Προς το περιεχόμενο

Πρόταση μεταξύ σοβαρού κι αστείου

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ο κανόνας των 10 χαρακτήρων να αίρεται για τους senior senior χρήστες (1000αρα posts πχ)? Μάλλον από ένα σημείο και μετά ο χρήστης δεν έχει σκοπό το spamάρισμα, λόγος που απ'ό,τι καταλαβαίνω επιβάλει τον κανόνα των δέκα χαρακτήρων

ιδέα λέω δεν χάθηκε κι ο κόσμος;)

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι από έναν αριθμό post και πάνω, ο senior user έχει όρεξη μόνο για trolling και ειρωνεία;

Δημοσ.
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι από έναν αριθμό post και πάνω, ο senior user έχει όρεξη μόνο για trolling και ειρωνεία;

:P (10χαρακτήρες)

• Super Moderators
Δημοσ.

βρίσκω πιο σημαντικό να μπει το feature που κάνει Auto-Merge 2 ή και παραπάνω συνεχόμενα posts από τον ίδιο χρήστη εφόσον είναι χρονικά κοντά postαρισμένα μιας και πολλοί βαριούνται να κάνουν edit

Δημοσ.

Παντως δεν βλέπω να είναι κατι σοβαρό το θέμα των 10 χαρακτήρων.Το πολυ πολυ να βάζουμε μια παρενθεσούλα οπως εκανε ο washcloud:-)

Δημοσ.

απλά επειδή τα περισσότερα μηνύματα είναι του στυλ

σωστός (τους χαρακτήρες μου μέσα!)

δεν μιλάω για το δικά μου, γενικότερα,

απλά δεν ευχαριστιέσαι να το βλέπεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακολουθώ την τακτική που μου έμαθε ένας παλιό μέλος που δεν ξέρω που σκατά χάθηκε. Γράφεις την λέξη που θες να γράψεις και μετά αφήνεις πολλά κενά και βάζεις μια τελέια ή ένα θαυμαστικό. Μετά όταν το μήνυμα εμφανίζεται αφήνει απλά ένα κενό δίπλα απο την λέξη και το σημείο στίξης και δέχεται τους λιγότερους χαρακτήρες. Και αυτό ήταν το tip της ημέρας...

Δημοσ.

Το δεύτερο tip της ημέρας είναι να γράφεις την απάντηση που θέλεις με τους λίγους χαρακτήρες και μετά να συμπληρώνεις ό,τι να 'ναι με άσπρο χρώμα στους χαρακτήρες :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Το δεύτερο tip της ημέρας είναι να γράφεις την απάντηση που θέλεις με τους λίγους χαρακτήρες και μετά να συμπληρώνεις ό,τι να 'ναι με άσπρο χρώμα στους χαρακτήρες :P

το θέμα είναι να μην γράφεις καθόλου ρε :o

αν είναι βάζεις μέσα σε μια παρένθεση "μπλα μπλα μπαλ μπλα" :P

Δημοσ.

Όχι σαδφσδφδφσφ

Επ! Γράφεις με άσπρους χαρακτήρες για να προσπεράσεις το minimum των χαρακτήρων;;;; :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...