Προς το περιεχόμενο

Ο ΟΤΕ κλεινει τους «μικρούς»...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλεπω οι φαλλοκρατικές απόψεις σου περισσεύουν...

Απο ότι βλέπω το topic έχει χάσει κάθε ενδιαφέρων και η ποιότητα του είναι ισάξια με την ποιόητα του broadband internet στην Ελλάδα σε σχέση με την Γαλλία....:eek::eek:

Σφαλμα αυτο που ειπα για τον πΟΤΕ αλλα εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα 7,5εκ. που δεν ειναι τεκμηριωμένα είναι ύποπτο...:o

Το post μου αποτελείτω από 3 γραμμές. Έγραψες τις 2 που σε συνέφεραν προφανώς.

Σου υπενθυμίζω την τρίτη γραμμή... "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ".

Α τώρα που είπα επιχειρήματα, πού είναι τα δικά σου επιχειρήματα και τεκμήρια για το broadband στην "Ευρώπη" και τη "Γαλλία" που λες? Μήπως έχει δίκιο ο Antonl και οι υπόλοιποι που μιλάνε για μια "ανυποόστατη καραμέλα", γιατί πραγματικά ΔΕΝ παρέχεις κάτι το οποίο να το στηρίζει κι απλά λες, λες, λες σαν τον Naxxel. Αλήθεια δεν ήξερα ότι είχε και αδερφάκι στο εν λόγω forum, τώρα πλέον πείστηκα.

PS: Με ορισμένα σου links κι αναφορές επίσημες οι οποίες να τεκμηριώνουν και να στηρίζουν τα όσα λες, εγώ όχι μόνο θα ανεραίσω αυτά που λες, αλλά θα σου ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη, θα το βουλώσω και θα πάψω να σου τη λέω για τα όσα ανυπόστατα ως ώρας γράφεις κατά τη γνώμη μου... Αυτά για να μη νομίζεις ότι γίνομαι σκόπιμα ερειστικός με σας τους 2...

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
PS: Με ορισμένα σου links κι αναφορές επίσημες οι οποίες να τεκμηριώνουν και να στηρίζουν τα όσα λες, εγώ όχι μόνο θα ανεραίσω αυτά που λες, αλλά θα σου ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη, θα το βουλώσω και θα πάψω να σου τη λέω για τα όσα ανυπόστατα ως ώρας γράφεις κατά τη γνώμη μου... Αυτά για να μη νομίζεις ότι γίνομαι σκόπιμα ερειστικός με σας τους 2...

Price comparison for consumer broadband in Europe (average monthly price per 1Mbps, from The Telegraph/MoneySupermarket):

1. Sweden GBP 0.32 (EUR 0.48)

2. France GBP 0.83 (EUR 1.23)

3. Finland GBP 1.41

4. Italy GBP 1.71

5. Norway GBP 2.05

6. Holland GBP 2.19

7. Denmark GBP 2.50 (EUR 3.7)

8. Iceland GBP 2.54

9. Germany GBP 2.64 (EUR 3.9)

10. Austria GBP 3.04

11. Belgium GBP 3.40

12. UK GBP 5.60 (EUR 8.3)

13. Portugal GBP 5.84

14. Spain GBP 6.33

15. Poland GBP 6.60

16. Ireland GBP 7.02

17. Luxembourg GBP 9.39

18. Switzerland GBP 11.03 (EUR 16.8)

19. Czech Republic GBP 12.25

20. Greece GBP 16.86

21. Hungary GBP 24.48

22. Slovakia GBP 25.48 (EUR 37.8)

23. Turkey GBP 58.82 (EUR 87.3)

http://nomadcom.net/blog/2007/07/03/europe-vs-asia-internet-price-comparison-for-consumer-broadband/

Asia

South Korea KRW 300 (EUR 0.25) οι υπόλοιπες είναι πολύ ακριβές αλλα πχ τα 24Mpbs στην νότιο Korea κανούν 24 x 0.25 = 6 E τον μηνα.. Japan έχει καλές τιμές αλλα από κει και κάτω το internet είναι πολύ ακριβό

επίσης ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό, άμα είναι να συγκρίνουμε τις τιμές του Internet στην Ευρώπη .. να συγκρίνουμε και μισθούς επίσης, μας παίρνει ? δεν μας παίρνει ;)

GBP = British pound

http://el.coinmill.com/GBP_calculator.html για τις μετατροπές

Δημοσ.
http://nomadcom.net/blog/2007/07/03/europe-vs-asia-internet-price-comparison-for-consumer-broadband/

Asia

South Korea KRW 300 (EUR 0.25) οι υπόλοιπες είναι πολύ ακριβές αλλα πχ τα 24Mpbs στην νότιο Korea κανούν 24 x 0.25 = 6 E τον μηνα.. Japan έχει καλές τιμές αλλα από κει και κάτω το internet είναι πολύ ακριβό

επίσης ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό, άμα είναι να συγκρίνουμε τις τιμές του Internet στην Ευρώπη .. να συγκρίνουμε και μισθούς επίσης, μας παίρνει ? δεν μας παίρνει ;)

1) Εν έτη 2008 μου μιλάς για 2007 με ένα και μόνο link.

2) Δεν αναφέρθηκα εγώ σε σύγκριση τιμών, ούτε κανένας άλλος, αλλά εσείς οι 2 και μόνο. Τώρα θέλετε να συγκρίνετε και τους μισθούς? Μήπως να συγκρίνουμε και πόσο (αποδοτικά) δουλεύει ο καθένας? Την πάτε μακρυά τη βαλίτσα χωρίς λόγο. Δεν είναι πολιτική συζήτηση εδώ...

3) Θα μου παραθέσεις τιμολογιακές πολιτικές των επισήμων providers (ΟΧΙ εναλλακτικών) του κάθε κράτους και μετά έλα να κάνουμε σύγκριση αυτών με τον ΟΤΕ (που είναι ο επίσημος Provider της Ελλάδος).

4) Αν θες τόσο πολύ να επεκτείνουμε τις συγκρίσεις, πολύ ευχαρίστως να δώσεις σε μένα και όλους όσους παρακολουθούν το εν λόγω thread, μια γενική επίσημη εικόνα και των εναλλακτικών providers των κρατών που ανέφερες, βάσει πάντα της επίσημης αναρτημένης τιμολογιακής τους πολιτικής...

5) τα 3 και 4 ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θα είναι παρμένα από ένα απλό user blog, για ευνόητους λόγους... Ας σταθούμε στις επίσημες αναφορές (κι αν το θες και στις επίκαιρες).

6) Στο εν λόγω blog διάβασε λιγάκι και τα ψιλά γράμματα που λέει (στα παραθέτω ακριβώς από κάτω):

nota: On prices above there is no details about the carrier (ADSL, Wireless Local Loop, Fiber, Wimax, etc..) nor specifications about monthly download limits which are usually ridiculous low for a xDSL subscriber (e.g 2 GB) and still applicable in most countries (particularly on the second part of the list).

Internet for everyone at an affordable price is still far from reality.

Δημοσ.

@Naxxel:

Με καλύψαν με το παραπάνω οι δύο προλαλήσαντες...

(απαντάω γιατί είχα ζητήσει κάποια αναφορά στις φθηνότερες συνδέσεις ADSL στην υπόλοιπη ΕΕ)

Δημοσ.
(particularly on the second part of the list)

μιλάει περισσότερο για την asia και όχι για την ευρώπη

δηλαδή τι θες να πεις ότι από πέρσι η τιμές στις άλλες χώρες ανέβηκαν και στην ελλάδα έμειναν ίδιες? απ'όσο ξέρω όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο φθηνότερο DSL έχουμε, δεν είδα ποτε το ανάποδο.

επίσης λες να μην συγκρίνουμε μισθούς γιατί το πάμε μακριά, το ίδιο είναι ο βασικός μισθός στην ελλάδα 600-700 E και το ίδιο είναι πχ στην γερμανία που είναι 1000+ Euro? δεν μπορώ να σου δώσω link για αυτά τα δυο, αναφορικά σου λέω ότι έχω 3 οικογένειες συγγενών στην γερμανία.

πραγματικά βαρέθηκα αυτήν την συζήτηση γιατί όπως κι εγώ είσαι τελείως μονόπλευρος. όπως εγώ βρίζω τον πΟΤΕ έτσι εσύ τον αγαπάς αφάνταστα.. σταματάω εδώ γιατί δεν μας βγάζει πουθενά η συζήτηση.

κάτι άκυρο που παρατήρησα άσχετο με το θέμα είναι ότι έχεις μεγάλο αριθμό post κάτω από το nickname σου πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από κάποια παλιότερα member. αυτό σημαίνει ότι είτε όντως είσαι πολύ ομιλητικός και σου αρέσει η επικοινωνία,

είτε απλά είσαι μόστρας και σου αρέσει να spammaris για να ανεβαίνει ο αριθμός αυτός.

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδή τι θες να πεις ότι από πέρσι η τιμές στις άλλες χώρες ανέβηκαν και στην ελλάδα έμειναν ίδιες? απ'όσο ξέρω όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο φθηνότερο DSL έχουμε, δεν είδα ποτε το ανάποδο.

τότε γιατί το postαρες αφού μιλάει περισσότερο για την Ασία? :o

μόνο το ότι είναι περσινό διάβασες? τα άλλα που έγραψε (πχ ότι δλδ δεν διευκρινίζει τι είδος broadband είναι ή αν έχει GB cap) δεν σε βλέπω να τα σχολιάζεις...

κάτι άκυρο που παρατήρησα άσχετο με το θέμα είναι ότι έχεις μεγάλο αριθμό post κάτω από το nickname σου πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από κάποια παλιότερα member. αυτό σημαίνει ότι είτε όντως είσαι πολύ ομιλητικός και σου αρέσει η επικοινωνία,

είτε απλά είσαι μόστρας και σου αρέσει να spammaris για να ανεβαίνει ο αριθμός αυτός.

είσαι καινούριος, αλλιώς θα ήξερες ότι ο plpapadopoulos σπάνια postάρει...

πίστεψέ με τα 520 post είναι λίγα για 3 ετών member ούτε καν 0.50 post per day...

Δημοσ.

οεο? καινούριο πάλι αυτό?

επίσης λες να μην συγκρίνουμε μισθούς γιατί το πάμε μακριά, το ίδιο είναι ο βασικός μισθός στην ελλάδα 600-700 E και το ίδιο είναι πχ στην γερμανία που είναι 1000+ Euro?

Εξακολουθείς να θες να ανάγεις μια συζήτηση για το broadband σε πολιτική συζήτηση, κάτι το οποίο θεωρώ, άτοπο, ανούσιο, ανώφελο, αθέμιτο κι ανέφικτο γιατί στο τέλος θα φας γενικό κράξιμο και είναι κρίμα για σένα...

δεν μπορώ να σου δώσω link για αυτά τα δυο, αναφορικά σου λέω ότι έχω 3 οικογένειες συγγενών στην γερμανία.

Ο δειγματικός σου χώρος είναι σημαντικά μικρός κι ανεπίσημος. Sorry.

πραγματικά βαρέθηκα αυτήν την συζήτηση γιατί όπως κι εγώ είσαι τελείως μονόπλευρος. όπως εγώ βρίζω τον πΟΤΕ έτσι εσύ τον αγαπάς αφάνταστα.. σταματάω εδώ γιατί δεν μας βγάζει πουθενά η συζήτηση.

Δεν αγαπάω τον ΟΤΕ, απλά είμαι ρεαλιστής. Είναι πολλά που πρέπει να βελτιωθούν στον ΟΤΕ, όμως ας μη γελιόμαστε, αυτή τη στιγμή όλο το δίκτυο και η συντήρησή του είναι στα χέρια του OTE και σε διαβεβαιώ με ένα απλό παράδειγμα, ότι αποκαταστάσεις βλαβών γίνονται σε χρόνο DT σε σχέση με το κακό για όλους παρελθόν...

Κάτι έγκυρο από μεριάς μου, γιατί με όλο το σεβασμό, μου δείχνεις supern00bis: Πατώντας αριστερό κλίκ στο username μου, η 4η επιλογή αναγράφει "αναζήτηση περισσοτέρων μυνημάτων από τον χρήστη". Αφιέρωσε 5-10 λεπτά από το χρόνο σου αν έχεις την καλοσύνη για να δεις ποιός είμαι και πόσους κατά καιρούς έχει τύχει να βοηθήσω με απαντήσεις και posts μου.

Επίσης, συνιστώ να αφιερώσεις άλλα 5-10 λεπτά να διαβάσεις τα forum rules. Είναι χρήσιμο για ολους.

Καλως ήρθες στο forum του Insomnia και καλή διαμονή.

No offence ;)

Δημοσ.
supern00bis

παραδέχομαι δεν ξέρω πολλά. αλλα ποζεράς δεν είμαι σαν εσένα. σπούδασα πληροφορική αλλα δεν ασχολήθηκα ποτε τελικά αργότερα.

καλή διαμονή.

μόλις τελειωσε, είδη έχω κακή γνώμη για το forum και για κομμάτι μελών του

μάλλον adslgr.com για ότι αφορά την dsl... όχι δεν είναι διαφήμιση

σας κάνω λοιπόν αυτήν την μικρή χάρη να σας αδειάσω την γωνια.

No offence ;)

klain ;)

Δημοσ.
αλλα ποζεράς δεν είμαι σαν εσένα.

ασχολίαστο...

Σκοπός μου δεν είναι να διαπληκτιστώ μαζί σου, αλλά να παραθέσω επιχειρήματα για τις εσφαλμένες ή μή απόψεις σου προς κοινό όφελος του κάθε αναγνώστη.

παραδέχομαι δεν ξέρω πολλά... ...σπούδασα πληροφορική αλλα δεν ασχολήθηκα ποτε τελικά αργότερα.

Δε σε κάνει ούτε υπεράνω, όυτε υποδεέστερο από τον οποιονδήποτε.

Η ημιμάθεια όμως είναι χειρότερη της άγνοιας κι εσύ φίλε μου είσαι θρασύς και ημιμαθής.

Εξακολουθείς να είσαι απόλυτος και να χρησιμοποιείς ατυχή παραδείγματα και μάλιστα μικρού δειγματικού χώρου, αδικώντας τους υπόλοιπους...

klain ;)

επίσης no offence από μεριάς μου...

Δημοσ.

μη νομιζεις τους ιδιους θα βρεις και εκει παντως:P

Δημοσ.

Και οι εναλλακτικοί πάροχοι καλοί είναι και ο ΟΤΕ καλύτερος.... Είχα δει πως δούλευαν 2-3 αγγλικές εταιρίες όταν ήμουν Αγγλία πρό 10ετίας, που ήταν και αυτές στην αρχή του broadband τότε. Το έτος 2008 και στη χώρα μας συμβαίνει το "απίστευτο" μπάχαλο τηλ/νιων. 10 χρόνια πρίν και εκεί και οι εταιρίες είχαν υπηρεσίες, διαδικασίες και λογικά πακέτα τιμών. Εδώ το χάος....

Δημοσ.
Και οι εναλλακτικοί πάροχοι καλοί είναι και ο ΟΤΕ καλύτερος.... Είχα δει πως δούλευαν 2-3 αγγλικές εταιρίες όταν ήμουν Αγγλία πρό 10ετίας, που ήταν και αυτές στην αρχή του broadband τότε. Το έτος 2008 και στη χώρα μας συμβαίνει το "απίστευτο" μπάχαλο τηλ/νιων. 10 χρόνια πρίν και εκεί και οι εταιρίες είχαν υπηρεσίες, διαδικασίες και λογικά πακέτα τιμών. Εδώ το χάος....

ε αυτοι ειχαν και μετρο πριν 100 χρονια, ηλιο δεν ειχαν αλλα τι να κανουμε ολα δικα τους θα τα εχουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...