Προς το περιεχόμενο

Γνήσια windows xp από το παλιό σε καινούριο υπολογιστή

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έχω προβεί στη παραγγελία ενός νέου υπολογιστή. Όταν τον παραλάβω θα βάλω linux (δεν ξέρω ποια διανομή ακόμη) στο παλιό και στο καινούριο θέλω να περάσω τα γνήσια ΧΡ που πριν όμως τα είχα ενεργοποιημένα στο παλιό υπολογιστή .

Το ερώτημά μου είναι εάν θα μπορώ να ενεργοποιήσω στο καινούριο σύστημα τα windows xp που είδη είχα ενεργοποιήσει στο παλιό υπολογιστή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Πρόσφατα έχω προβεί στη παραγγελία ενός νέου υπολογιστή. Όταν τον παραλάβω θα βάλω linux (δεν ξέρω ποια διανομή ακόμη) στο παλιό και στο καινούριο θέλω να περάσω τα γνήσια ΧΡ που πριν όμως τα είχα ενεργοποιημένα στο παλιό υπολογιστή .

Το ερώτημά μου είναι εάν θα μπορώ να ενεργοποιήσω στο καινούριο σύστημα τα windows xp που είδη είχα ενεργοποιήσει στο παλιό υπολογιστή.

Ευχαριστώ.

ναι μπορεις :-)!

καλη επιλογη για linux ;)

Δημοσ.

ναι το παλιό σύστημα δεν είναι του πεταματού και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πειραματιστώ στα linux, αφού έχει ως λειτουργικό λιγότερες απαιτήσεις.

Σε ευχαριστώ pirobatis για την άμεση απάντηση.

Θα πρέπει να προσέξω κάτι στη νέα εγκατάσταση; Το νέο σύστημα θα έχει μητρική asus p5kc μνήμη 4gb και επεξεργαστή quad...

Δημοσ.
ναι το παλιό σύστημα δεν είναι του πεταματού και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πειραματιστώ στα linux, αφού έχει ως λειτουργικό λιγότερες απαιτήσεις.

Σε ευχαριστώ pirobatis για την άμεση απάντηση.

Θα πρέπει να προσέξω κάτι στη νέα εγκατάσταση; Το νέο σύστημα θα έχει μητρική asus p5kc μνήμη 4gb και επεξεργαστή quad...

παντα σε μια εγκατασταση πρεπει να ειμαστε προσεκτικη ωστε να μην χρειαστει format μετα.οχι η εγκατασταση ειναι ευκολη.αν συναντησεις προβλημα μην κολλας εδω ειμαστε.

σε σχεση με τα linux εχω ubuntu και ειναι υπεροχα.

αλλα δες εδω http://ubuntu.opengr.net/ ειναι ελληνικο forum για linux χρησιμοποιουν ubuntu κυριως αλλα αν ρωτησεις θα σου πουν ποια εκδοση θα υποστηριζει καλυτερα τον υπολογιστη σου.

χαρηκα αν βοηθησα.:-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Αρχικά δεν θα ενεργοποιηθούν γιατι θα πας να τα βάλεις σε PC με εντελως διαφορετικό configuration σε σχέση με το παλιό.

Θα πρεπει να πάρεις τηλέφωνο στην γραμμή υποστήριξης της Microsoft, να μιλήσεις πιθανότατα με ένα bot, να δηλώσεις οτι άλλαξες

configuration και τότε θα ενεργοποιηθούν :-)

Δημοσ.

τον κωδικο τον windows τον εχεις?εχω ειχα τα xp στο ενα λαπτοπ και οταν τα εβαλα στο καινουργιο δεν εκανα τπτ καιδουλευαν μια χαρα και ενεργοποιηθηκαν μια χαρα.απο την στιγμη που ειναι αγορασμενα γιατι να χρειαζεται να τους το πεις?

Δημοσ.

ο παλιος καηκε, πηρα νεο, αγορασμενα τα ειχα, τα εγκαθιστω στο νεο, τελος

δεν εχεις προβλημα, ακομα και αν αλλαξες υλικο

Δημοσ.
ο παλιος καηκε, πηρα νεο, αγορασμενα τα ειχα, τα εγκαθιστω στο νεο, τελος

δεν εχεις προβλημα, ακομα και αν αλλαξες υλικο

σωστος :) σιγα μην τους ειδοποιουμαι καθε φορα που γινεται κατι τετοιο :P

Δημοσ.

Τι να πω μπορεί να κάνω και λάθος..

Είχα αυθεντικά xp, αλλάζω σκληρό και τα κάνω εγκατάσταση στον καινούργιο

σκληρό και δεν γινόταν το activation.. Με ένα τηλέφωνο και με αυτά που αναφέρω παραπάνω λύθηκε το θέμα.

Αν παίζει κάποιο ρόλο η διαδικασία αυτή έγινε πριν 2 χρόνια περίπου, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι απο τότε στην πολιτική της εταιρίας :-)

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που άλλαξα σκληρό, η ενεργοποίηση έγινε από το τηλέφωνο (δεν γινότανε από το Internet) στη διαδικασία με ρωτήσανε για ποιο λόγο ενεργοποιώ ξανά τα windows. τους είπα και μου δώσανε τον κωδικό ενεργοποίησης. Παντός στο τσακ ήμουν να τους πω γιατί με ταλαιπωρείτε 15΄για κάτι που αγόρασα στο κάτω κάτω. Η διαδικασία από το τηλέφωνο είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και σπαστική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...