω χρόνια λόγω eBay και δεν είχα προβλήματα. Σε αλλάγή κάρτας που έκανα προφανός επειδή έβαζα λάθος τα στοιχεία της (νόμιζα τουλάχιστον) σε επικοινωνία με την τράπεζά μου την "άνοιξαν" και μπόρεσα και την εκανα προσθήκη. Μια Mastercard ήταν. Επιπλέον παίζει να μην δέχεται το PayPal κάποιου τύπου πιστωτικές. Αναφέρεις "κάρτα(χρεωστική)" εννοείς πιστωτική μάλλον? VISA/MASTERCARD ή προπληρωμένου ποσού?.

Δημοσ.

Παιδιά αν θέλω να κανώ κατι αγορές με paypal και δεν εχώ πιστωτίκη καρτά υπαρχεί αλλος τρόπος ?

Δηλαδεί εχώ ακούσει για κατί καρτες πού της αγοραζεί και αναλογα με το ποσο που δινείς τοσο ποσο μπορείς να αγορασει μετα τις πετας ετσί ξερώ.

Με τετοιού ειδούς καρτές γινετέ να ανοιξείς λογαριασμό pay pal?

Δημοσ.
Παιδιά αν θέλω να κανώ κατι αγορές με paypal και δεν εχώ πιστωτίκη καρτά υπαρχεί αλλος τρόπος ?

Δηλαδεί εχώ ακούσει για κατί καρτες πού της αγοραζεί και αναλογα με το ποσο που δινείς τοσο ποσο μπορείς να αγορασει μετα τις πετας ετσί ξερώ.

Με τετοιού ειδούς καρτές γινετέ να ανοιξείς λογαριασμό pay pal?

Υπάρχει topic για αυτο, δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2127551&postcount=153

Δημοσ.

Η κάρτα είναι VISA.Όσο και αν προσπάθησα δεν έβγαλα άκρη :( Θα περάσω αύριο πρωί από την τράπεζα μπας και κάνω την δουλειά μου.

Δημοσ.

Κάτσε.Για να μου κρατήσει 1,5 euro πρέπει πρώτα να δεχτεί την κάρτα,όπως είπες κι εσύ.Εμένα δεν την δέχεται...Τώρα,αυτό που λες για την VISA Electron,δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω τώρα γιατί την κάρτα την έχει η μάνα μου και θα μάθω αύριο.Απ'ότι κατάλαβα,παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της κάρτας και του paypal.Αλλιώς δεν εξηγείται..Πάντως,ευχαριστώ για την βοήθεια :)

Δημοσ.

Οχι,αν δεν έχεις το 1,5 euro δεν την δέχεται.Για να την δεχτεί πρέπει να έχεις το 1,5 euro και να είναι συμβατή.Βασικά κοίτα,αρχικά έλεγξε αν έχεις το υπόλοιπο αν δεν το έχεις κατα 99,9 φταίει ο τύπος της κάρτας σου.

Δημοσ.

Βασικά θέλω να κάνω 3μηνο premium account στο rapidshare που κοστίζει 17 euro.Και εγώ,η μάνα μου δλδ,έβαλε 20 euro.Οπότε το έχει :)

Δημοσ.

Άσε,σήμερα κοντεύω να τρελαθώ.Αύριο πρωί θα πάω στην τράπεζα να δω τι φταίει.Πολύ μπέρδεμα αυτές οι κάρτες :mad:

Δημοσ.

Είναι λίγο μπέρδεμα αυτές οι κάρτες,αλλά μετά απο λίγο μαθαίνεις τα κολπάκια τους.Ελπίζω να λύσεται τα προβλήματα σας σύντομα:)

Δημοσ.

παιδιά με visa electron γινεται μια χαρα η δουλεια στο paypal,την χρησιμοποιω γυρω στα 4 χρονια κ δεν μου εχει δημιουργηθει το παραμικρο προβλημα απλα πρεπει να εχεις λεφτά στον λογαριασμο ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Καλσπέρα!Έχω βγάλει μια κάρτα(χρεωστική) για να πληρώνω κάθε μήνα το γυμναστήριο.Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά γύρω απ'αυτές,ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω,ή όχι,στο paypal?Έχω 1 ώρα που προσπαθώ να την κάνω add αλλά μου βγάζει το εξής:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Και εγω σήμερα εβγαλα την κάρτα απο την Πειραιώς, την βάζω στο paypal και μου βγλαζει το ιδιο μνμ με εσενα.

Τελικα τι εκανες?

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, χρησιμοποιώ κι εγώ τη χρεωστική κάρτα της Πειραιώς τόσο σε Paypal όσο και σε Moneybookers εδώ και πολύ καιρό, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα γιατί σου βγάζει αυτό το μύνημα, αν την πήρες σήμερα νομίζω ότι θέλει ενεργοποίηση σε ΑΤΜ αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να στο είπαν και στην τράπεζα όταν την έβγαλες.

Δημοσ.

Παιδιά αυτές οι κάρτες είναι οι προπληρωμένες που βάζεις εσύ μέσα όποιο ποσό θες. Η τράπεζα Κύπρου και η Πειραιώς έχουν σίγουρα και στην βγάζουν επιτόπου. Ένας φίλος την έχει βγάλει και αυτός για το ebay και το rapidshare. Εγώ έχω την κανονική visa στο paypal, που νομίζω είναι πολύ ασφαλές. Έχει και νομικό τμήμα για περιπτώσεις απάτης η οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, χρησιμοποιώ κι εγώ τη χρεωστική κάρτα της Πειραιώς τόσο σε Paypal όσο και σε Moneybookers εδώ και πολύ καιρό, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα γιατί σου βγάζει αυτό το μύνημα, αν την πήρες σήμερα νομίζω ότι θέλει ενεργοποίηση σε ΑΤΜ αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να στο είπαν και στην τράπεζα όταν την έβγαλες.

Δεν μου ειπαν κατι τετοιο στην τράπεζα. Πηγα σε ενα ΑΤΜ πριν καμια ωριτσα για πλακα, και δεν μου ειπε τιποτα για ενεργοποίηση, εκτος και αν την εκανε αυτόματα με το που την έβαλα και δεν με ενημέρωσε.

Επίσης, για να κάνω λογαριασμό στο paypal πρέπει να εχω γραφτεί στο winbank της Πειραιώς?

EDIT

Ολα εντάξει τελικά. Πήρα στην Πειραιώς τηλέφωνο και μου ειπαν οτι τα λεφτά που κατέθεσα σήμερα, θα μπούν αύριο στον λογαριασμό μου! Αυτό λέει θα γίνεται οποτε καταθέτω λεφτά απο το ταμείο της τράπεζας. Λογικά απο ΑΤΜ δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η αναμονή του 24ωρου. Περνάνε αμέσως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...