De@th L0rd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πεστα ρεμε την μπανανια που ο καθενας μπορει να χρωσταει οσα θελει, αν ηταν στην γαλλια και χρωσταγε στην france telecom 12μυρια η france telecom θα τα χαριζε, αυτος ειναι πολιτισμος, οχι σαν την μπανανια που χρωστας και σε υποχρεωνουν και να πληρώσεις. ακους εκει, σαν δεν ντρεπονται, Post of the month!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 μην σου πω και professional irony of the year (έδωσε ρέστα)
Praetorianos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 :-D+1 κι απο μένα για το ποστ. Μα καλά πραγματικά είναι δυνατόν να υποστηρίζετε μια εταιρία που χρωστάει (ή έστω φημολογείται ότι χρωστάει) λεφτά? Αν χρωστάει στον ΟΤΕ λογικό δεν είναι να μπορεί να κάνει μαγκιές με πολύ χαμηλές τιμές και να χρεώνει 1 ευρώ τον μήνα το ιντερνετ μόνο και μόνο για να αποσπάσει μερίδιο. Κακός ο ΟΤΕ, μαλακίες πολλές έχει κάνει αλλά δεν φταίει και για όλα άμα τον κλέβουν κι αυτόν
Blondeamon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Και καλά τους κάνει ο ΟΤΕ τα λαμόγια τους μικρούς.
adamakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 λογικο και επομενο ειναι να κλεισουν αρκετες απο τις ιδιωτικες εταιριες πως γινεται να νοικιαζεις δικτυο απο τον οτε και να εχεις τιμες στο 1/3 ?? καθαρα επικοινωνιακο παιχνιδι για να τραβηξεις κοσμο και μετα να ανεβασεις τιμες για να πετυχει ομως αυτο πρεπει να προσφερεις και υπηρεσιες οταν δεν το κανεις ο κοσμος δεν ερχεται και αρα εσυ πας για φουντο παντως καλυτερα να γινει ξεκαθαρισμα για να ξερουμε και εμεις σαν καταναλωτες τι γινεται
Vaghelas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαιώνει τον ΟΤΕ. http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=880 Η παραδοχή της altec για το χρέος. http://www.altec.gr/gr/altec.asp?aid=963 Πάντως αν όντως έχει συμφωνήσει με τις τράπεζες θα δοθούν τα χρήματα σύντομα και θα αποκατασταθούν τα κυκλώματά της.
alkis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το θεμα εκλεισε.Η Altec χρωσταγε και δεν εδωσε.Παιχνιδια δεν παιχτηκαν και αν γινανε τωρα ειναι θαμμένα. Τι μένει; Μονο αναμήσεις. 1) Η Altec σύμφερε τους καταναλωτές. ΥΓ.@plpapadopoulos ακυρο αυτο που λες γιατι τα τηλεφωνα ειναι στην Αltec]συγκεκριμένα για την Altec] οποτε δεν θα γινόταν τίποτα και αν δεν μπορουσες να βαλεις κωδικο εβαζες τον κωσικο του πΟΤΕ (1777 νομιζω) και δεν ειχες προβλημα. Αλλα μην μου λες οτι ο πΟΤΕ προσφερει ποιοτητα και σου δινει δυνατοτητες γιατι τα 10mbps πριν 3-4 χρονια είχαν 10? στην Ιταλια {η τιμη απο γνωστο μου εκει}.Γελασα βραδιατικο.. 2)Λογικα θα πληρωθει ο πΟΤΕ και θα σωπασει και η Altec θα ειναι πιο συνεπής. edit@ Συμφωνω πληρως με τον Naxxel, δεν ειναι η αγανακτηση, κακομοιρια φιλε μου plpapadopoulos.Κακομοιρια ειναι να λες, δεν βαριεσαι βρε, πληρωνω γιατι βαριεμαι να αντιδρω και να ψαχνω. Off topic mode on To double posting επιτρέπεται? Off topice mode off
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το θεμα εκλεισε.Η Altec χρωσταγε και δεν εδωσε.Παιχνιδια δεν παιχτηκαν και αν γινανε τωρα ειναι θαμμένα.Τι μένει; Μονο αναμήσεις. 1) Η Altec σύμφερε τους καταναλωτές. ΥΓ.@plpapadopoulos ακυρο αυτο που λες γιατι τα τηλεφωνα ειναι στην Αltec]συγκεκριμένα για την Altec] οποτε δεν θα γινόταν τίποτα και αν δεν μπορουσες να βαλεις κωδικο εβαζες τον κωσικο του πΟΤΕ (1777 νομιζω) και δεν ειχες προβλημα. Αλλα μην μου λες οτι ο πΟΤΕ προσφερει ποιοτητα και σου δινει δυνατοτητες γιατι τα 10mbps πριν 3-4 χρονια είχαν 10? στην Ιταλια {η τιμη απο γνωστο μου εκει}.Γελασα βραδιατικο.. 2)Λογικα θα πληρωθει ο πΟΤΕ και θα σωπασει και η Altec θα ειναι πιο συνεπής. edit@ Συμφωνω πληρως με τον Naxxel, δεν ειναι η αγανακτηση, κακομοιρια φιλε μου plpapadopoulos.Κακομοιρια ειναι να λες, δεν βαριεσαι βρε, πληρωνω γιατι βαριεμαι να αντιδρω και να ψαχνω. Off topic mode on To double posting επιτρέπεται? Off topice mode off Η απάντηση μου σε προηγούμενο μου post, με καλύπτει πλήρως και δικαιολογεί το οτι γουστάρω να πληρώνω κάποιον που να μου προσφέρει υπηρεσίες, ποιότητα κλπ... Μάθες λοιπόν ότι όσο εσύ και 1-2 άλλοι κάθεστε στην καρεκλίτσα σας πίσω από την οθόνη και γράφετε, ο ΟΤΕ μίσθωνε και θα μισθώνει, συντηρούσε και θα συντηρεί και γενικά έχει την ΟΛΗ υποδομή και διαχείριση των καλωδίων που έρχονται στα σπίτια του καθενός. Ο νοών νοείτω, ό,τι πληρώνετε παίρνετε, end of story από τη μερία μου, ήμουν σαφέστατος στα όσα είπα, ας μην αναμασάμε λοιπόν τα ίδια...
alkis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μάθες λοιπόν ότι όσο εσύ και 1-2 άλλοι κάθεστε στην καρεκλίτσα σας πίσω από την οθόνη και γράφετε, ο ΟΤΕ μίσθωνε και θα μισθώνει, συντηρούσε και θα συντηρεί και γενικά έχει την ΟΛΗ υποδομή και διαχείριση των καλωδίων που έρχονται στα σπίτια του καθενός. Ο πΟΤΕ ειναι εμεις!Η ελληνικη φορολογια (εστω για λιγο ακομα).Ο Οτε ποτε δεν εβγαλε κερδος για το δημοσιο....
nurse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εμένα μου άρεσε η απάντηση της τεχνικής εξυπηρέτησης της Altec. Με τη φράση "υπάρχει ένα γνωστό τεχνικό πρόβλημα πανελλαδικά". Με αρκετά κομπιάσματα ενδιάμεσα. Τώρα κατάλαβα. Το σημαντικό είναι ότι ο ένας πουλάει ακριβά και ο άλλος ταλαιπωρεί τους πελάτες του, μην πληρώνοντας τα χρέη του. Καλύτερα λίγες και καλές εταιρίες στα πλαίσια ανταγωνισμού παρά πολλές και να τρέχει ο πολίτης να αλλάξει πάροχο. Σήμερα προσπαθώ να κάνω σημαντικά τηλέφωνα και έχω κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα με τα νεύρα μου από τις αποτυχίες των κλήσεων. Με την Altec οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα.
alkis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 @nurse μπροστα απο το τηλεφωνο βαζε το 1777 και θα χρεωνεσαι στον οτε.Παρε το 134 να σιγουρευτεις.
nurse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Επίσης αρχίζω να πιστεύω ότι έχω το μαύρο σύννεφο. Σε κάθε εταιρία που μετακινούμαι αυτή μετά από λίγο πωλείται - κλείνει ή έχει κάποια προβλήματα.... Αν σε λίγους μήνες ακούσετε να έχει πρόβλημα και η HOL τότε θα αρχίσω να χρεώνω τις υπηρεσίες μου. (ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΎΝΩ ΛΊΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ)
nurse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Επίσης αυτό μου είπαν από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της ALTEC. Ευχαριστώ alkis13
Naxxel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πεστα ρεμε την μπανανια που ο καθενας μπορει να χρωσταει οσα θελει, αν ηταν στην γαλλια και χρωσταγε στην france telecom 12μυρια η france telecom θα τα χαριζε, αυτος ειναι πολιτισμος, οχι σαν την μπανανια που χρωστας και σε υποχρεωνουν και να πληρώσεις. ακους εκει, σαν δεν ντρεπονται, στο να πουλάς ειρωνεία είσαι πρώτος... στο να βάλεις όμως το μυαλό σου να δουλέψει και να συνειδητοποίησης ότι ο ΟΤΕς πάει την χωρα πίσω σε οτι αφορά το Internet είναι δύσκολο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 και τι να κάνει ρε Naxxel? να τους αφήνει χύμα στο κύμα? δεν θα πληρώνει κανείς στο τέλος... δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι λέει ο λαός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.