Προς το περιεχόμενο

Πως έγινε αυτό; Χρέωση καρτοκινητής

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν...κοιτάξτε τι έπαθα.

Έχω το N95 και έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή του N-GAGE και με κάρτα Wind F2G (και ενεργοποιημένο το πακέτο για το Internet). Πριν καιρό είχα κατεβάσει κάτι παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερα να τα κάνω να παίξουν. Τελικά την περασμένη εβδομάδα βρήκα ότι τα παλιά δεν παίζουν (είναι με κατάληξη .app) και παίζουν μόνο τα καινούρια (είναι με κατάληξη .ngage).

Ε αποφάσισα τότε να μπω από την εφαρμογή και να κατεβάσω κάποιο από τα trial να δω από περιέργεια το πως παίζει. Όλα καλά και όλα ωραία. Το πρώτο παιχνίδι έπαιξε, έστω και demo. Στο 2ο που έβαλα μου έλεγε κάτι για την έκδοση του n-gage και την έκανα ξανάεγκατάσταση.

Να σημειώσω, ότι όλα αυτά τα έκανα μέσω WiFi σύνδεση και όχι μέσω του κινητού. Όπως επίσης και ότι κάθε φορά που έτρεχε κάποιο παιχνίδι σε ρωτούσε αν θες να το αγοράσεις, αν έχεις activation code ή αν θες να παίξεις το trial. Όπου και εδώ διάλεγα την trial έκδοση.

Αφού έβαλα 2-3 παιχνίδια δοκιμαστικά...το παράτησα. Μετά από λίγο έστειλα ένα μύνημα από το κινητό το οποίο πήγε κανονικά και μετά το άφησα τελείως το κινητό.

Αργότερα χρειάστηκε να πάρω ένα τηλ και είδα ότι δεν είχα κάρτα...φαντάστικα ότι το μύνημα που έστειλα ήταν το τελευταίο, οπότε είπα να πάρω κάρτα ανανέωσης.

Το επόμενο πρωί την αγοράζω και πάω να ανανεώσω...

και ακούω στο μύνημα...

Έχετε ...μείον...σαράντα τέσσερα ευρώ...και ενενήντα ένα λεπτά ...

αυτό σε κάρτα wind...όλες οι καρτοκινητές όταν φτάνουν σε αρνητικό πρόσιμο δεν σταματάνε την χρέωση;

όχι τιποτα άλλο...γιατί εννοείτε ότι δεν τραβάω κανα ζόρι να αλλάξω κάρτα...αλλά αν είναι κάτι που διορθώνετε κάπως να το δω...

έχεις κανείς υπόψην του κάτι;

Δημοσ.

Αν, εκτελείς μια εφαρμογή και έχεις υπόλοιπο, και την σταματάς όταν για παράδειγμα έχεις 3 λεπτά υπόλοιπο, τότε δεν γίνετε να την ξαναεκτελέσεις, να στείλεις μήνυμα ή να πάρεις τηλέφωνο. Αν, όμως εσύ δεν την σταματούσες, τότε θα χρέωνε ακόμα και όταν το υπόλοιπό σου κάτω από το μηδέν. Μπορεί να σε άφησε να στείλεις το μήνυμα επειδή δεν είχε χρεώσει ακόμα, τις προηγούμενες ''εφαρμογές'' που εκτέλεσες, και μετά να τα χρέωσε όλα μαζί! Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...