Προς το περιεχόμενο

αγορα desktop

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα σταθερο υπολογιστη (μονο κεντρικη) ετσι εφτιαξα κατι στο πλαισιο αλλα με τη μητρικη που εβαλα δεν μου επιτρεπει μετα να βαλω καμια καρτα γραφικων (μηπως ξερετε γιατι?) :cry: Το pc που εφτιαξα ειναι το παρακατω :

rfte6.th.jpg

πως σας φενεται...θα βελτιωνατε τπτ? εχετε να προτεινετε κατι αλλο δεδομενου οτι θελω ενα pc που να μην ειναι πολυ ακριβο (καπου 800 ευρω) και να ειναι αρκετα καλο να κρατησει δεδομενου οτι η τεχνολογια αλλαζει πολυ γρηγορα? :-)

ευχαριστω εκ των προτερων !!!

Δημοσ.

Η μητρική αυτή μπορεί αν πάρει κάρτα γραφικών pci-express x16 όπως δηλαδή είναι όλες οι καινούργιες κάρτες...

Δημοσ.
Η μητρική αυτή μπορεί αν πάρει κάρτα γραφικών pci-express x16 όπως δηλαδή είναι όλες οι καινούργιες κάρτες...
Ακριβώς ιώακειμ! τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα,για τρόφοδοτικο εγώ θά επέλεγα το thermaltake το ΤΤ 600 watt, όσο για τα υπόλοιπα με μιά πρώτη μάτια φαίνονται εντάξει:-)
Δημοσ.

Μνήμες βάλε άλλα 2GB. Μητρική θα λεγα καλύτερα μια Asus P5Q. Ούτως ή άλλως το max DDR3 που υποστηρίζει αυτή είναι μόλις 1333 οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Σκληρό τον 640άρη της WD (ταχύτερος). Κάρτα γραφικών καμιά 4850/4870 αναλόγως τι χωράει στο budget (υποθέτω ότι ενδιαφέρεσαι αρκετά για gaming - μάλλον μόνο για 4850 σε παίρνει οικονομικά). Η Scythe δεν ξέρω τι λέει. Επειδή το site του Πλαισιου τα χει παίξει αυτή τη στιγμή, αν το κουτί δεν έχει ανεμιστήρια, πάρε όσα χρειάζονται.

Δημοσ.

Έχω στήσει σχεδόν το ίδιο σύστημα γιατί θέλω να το αγοράσω εντός της εβδομάδας. Όντως υπάρχει το πρόβλημα στο PC configurator του Πλαισίου όπου όποια μητρική και αν επιλέξεις από την σειρά P5Q της Asus δεν σου επιτρέπει να επιλέξεις κάρτα γραφικών. Προφανώς είναι κάποιο λάθος του συστήματος...

Τώρα όσον αφορά στηνσύνθεσή σου θα επέλεγα τον 640άρη σκληρό (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1120727) με μια μικρή επιβάρυνση των ?12 και άλλα 2GB μνήμης ώστε το σύστημα να είναι έτοιμο για Vista. Aν δεν σε απασχολούν τα 4Gb και τα 2 σου είναι αρκετά θα μπορούσες να τοποθετήσεις και DD3 στα 1333Mhz μια και η συγκεκριμένη μητρική υποστηρίζει και DDR2 και DDR3...

Tέλος πρακτικό είναι να έχεις στο σύστημα σου 2 optical drive (για DVD copy on the fly κ.τ.λ.). Το Samsung S-223F θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων αντιγραφικών DVD. Aν σε βγάζει το budget σου κάντα 2...

• Super Moderators
Δημοσ.

αντί για το Coolermaster, κάποιο Corsair...

αντί για τον 500gb WD, τον 640gb...

αντί για την Shuriken, την Νinja 2...

αντί για την P5QC, την P5Q...

και μια Radeon 4850...

(btw wrong section, αναβαθμίσεις)

Δημοσ.

Προτίμησε καλύτερα μια Radeon 4850 που αναδεικνύονται και ιδιαίτερα οικονομικές αυτή την εποχή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...