alkis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τι να κανει?Να φυγει απο τον πΟΤΕ και οταν τον παρει καμια φορα το 134 για διαφημιστικους λογους να τους χ**ει. Όλοι φωνάζανε για την πώληση του πΟΤΕ, μα μόνο χρήματα δεν έχανε????Ξεχασα ειναι η παραγκα των πΟτετζήδων εκει... @Naxxel Σαν λαος ειμαστε πολυ πισω και δεχομαστε τις αλλαγες με μεγαλη δυσκολια (μιλαω για τις αλλαγες που επιφερουν στο γενικο καλο).
Naxxel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μάθες λοιπόν ότι όσο εσύ και 1-2 άλλοι κάθεστε στην καρεκλίτσα σας πίσω από την οθόνη και γράφετε, ο ΟΤΕ μίσθωνε και θα μισθώνει, συντηρούσε και θα συντηρεί και γενικά έχει την ΟΛΗ υποδομή και διαχείριση των καλωδίων που έρχονται στα σπίτια του καθενός. Ο νοών νοείτω, ό,τι πληρώνετε παίρνετε, end of story από τη μερία μου, ήμουν σαφέστατος στα όσα είπα, ας μην αναμασάμε λοιπόν τα ίδια... μ'αρέσει ότι τα λες και τα πιστεύεις, άμα ήξερες 1-2 πράγματα θα ήξερες επίσης ότι όλη η υποδομή που λες είναι απαρχαιωμένη. αν είναι δυνατόν τουλάχιστον να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. θες να μου πεις ότι εάν όλο το δίκτυο ανηκε στην Forthnet πχ, και αυτή ήταν που μίσθωνε κλπ, δεν θα ήταν το ίδιο ? η και καλύτερο? πληρώνεις σε μια δημοσια υπηρεσία η οποια σου παρέχει τα βασικά με υψηλό κόστος και δηλώνεις ευχαριστημένος, ε τι να πω, πάω πάσο.
disqualified Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 μ'αρέσει ότι τα λες και τα πιστεύεις, άμα ήξερες 1-2 πράγματα θα ήξερες επίσης ότι όλη η υποδομή που λες είναι απαρχαιωμένη. αν είναι δυνατόν τουλάχιστον να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. θες να μου πεις ότι εάν όλο το δίκτυο ανηκε στην Forthnet πχ, και αυτή ήταν που μίσθωνε κλπ, δεν θα ήταν το ίδιο ? η και καλύτερο? πληρώνεις σε μια δημοσια υπηρεσία η οποια σου παρέχει τα βασικά με υψηλό κόστος και δηλώνεις ευχαριστημένος, ε τι να πω, πάω πάσο. εδω η forthnet δε μπορουσε να κανει μια συνδεση σε 3 μηνες και ειχε κατεβασει το κεντρο εξυπηρετησης, ποιο δικτυο να συντηρησει???? που υποτιθεται οτι ειναι και η πιο αξιοπιστη απο τους υπολοιπους εναλλακτικους και ναι η απελευθερωση των τηλ/ων εφερε ανταγωνισμο και ειχαμε εξελιξεις και πτωσεις των τιμων μαζι, ναι ηταν κατι που επρεπε να γινει και να συνεχισουν να υπαρχουν οι εναλλακτικοι, διαφωνω ομως καθετα στον χαρακτηρισμο ελληναρας που εδωσες στο φιλο, δλδ αυτος που θελει μια υπηρεσια αξιοπιστη και θα πληρωσει γι αυτη ειναι ελληναρας, ενω ο αλλος που θελει να πληρωσει κατι φθηνα(αναλογικα παντα) σε μια εταιρια που δεν πληρωνει της υποχρεωσεις της σε αλλο παροχο με πολλαπλασιους συνδρομητες δεν ειναι?
furious99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Καταρχήν ο χαλκός ανήκει στο κράτος και ο ΟΤΕ έχει την ευθύνη της συντήρησής του μέχρι μια ορισμένη ημερομηνία (νομίζω το 2020). Αν ο χαλκός ήταν δικός του, οι εναλλακτικοί θα έπρεπε να περάσουν δικές τους γραμμές, κάτι τελείως ασύμφορο με βάση τα γεωγραφικά δεδομένα της χώρας, το πολύ να είχαμε εναλλακτικούς μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το ίντερνετ 1Mbit θα έκανε ακόμα 50 ευρώ... Από εκεί και μετά το να κλείσουν οι εναλλακτικοί δε βοηθά κανένα από εμάς, γιατί οι Γερμανοί θα μας αρμέγουν κανονικότατα, όπως κάνουν παντού όπου μονοπωλούν την αγορά ως T-mobile...
Naxxel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 δλδ αυτος που θελει μια υπηρεσια αξιοπιστη και θα πληρωσει γι αυτη ειναι ελληναρας, ενω ο αλλος που θελει να πληρωσει κατι φθηνα(αναλογικα παντα) σε μια εταιρια που δεν πληρωνει της υποχρεωσεις της σε αλλο παροχο με πολλαπλασιους συνδρομητες δεν ειναι? ναι το θέμα δεν είναι ότι δεν χρωστάει η Altec .. εννοείτε και χρωστάει το λέει και η ίδια, αλλα η altec λέει ένα ποσο κατά 5 μύρια euro μικρότερο από τον ΟΤΕ, και ισχυρίζεται ότι ο ΟΤΕ την "χρέωσε" extra. εκεί πιστεύω στην Altec μια και ο ΟΤΕ είναι γνωστός νταβατζής σ'αυτα τα θέματα. απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι απολαμβάνουν το σημερινό Internet στις παρούσες τιμές λόγο εταιριών όπως η Altec που ρίχνουν τις τιμές, δηλαδή τι πιστεύουν ότι αν υπήρχε ακόμα το μονοπώλιο του ΟΤΕ θα πλήρωναν 20-30E dsl? .. 50-60 μέρχι και 80 θα έφτανε όπως γινόταν και με την ISDN παλιότερα. να τους έβλεπα τότε να μιλάνε για αξιοπιστία και πολιτισμό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τι να κανει?Να φυγει απο τον πΟΤΕ και οταν τον παρει καμια φορα το 134 για διαφημιστικους λογους να τους χ**ει νομίζω ότι ο Galis θέλει μια πιο άμεση λύση το να φύγει από τον ΟΤΕ θα του πάρει μερικές βδομάδες...
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 στο να πουλάς ειρωνεία είσαι πρώτος... στο να βάλεις όμως το μυαλό σου να δουλέψει και να συνειδητοποίησης ότι ο ΟΤΕς πάει την χωρα πίσω σε οτι αφορά το Internet είναι δύσκολο. σε αντιθεση με σενα το μυαλό μου δουλευει. αν δουλευε και σενα θα ειχες καταλάβει το απλο πράγμα. η αλτεκ εως τωρα πατώντας στο οτι ο οτε ειναι σημαντικος παροχος και υποχρεούται απο την εεττ για να υπαρχει ανταγωνισμος να πουλαει χονρική τις υπηρεσίες του νοικιαζε γραμμες σε προνομιακη τιμή απο τον οτε και αυτες τις γραμμες μεταπωλούσε στους πελάτες της. πρακτική που ακολουθούσαν ολες οι εταιρείες μεχρι πρίν λιγο καιρό/ εδω και κανα δυο χρονια που οι σοβαρες τροπος του λεγειν εταιρειες εστηναν δικά τους δικτυα για να αποφύγουν τον οτε και να ρίξουν το κοστος τους και να πουλάνε φτηνα η αλτεκ επελεξε την ευκολη λύση. νοικιαζε γραμμες, και πουλαγε κατω του κοστους μαζευοντας πελάτες χωρις να κανει ουτε μια επένδυση στον δρομο της απέξαρτησης απο τον κακο οτε. δηλαδη για να στο πω και ποιο απλά με γλωσσα που καταλαβαίνεις εκανε τον φουστη με ξένο κ@λ@. αλλος να συντηρει τα μηχανηματα, αλλος να κανει τις αναβαθμισεις στο dslam, αλλος να επωμιζεται τα λειτουργικά έξοδα, και η αλτεκ να πουλαει ido με τον ευαγγελάτο και συμβόλαια με δεσμευση 2 χρονια. ηρθε ομως ο γερμανος της dt πραγμα που προφανως αγνοεις και συνεχιζεις το μπλα μπλα περι δημοσιου και ειπε το απλό πράγμα. πληρωσε μου αυτα που μου χρωστας αλλιως σε κόβω. ps επειδη συνεχιζεις την καραμελα περι φτηνου ιντερνετ λόγο της αλτεκ, μηπως μπορεις να φανταστεις τι ακριβως θα γινοταν αν επετρεπε η εεττ στον οτε να διαμορφωσει αυτος τις τιμες οπως ακριβως θέλει? αν σου εδινε ο οτε στα 30 ευρω απεριοριστες και 24mbit αυτο το προιον θα επρεπε να το πουλησει στην αλτεκ σε τιμη χονδρικής και θα το επερνε η αλτεκ και θα το πουλαγε μετα 20? μηπως αυτο θα εκαναν και οι υπολοιποι εναλλακτικοι και απλα κανεις δεν θα ειχε ιδιόκτητο δικτυο? μηπως αυτο δεν εκαναν τοσα χρονια?
disqualified Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ναι το θέμα δεν είναι ότι δεν χρωστάει η Altec .. εννοείτε και χρωστάει το λέει και η ίδια, αλλα η altec λέει ένα ποσο κατά 5 μύρια euro μικρότερο από τον ΟΤΕ, και ισχυρίζεται ότι ο ΟΤΕ την "χρέωσε" extra. εκεί πιστεύω στην Altec μια και ο ΟΤΕ είναι γνωστός νταβατζής σ'αυτα τα θέματα. απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι απολαμβάνουν το σημερινό Internet στις παρούσες τιμές λόγο εταιριών όπως η Altec που ρίχνουν τις τιμές, δηλαδή τι πιστεύουν ότι αν υπήρχε ακόμα το μονοπώλιο του ΟΤΕ θα πλήρωναν 20-30E dsl? .. 50-60 μέρχι και 80 θα έφτανε όπως γινόταν και με την ISDN παλιότερα. να τους έβλεπα τότε να μιλάνε για αξιοπιστία και πολιτισμό. τις τιμες της εριξε η απελευθερωση των τηλεπικοινωνιων και οχι η ALTEC, αυτοι απλα επωφεληθηκαν μπαινοντας στο παιχνιδι Συμφωνω με τα σημεια αναφορας του dimitris74
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 σε αντιθεση με σενα το μυαλό μου δουλευει.αν δουλευε και σενα θα ειχες καταλάβει το απλο πράγμα. η αλτεκ εως τωρα πατώντας στο οτι ο οτε ειναι σημαντικος παροχος και υποχρεούται απο την εεττ για να υπαρχει ανταγωνισμος να πουλαει χονρική τις υπηρεσίες του νοικιαζε γραμμες σε προνομιακη τιμή απο τον οτε και αυτες τις γραμμες μεταπωλούσε στους πελάτες της. πρακτική που ακολουθούσαν ολες οι εταιρείες μεχρι πρίν λιγο καιρό/ εδω και κανα δυο χρονια που οι σοβαρες τροπος του λεγειν εταιρειες εστηναν δικά τους δικτυα για να αποφύγουν τον οτε και να ρίξουν το κοστος τους και να πουλάνε φτηνα η αλτεκ επελεξε την ευκολη λύση. νοικιαζε γραμμες, και πουλαγε κατω του κοστους μαζευοντας πελάτες χωρις να κανει ουτε μια επένδυση στον δρομο της απέξαρτησης απο τον κακο οτε. δηλαδη για να στο πω και ποιο απλά με γλωσσα που καταλαβαίνεις εκανε τον φουστη με ξένο κ@λ@. αλλος να συντηρει τα μηχανηματα, αλλος να κανει τις αναβαθμισεις στο dslam, αλλος να επωμιζεται τα λειτουργικά έξοδα, και η αλτεκ να πουλαει ido με τον ευαγγελάτο και συμβόλαια με δεσμευση 2 χρονια. ηρθε ομως ο γερμανος της dt πραγμα που προφανως αγνοεις και συνεχιζεις το μπλα μπλα περι δημοσιου και ειπε το απλό πράγμα. πληρωσε μου αυτα που μου χρωστας αλλιως σε κόβω. ps επειδη συνεχιζεις την καραμελα περι φτηνου ιντερνετ λόγο της αλτεκ, μηπως μπορεις να φανταστεις τι ακριβως θα γινοταν αν επετρεπε η εεττ στον οτε να διαμορφωσει αυτος τις τιμες οπως ακριβως θέλει? αν σου εδινε ο οτε στα 30 ευρω απεριοριστες και 24mbit αυτο το προιον θα επρεπε να το πουλησει στην αλτεκ σε τιμη χονδρικής και θα το επερνε η αλτεκ και θα το πουλαγε μετα 20? μηπως αυτο θα εκαναν και οι υπολοιποι εναλλακτικοι και απλα κανεις δεν θα ειχε ιδιόκτητο δικτυο? μηπως αυτο δεν εκαναν τοσα χρονια? +1. Δε θα μπορούσαν να ειπωθούν καλύτερα! σε αντιθεση με σενα το μυαλό μου δουλευει.αν δουλευε και σενα θα ειχες καταλάβει το απλο πράγμα. δηλαδη για να στο πω και ποιο απλά με γλωσσα που καταλαβαίνεις εκανε τον φουστη με ξένο κ@λ@. χαχαχχχαχαχχαχαχΧΑΧΑΧχχ! Για άλλη μια φορά ειπώθηκε ατακάρα στο εν λόγω thread. @disqualified & @dimitris74, μαζί σας!
status Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καθε κατεργαρης στο παγκο του τερμα τα ψεμματα ας προσεχατε καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο ο τζαμπας πεθανε Όντας πελάτης της altectelecoms εδώ και ένα χρόνο χωρίς παράπονο απ την εν λόγω εταιρία..κ χωρίς να γνωρίζω τι έγινε στο μπακράουντ κλπ...έρχομαι κ σκέπτομαι συνομοσιολογικα... what if { κλείσιμο αλτεκ μέσω οτε για χρέη κλπ..} then {άνοιγμα (δρόμου) για hol (λόγω ομίλου Κόκκαλη) } } end Ρε ας σκεφτούμαι λίγο έξω απ το κουτί (out side of the box) κ να περιμένουμε λίγο για της εξελίξεις και μετά το αναλύουμε παρεταίρω (τα σκότωσα τα Ελληνικά:Ρ)
topmail Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια ειναι απλα τα πραγματα: οσες περισσοτερες εταιριες υπαρχουν τοσο καλυτερα τα πραγματα για τον καταναλωτη λογω ανταγωνισμού και καλυτερων προσφωρών. (βλεπε κινητη τηλεφωνία πόσο έχει φτάσει το απλό sms). O Π(ΟΤΕ) ειναι το καρκίνωμα που πρεπει να φύγει απο την Ελλάδα για να εχουμε επιτελους καλυτερες και πιο φθηνές επικοινωνίες οπως και στα αλλα κρατη της Ευρωπαικής Ενωσης..
disqualified Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια ειναι απλα τα πραγματα: οσες περισσοτερες εταιριες υπαρχουν τοσο καλυτερα τα πραγματα για τον καταναλωτη λογω ανταγωνισμού και καλυτερων προσφωρών. (βλεπε κινητη τηλεφωνία πόσο έχει φτάσει το απλό sms). O Π(ΟΤΕ) ειναι το καρκίνωμα που πρεπει να φύγει απο την Ελλάδα για να εχουμε επιτελους καλυτερες και πιο φθηνές επικοινωνίες οπως και στα αλλα κρατη της Ευρωπαικής Ενωσης.. 1)οσο περισσοτερες δε γινεται γιατι ειμαστε η Ελλαδα και οχι η Κινα 2)Ολοι οι αλλοι υπαρχουν λογω του ΟΤΕ...
alkis13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μα ηθελα και να ηξερα τοσο καιρο πιστυεται οτι ο πΟΤΕ κανει τιποτα?Το μονο που κανει ειναι να χρεωνει το δημοσιο να εχει υπέρογκες χρεωσεις. Μακαρι να εδειχναν ολοι οι πΟτετζίδες να εδειχναν τετοιο ζηλο για το επαγγελμα τους, ετσι δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα..
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια ειναι απλα τα πραγματα: οσες περισσοτερες εταιριες υπαρχουν τοσο καλυτερα τα πραγματα για τον καταναλωτη λογω ανταγωνισμού και καλυτερων προσφωρών. (βλεπε κινητη τηλεφωνία πόσο έχει φτάσει το απλό sms). O Π(ΟΤΕ) ειναι το καρκίνωμα που πρεπει να φύγει απο την Ελλάδα για να εχουμε επιτελους καλυτερες και πιο φθηνές επικοινωνίες οπως και στα αλλα κρατη της Ευρωπαικής Ενωσης.. Δε νομίζω να ισχύει το "όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα". Είμαστε περιορισμένη αγορά. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να υπάρχουν 100 εταιρίες του χώρου με 1000 πελάτες η καθεμία. Βασικά δεν ξέρω αν τα (περιορισμένα) κέρδη τους λόγου του μικρού πελατολογίου και των φθηνών υπηρεσιών (που ζητάμε) θα τους επιτρέψουν να επενδύουν κάθε τόσο σε νέες (και πιθανόν ακριβές) τεχνολογίες που απαιτεί ένας χώρος όπως οι τηλεπικοινωνίες και το internet. Στο τέλος είτε θα είμαστε όλοι με 24Mbit ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα ναι με 24Gbit ή θα μείνουν 3-4-5 εταιρίες και θα είμαστε πάνω-κάτω στα επίπεδα που είναι και οι γύρω μας. Δε λέω να μείνει μόνο ο ΟΤΕ. Ούτε είμαι fan του. Αλλά επειδή μας έσπαζε τα @@ μέχρι πριν κάποια χρόνια (τώρα είναι σαφώς καλύτερα) δε σημαίνει πως αν φύγει/εξαφανιστεί/κλείσει σήμερα, όλα θα γίνουν καλύτερα. Βλέπω πολλοί λέτε πως στην υπόλοιπη Ευρώπη αυτές οι υπηρεσίες είναι φθηνότερες. Έχετε κανα link να το δω κι εγώ που χω την περιέργεια ή απλά είναι μια καραμέλα; Δε λέω να μου (απο)δειξετε πως ένας τηλεπικοινωνιακός φορέας παρέχει 100MBit με 1?/χρόνο στο Βέλγιο. Τη γενικότερη εικόνα θα ήθελα να ξέρω...
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δείτε αυτό... ========== δεδομένου ότι η θυγατρική μας εταιρεία Altec Telecoms ΑΕ, προτίθεται εντός των ημερών να καταβάλει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς τον ΟΤΕ, σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες, αναμένεται η ενεργοποίηση των κυκλωμάτων από την πλευρά του ΟΤΕ ... οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της Altec Telecoms ΑΕ προς τον ΟΤΕ κατά την 22/8/2008, ανέρχονται σε ?6,8 εκ. Το υπόλοιπο του ρυθμισθέντος ποσού με την από 26/10/2007 σύμβαση, ανέρχεται σήμερα στο ποσό των ? 4,6 εκ. και η εξόφλησή του θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τη ρύθμιση την 31/8/2009. Οι αμφισβητούμενες από την εταιρεία μας οφειλές για τις οποίες ο ΟΤΕ δεν διαθέτει κανένα τεκμηριωτικό έγγραφο και ως εκ τούτου είναι παντελώς ανύπαρκτες, ανέρχονται στα ? 7,5 εκ. ... =========== Λογικά οι του ΟΤΕ πρέπει να ανοίξουν τα κυκλώματα μόλις πάρουν τα 6,8 εκ. ευρώ, τί λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.