Προς το περιεχόμενο

Ο ΟΤΕ κλεινει τους «μικρούς»...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκτός θέματος:

[...]

κάτι άκυρο που παρατήρησα άσχετο με το θέμα είναι ότι έχεις μεγάλο αριθμό post κάτω από το nickname σου πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από κάποια παλιότερα member. αυτό σημαίνει ότι είτε όντως είσαι πολύ ομιλητικός και σου αρέσει η επικοινωνία,

είτε απλά είσαι μόστρας και σου αρέσει να spammaris για να ανεβαίνει ο αριθμός αυτός.

[...]

μόλις τελειωσε, είδη έχω κακή γνώμη για το forum και για κομμάτι μελών του

μάλλον adslgr.com για ότι αφορά την dsl... όχι δεν είναι διαφήμιση

σας κάνω λοιπόν αυτήν την μικρή χάρη να σας αδειάσω την γωνια.

Σε όποιο forum κι αν καταλήξεις, θα εκτιμηθεί η ευγένειά σου και το γενικότερο στυλάκι "μαγκιάς" που αναδίδεις.

Στο καλό και να μην μας γράφεις. :-)

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως, εγώ ελπίζω να τα βρούνε σύντομα. Η να "συνέλθει" η σύνδεσή μου ή να πάρω κάποια άλλη. Ούτε σελίδα δέν μπορώ να ανοίξω για την ώρα που λέει ο λόγος.

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με το 13813...

Μου είπαν ότι από σήμερα το πρωϊ έχει αρχίσει και επανέρχεται το δίκτυο και μέχρι το απόγευμα θα είναι όλα ΟΚ

Σε ερώτηση αν πλήρωσαν είπε ΝΑΙ

Φαίνεται να τη γλυτώνουμε...

Δημοσ.

εμενα παντως κατεβαζει 6kb/sec.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος...Τσουρεκια μας τα εκαναν μαμω την ιεροδουλη μου μαμω!!!!

Δημοσ.

εγω τωρα εχω να κανω την εξης ερωτηση σε αυτους που εχουν κονεχ.... μεγαλωσε καθολου η ταχυτητα που πλοηγουνται;;;; λογικα ναι.... ειναι τουλαχιστον κανεις χαρομενος σε αυτη την ιστορια....

εμανα ακομα σερνεται...

• Super Moderators
Δημοσ.
Για μεχρι 20 περιπου ευρω ανα μήνα ποιά συνδεση προτίνετε?

που κολάει αυτό με το θέμα του topic? :o

Δημοσ.

Περασε η Πεμπτη,η Παρασκευη,ηρθε η Δευτερα(καπου ακουσα κιολας οτι την Δευτερα θα ειναι ολα οκ) αλλα ακομα στο περιμενε...Τι γινεται ξερει κανεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

ειλικρινά καμία ιδέα...

πάντως αύριο θα έχουν περάσει οι 4 εργάσιμες μέρες διορία που είχε δώσει ο ΟΤΕ για να πληρωθεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...