danny_olympiaco Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Συγκεκριμένες σελίδες όπως οι google, facebook, gmail, yahoo και άλλες δεν ανοίγουν κατά καιρούς. Έχω windows vista και εντοπίζω εκεί το πρόβλημα γιατί, από την ίδια σύνδεση adsl που χρησιμοποιώ, τα xp του φορητού μου δεν έχουν πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι που και που ανοίγουν και αυτές οι σελίδες. Αν κάποιος έχει παρόμοια πρόβλημα και έχει βρει λύσει μπορεί να μου την πει? Σας ευχαριστώ.
pirobatis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 με τι ανοιγεις τις σελιδες?δοκιμασε mozilla firefox η opera.αλλιως καθαρισε τα cookies.
Vitaephile Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 κάποια adware όπως το virtumonde κανουν τέτοια κόλπα (να έχεις πρόσβαση σε κάποια site και σε άλλα όχι). δεν χάνεις τίποτα να τρέξεις ένα scan με το spysweeper ή το Spybot.
ababapanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τα ιδια και σε εμενα με windows 7 , με firefox καποιες σελιδες αργουν υπαρβολικα η δεν ανοιγουν, αυτο το εχω παρατηρησει στο facebook και στο google, αφου εχει κανει την αναζητηση και πας να ανοιξεις καποιο απο τα αποτελεσματα.... ενω στον Internet Explorer λειτουργουν ολες οι σελιδες κανονικα... τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.