Προς το περιεχόμενο

Slipstreaming windows

dvp_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

μπορεί κάποιος να μου πει εάν μπορείς να κάνεις spipstreaming σε windows xp pro για ενσωμάτωση του sp3 χρησιμοποιώντας original cd windows xp pro χωρίς κανένα service pack ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κάνεις ενοποίηση του sp3 στα windows με εντολές dos. Εξυπακούεται ότι έχεις δημιουργήσει δύο folders όπου το ένα περιέχει το sp3 και το άλλο το περιεχόμενο από ένα cd windows. Με τις κατάλληλες εντολές ενοποιείς το sp3 στο folder των windows και δημιουργείς πλέον windows με ενσωματωμένο το sp3. Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες εάν κάνεις search sto google.

Δημοσ.

Και γιατί να το κάνεις έτσι και όχι με το nlite που είναι και παραθυρικά όλα, είναι τζάμπα, κάνει και iso στο τέλος και μπορείς να βάλεις και extra drivers κτλ κτλ;;;

Δημοσ.

> [color=blue][color=Black]C:\WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe -s:C:\XPCD
[/color][/color]

όπου C:\XPCD το σημείο που έχεις κάνει extract το original cd με τα Windows που έχεις.

Είναι πάντως σίγουρα πιο εύκολο να το κάνεις με το nLite ώστε να μην πρέπει μετά να κάνεις boot το cd που έφτιαξες.

Δημοσ.

εγώ το έκανα slipstream το sp3 με το nlite και πέτυχε σε γνήσια xp pro sp2 . σε καθαρα xp χωρις κανένα sp δεν ξέρω αν το cd δουλέψει σωστά.για να εγκατασταθεί το

sp3 πρέπει να είναι εγκατεστημένο ή το sp1 ή το sp2.ενδεχομένως να ισχύει το ίδιο και για το slipstreaming και να πρέπει να περάσεις πρώτα κάποιο προγενεστερο sp.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να έχεις κανένα sp περασμένο, μιας και το καθένα περιέχει μέσα όλες τις προηγούμενες αλλαγές.

Δημοσ.

Όταν κάνεις slipstreaming δεν είναι απαραίτητο. Για την απλή εγκατάσταση δεν ξέρω μιας και πάντα έκανα clean installation.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...