Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εκτός θέματος: [...]κάτι άκυρο που παρατήρησα άσχετο με το θέμα είναι ότι έχεις μεγάλο αριθμό post κάτω από το nickname σου πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από κάποια παλιότερα member. αυτό σημαίνει ότι είτε όντως είσαι πολύ ομιλητικός και σου αρέσει η επικοινωνία, είτε απλά είσαι μόστρας και σου αρέσει να spammaris για να ανεβαίνει ο αριθμός αυτός. [...]μόλις τελειωσε, είδη έχω κακή γνώμη για το forum και για κομμάτι μελών του μάλλον adslgr.com για ότι αφορά την dsl... όχι δεν είναι διαφήμιση σας κάνω λοιπόν αυτήν την μικρή χάρη να σας αδειάσω την γωνια. Σε όποιο forum κι αν καταλήξεις, θα εκτιμηθεί η ευγένειά σου και το γενικότερο στυλάκι "μαγκιάς" που αναδίδεις. Στο καλό και να μην μας γράφεις.
iceman79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πάντως, εγώ ελπίζω να τα βρούνε σύντομα. Η να "συνέλθει" η σύνδεσή μου ή να πάρω κάποια άλλη. Ούτε σελίδα δέν μπορώ να ανοίξω για την ώρα που λέει ο λόγος.
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μόλις μίλησα με το 13813... Μου είπαν ότι από σήμερα το πρωϊ έχει αρχίσει και επανέρχεται το δίκτυο και μέχρι το απόγευμα θα είναι όλα ΟΚ Σε ερώτηση αν πλήρωσαν είπε ΝΑΙ Φαίνεται να τη γλυτώνουμε...
status Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Υπήρχε περίπτωση να σου πουν ότι δεν πλήρωσαν; :Ρ
alkis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Λογικα εδωσαν τα 200.000,00?.Αν και θα εχει συνεχια η ιστορια..
status Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Γιατί σου ανέβηκε η ταχύτητα; Εμένα πάντως ακόμη..!
lakosta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 και σε μενα ακομα η ταχυτητα ειναι ακομα χαμηλη.Ελπιζω να λυθει το θεμα οσο πιο γρηγορα γινεται.
Galis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 εμενα παντως κατεβαζει 6kb/sec.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος...Τσουρεκια μας τα εκαναν μαμω την ιεροδουλη μου μαμω!!!!
sam sam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 εγω τωρα εχω να κανω την εξης ερωτηση σε αυτους που εχουν κονεχ.... μεγαλωσε καθολου η ταχυτητα που πλοηγουνται;;;; λογικα ναι.... ειναι τουλαχιστον κανεις χαρομενος σε αυτη την ιστορια.... εμανα ακομα σερνεται...
summit1_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Για μεχρι 20 περιπου ευρω ανα μήνα ποιά συνδεση προτίνετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Για μεχρι 20 περιπου ευρω ανα μήνα ποιά συνδεση προτίνετε? που κολάει αυτό με το θέμα του topic?
lakosta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Περασε η Πεμπτη,η Παρασκευη,ηρθε η Δευτερα(καπου ακουσα κιολας οτι την Δευτερα θα ειναι ολα οκ) αλλα ακομα στο περιμενε...Τι γινεται ξερει κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ειλικρινά καμία ιδέα... πάντως αύριο θα έχουν περάσει οι 4 εργάσιμες μέρες διορία που είχε δώσει ο ΟΤΕ για να πληρωθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.