Προς το περιεχόμενο

Αγορα Aσυρματου Router

Aggelos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα... ενδιαφερομαι να αγορασω ενα router για να φτιαξω δικτυο μεταξυ 2 υπολογιστων.. Τι μου προτεινετε να παρω? εγω εχω στο μυαλο μου αυτο εδω http://e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 αλλα θελω να παρω και αλλες γνωμες.. ευχαριστω πολυ:)

Δημοσ.

λοιπον αγορασα το παραπανω router.. καταφερα και συνδεσα το λαπ τοπ που εχω στο διπλανο δωματιο μεσω ασυρματου... τωρα ομως θελω να μαθω πως μπορω να κλειδωσω την ασυρματη συνδεση.. δλδ και να μπαινει το λαπ τοπ να πρεπει να βαζει τον κωδικο που θα τον ξερει.. επισης συμφερει να φτιαξω δικτυο με το λαπ τοπ? δν θελω κοινες χρησεις φακελων και τετοια.. αν ναι πως μπορω να το κανω.. ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

πρεπει να υπαρχει καρτελλα wireless και βαζεις wpa2 κλειδωμα.για δικτυο πρεπει να κανεις share τους δισκους και να ειναι στο ιδιο workgroup

Δημοσ.
πρεπει να υπαρχει καρτελλα wireless και βαζεις wpa2 κλειδωμα.για δικτυο πρεπει να κανεις share τους δισκους και να ειναι στο ιδιο workgroup

εβαλα κλειδωμα wep

Δημοσ.
Ξεκινας απο το βιβλιαρακι που ειχε στο κουτι....λεει τα παντα...

μετα πας Οδηγός δημιουργίας ασύρματου & ενσύρματου δικτύου

προσωρινα θα ξεκινισω με ασυρματο δικτυο και αργοτερα θα το γυρισω σε ενσυρματο.. θα υπαρχει κανενα προβλημα ? επισης ο ενας Η/Υ εχει χp και ο αλλος vista...σε πιον υπολογιστη θα ακολουθηθει η διαδικασια που περιγραφει ο οδηγος?

Δημοσ.

Η διαδικασια ειναι ιδια, απλα στα vista ειναι γραμμενη διαφορετικα...

στον οδηγο ,σε ενδιαφερει μονο η κοινη χρηση αρχειων και η ομαδα εργασιας....τα υπολοιπα με IP δε τα χρειαζεσαι ,αφου εχεις το ρουτερ που δινει IP.

Δημοσ.
το wep σπαει σχετικα ευκολα .το wpa2 ειναι το καλυτερο

ε οκ δεν εχω και κανεναν χακερα γειτονα :-D:-D στη γειτονια που μενω δεν εχει κανεις ιντερνετ και δη ασυρματο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...