darklordvader77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παίδες! Εχω το Warcraft 3/Frozen Throne αυθεντικό για να παίζω Dota οποτε μπαινει η παρεα μου. Πριν φυγω για διακοπες ετρεχε το παιχνίδι μια χαρα.. Οταν ηρθα τη Δευτερα, εκανα τα Updates/security updates που ειχαν βγει πριν 1,5 μηνα, μια χαρα ! Απο κει κ επειτα, οποτε παω να το τρεξω, μου βγάζει το μηνυμα: "Warcraft III was unable to initialize OpenGL. Please ensure you have OpenGL installed and that your display drivers are curent" Ευχαριστω προκαταβολικά οποιον μπορεί να βοηθησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παίδες! Εχω το Warcraft 3/Frozen Throne αυθεντικό για να παίζω Dota οποτε μπαινει η παρεα μου. Πριν φυγω για διακοπες ετρεχε το παιχνίδι μια χαρα.. Οταν ηρθα τη Δευτερα, εκανα τα Updates/security updates που ειχαν βγει πριν 1,5 μηνα, μια χαρα ! Απο κει κ επειτα, οποτε παω να το τρεξω, μου βγάζει το μηνυμα: "Warcraft III was unable to initialize OpenGL. Please ensure you have OpenGL installed and that your display drivers are curent" Ευχαριστω προκαταβολικά οποιον μπορεί να βοηθησει.. Δεν έχω κάτι που θα σε βοηθήσει, απλώς ήθελα να παρατηρήσω πως το 10.5.4 έχει σίγουρα σχέση με την κάρτα γραφικών, καθώς στο δικό μου μηχάνημα (που είναι hackintosh, και άρα πολύ πιο ευαίσθητο σε θέματα drivers) χάλασε εντελώς τις ρυθμίσεις και τους drivers, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να περάσω ξανά τον πιο πρόσφατο driver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 μμ σιγουρα κατι εχει να κανει με τους drivers, αλλά απο το 10.4.6 που χω το μηχανημα, ποτε δεν ειχα πρόβλημα.. γενικα προβληματα drivers κ Mac μηχανημα δεν συμβαδίζουν μεχρι προχτεες που το παθα.. θα μπω στα apple forums να ρωτησω, κ αν βρω καμια λυση, θα σας πω! edit: δεν βρηκα κατι σχετικο στο Support της Apple, οπότε επικοινωνησα με το feedback της Blizzard κ αναμενω απαντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 υπέροχα... μου ειπαν να ανανεωσω τους drivers του Direct X.. μονο που τα παιχνιδια του OS X δουλευουν σε OpenGL!! κ πιστευα οτι ειχε εξυπνους τεχνικους η Blizzard.. ΥΓ Τους εδωσα το πληρες configuration του Mac μου! Αυτο σημαινει οτι τζαμπα το συμπληρωσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 mac και DirectX ???? απαπαπαπαπαπα ξου ξου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 OK, του πα με ευγενικο τροπο οτι ειναι αδυνατον αυτο που μου ειπε, κ θα απευθυνθω στο [email protected] Μαλιστα, με προέτρεψε (σωστα αυτη τη φορα) να παραθεσω μία System Profiler Report, κ κανα Screenshot.. Όταν μου απαντησει κ λυθει το προβλημα θα το παραθέσω κ εδω μηπως κανεις έχει/παρουσιαστεί το ιδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Lord έβγαλες άκρη; Βασικά έχω το εξής θέμα.. Έχω το warcraft 3 και το ft κανονικά για win... Φαντάζομαι οτι αυτά δεν εγκαθιστόνται στο macbook... Τι πρέπει να κάνω για να το βάλω; Να ξαναματαπάρω το παιχνίδι ειδικά για mac? Αν βρώ απο θείο την εγκατάσταση (που δεν την βρίσκω δλδ) το cdkey μου απο το win cd θα ισχύει για battlenet? εδιτ: Άκυρο... Τώρα είδα οτι το κουτί γράφει απο έξω οτι είναι ΚΑΙ για mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 χαχα!! παρατηρητικοτητα....0,1! You'll get used to.. απο θειο/ξαδερφο γενικα συγγενη θα σου τρεχει μια χαρα, μονο Battlenet δε θα μπαινει.. αλλα για απειρες ωρες καψιμου, 22Ε δεν ειναι πολλα. τελικα επειδη το χα συνδεσει σε dual monitor (τοτε),αποθηκευτηκαν οι ρυθμισεις,κ οταν το ξανατρεξα στο κανονικο monitor, δεν το ανοιγε. Ήταν θεμα ρυθμισεων δηλαδη! Το συνδεσα σε dual monitor, επαιξε, αλλαξα την κυρια οθονη στην αρχικη(1η), κ δουλεψε.. Ευχαριστω που ρωτησες (κ θυμηθηκα να γραψω την λυση αν τυχον τυχει κ σε κανεναν αλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.