Kapazo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια!! Λοιπον θελω να ρωτησω το εξης: Παλαιοτερα ειχα δει στο site του e-shop ενα case για pc συγκεκριμενα το thermaltake armor plus full tower σε μαυρο χρωμα , τωρα ομως που ηρθε επιτελους η στιγμη να το αποκτησω δεν το εχει το e-shop παρα μονο σε ασημενιο , γινεται να το παραγγιλω απο το e-shop και να μου το φερουν; Αν ναι σε ποσο χρονο θα χρειαστει; ααα... και αν θα υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση ή θα ισχυει η παλια τιμη που ειχα δει;
sarakinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αν υπάρχει ακόμη στην αγορά , λογικά θα μπορείς να το παραγκηλεις..Πάρε ένα τηλεφωνάκι και ρώτα καλού κακου..
Kapazo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Πηρα τηλεφωνο αλλα δεν ηξεραν αποτε θα το ξαναφερουν , τελικα πηρα το cosmos s . Καλη επιλογη; η μακακια εκανα; Οσοι το εχετε πειτε κανενα σχολιο για να ξερω τι με περιμενει
ababapanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μια ερωτηση αν ξερετε για να μην ανοιγω παλι θεμα, εκανα μια παραγγελια με παραλαβη απο το καταστημα της κερκυρας εναν σκληρο δισκο. οταν την εκανα η τιμη κταν 71 ευρω και τωρα που κοιταξα παλι ειναι 66. στο μαιλ που μου εστηλαν με την επιβεβαιωση της παραγγελιας αναγραφει την παλια τιμη, αυριο που θα περασω απο το καταστημα να τον παρω θα μου τον δωσουν σε πια τιμη? μπορω να ζητησω να τον παρω στην καινουρια τιμη? γιατι αν ειναι με συμφερει να ξανα κανω την παραγγελια παλι
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Λογικά με την τιμή τη στιγμή που καταχωρήσανε την παραγγελία σου. Who knows which one this is. Θα το μάθεις όμως αύριο. Logic επίσης says ότι αποκλείεται να μπορεί να κάνει κάτι το point της Κέρκυρας. Οπότε μάλλον απλά ακυρώνεις και καπάκι παραγγέλνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.