topmail Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το θεμα ειναι οτι αν μεινουμε Μονο με τον Π(0ΤΕ) μαυρο φίδι που μας εφαγε.. Θα γυρίσουμε χρονια πισω.. Προτιμω να κλίσει ο Π(ΟΤΕ) παρά οι αλλες ιδιωτικες εταιριες..
iceman79 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Α μάλιστα. Και έλεγα γιατι σέρνεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ η συνδεση μου.
Naxxel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 έχω μια απορία... όλοι αυτοί που υποστηρίζεται τον ΟΤΕ και φωνάζετε να κλεισει η μια και να κλεισει η άλλη και καλά έκανε στην Altec κλπ. πείτε μου λοιπόν ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ??? γιατί πχ κάποιος που γ@μι3ται για το μεροκάματο κάθε μέρα και έχει ενοίκια, δόσεις και άλλες "λαλακιες" πάνω από το κεφάλι του και παίρνει 600-700 ευρά το μηνα σαν εμενα δεν θα το έλεγε ποτε. άρα, είτε ζείτε από το τσεπάκι του μπαμπά και klain άμα πληρώνω 20-30 E παραπάνω αφού δεν δουλεύω ούτε έχω δουλέψει ποτε στην ζωή μου, είτε έχετε και γ@μώ τις δουλειές και παίρνετε 2-3 χιλιάρικα το μηνα και έχετε 4-5 σπιτάκια τις οικογενειας, είτε τι να πω τα βρίσκετε στο δρόμο. τι να πω.. γίνομαι τόσο κακός? απλή λογική, δεν νομίζω θέλει κανεις να πληρώνει παραπάνω και να παίρνει λιγότερο (όταν η χωρα μας έχει το πιο ακριβό DSL στην ευρώπη) και τα περί "η altec δεν πληρώνει και καλά τους κάνουν" που ξέρετε τι ακριβώς έχει γίνει? προσωπικά πιστεύω ότι πάλι! κλέβει ο ΟΤΕ. όπως εκανε παντα άλλωστε. θυμάμαι που πριν από μερικά χρονια άμα εγγραφες την λέξη "κλέφτης" στο google πρώτη επιλογή έβγαζε το site του ΟΤΕ
disqualified Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το θεμα ειναι οτι αν μεινουμε Μονο με τον Π(0ΤΕ) μαυρο φίδι που μας εφαγε.. Θα γυρίσουμε χρονια πισω.. Προτιμω να κλίσει ο Π(ΟΤΕ) παρά οι αλλες ιδιωτικες εταιριες.. το προβλημα ειναι οτι αν κλεισει ο OTE θα κλεισουν ολοι...γιατι πολυ απλα αυτος συντηρει το δικτυο, το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να λειτουργει ο ανταγωνισμος αλλα οχι εις βαρος καποιου, οπως και τιποτα δεν ειναι αγγελικα πλασμενο στον κοσμο των επιχειρησεων
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 έχω μια απορία... όλοι αυτοί που υποστηρίζεται τον ΟΤΕ και φωνάζετε να κλεισει η μια και να κλεισει η άλλη και καλά έκανε στην Altec κλπ. πείτε μου λοιπόν ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ??? γιατί πχ κάποιος που γ@μι3ται για το μεροκάματο κάθε μέρα και έχει ενοίκια, δόσεις και άλλες "λαλακιες" πάνω από το κεφάλι του και παίρνει 600-700 ευρά το μηνα σαν εμενα δεν θα το έλεγε ποτε. άρα, είτε ζείτε από το τσεπάκι του μπαμπά και klain άμα πληρώνω 20-30 E παραπάνω αφού δεν δουλεύω ούτε έχω δουλέψει ποτε στην ζωή μου, είτε έχετε και γ@μώ τις δουλειές και παίρνετε 2-3 χιλιάρικα το μηνα και έχετε 4-5 σπιτάκια τις οικογενειας, είτε τι να πω τα βρίσκετε στο δρόμο. τι να πω.. γίνομαι τόσο κακός? απλή λογική, δεν νομίζω θέλει κανεις να πληρώνει παραπάνω και να παίρνει λιγότερο (όταν η χωρα μας έχει το πιο ακριβό DSL στην ευρώπη) και τα περί "η altec δεν πληρώνει και καλά τους κάνουν" που ξέρετε τι ακριβώς έχει γίνει? προσωπικά πιστεύω ότι πάλι! κλέβει ο ΟΤΕ. όπως εκανε παντα άλλωστε. θυμάμαι που πριν από μερικά χρονια άμα εγγραφες την λέξη "κλέφτης" στο google πρώτη επιλογή έβγαζε το site του ΟΤΕ Πρώτον είσαι απόλυτος και χάνεις τη μπάλλα της συζήτησης. Δεύτερον, εταιρίες που δε σε σέβονται σαν πελάτη, πρέπει να κλείσουν! Τρίτον, το "φτηνότερο" Internet ή η "χωρίς πάγιο" γραμμή και τηλεφωνία, προϋποθέτουν και αντίστοιχου τύπου υπηρεσίες, κάλυψη και υποστήριξη με τις ακριβότερες, αν αυτές θέλουν να είναι ανταγωνιστικές έναντι του "μεγάλου". Τέταρτον μου αρέσει να πληρώνω για τον αέρα που αναπνέω, όχι όμως γιατί μου τα δίνει όπως λές ο πατέρας μου, αλλά γιατί δουλεύω όλη μέρα σαν το σκυλί και γουστάρω να ζω τη ζωή μου ποιοτικά κι ανθρώπινα, χωρίς περικοπές και τσιφουτιές στις βασικές ανάγκες από τις οποίες μάλιστα εξαρτάται έμμεσα ή άμεσα ΚΑΙ η δουλειά του καθενός... Αυτά...
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 το προβλημα ειναι οτι αν κλεισει ο OTE θα κλεισουν ολοι...γιατι πολυ απλα αυτος συντηρει το δικτυο, το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να λειτουργει ο ανταγωνισμος αλλα οχι εις βαρος καποιου, οπως και τιποτα δεν ειναι αγγελικα πλασμενο στον κοσμο των επιχειρησεων +1, Μαζί σου αδερφέ.
alkis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δεύτερον, εταιρίες που δε σε σέβονται σαν πελάτη, πρέπει να κλείσουν! Καταλαβαινεις τι λες????Πες μου! ΑΡΑ Ο 1ος ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ. Τοσα χρονια κοροιδίας τόσα μαυρα χρήματα τόσα ξεπλήματα και ο πΟΤΕ ειναι ακομα η κοκκινησκουφιτσα.Σιγουρα καποιοι πληρώνονται ή έχουν μετοχές ή δουλευουν.:shifty:
gherudos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εγώ ήμουν ευχαριστημένος πελάτης της Altecnet εδώ και ένα χρόνο,μόλις ανανέωσα για 2 χρόνια στα 24ΜΒΙΤ και όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και σε πολύ ευχάριστη θέση αυτή τη στιγμή μη έχοντας κάποια ενημέρωση από την εταιρία που μου παρέχει ίντερνετ.
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Καταλαβαινεις τι λες????Πες μου! ΑΡΑ Ο 1ος ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ.Τοσα χρονια κοροιδίας τόσα μαυρα χρήματα τόσα ξεπλήματα και ο πΟΤΕ ειναι ακομα η κοκκινησκουφιτσα.Σιγουρα καποιοι πληρώνονται ή έχουν μετοχές ή δουλευουν.:shifty: Αδιάφορο! Εμένα με νοιάζει που 24/7 έχω τηλέφωνο βρέξει-χιονίσει, κάνει δε κάνει διακοπή ρεύματος, μετά από σεισμό ή πλυμμήρα, είτε είναι ή δεν είναι φορτωμένο το δίκτυο! Πληρώνω τα μέγιστα κι έχω τα μέγιστα και τα αυτονόητα! ΤΕΛΟΣ.
geo63 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Καθε κατεργαρης στο παγκο του τερμα τα ψεμματα ας προσεχατε καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο ο τζαμπας πεθανε
Naxxel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αδιάφορο! αρε ελληνάρα... έτσι πάει μπροστά η χωρα .. στο λούτσο μας όλα. μπανανία και για το παλικαρι που ειπε οτι ο τζαμπας τελειωσε.. ποιος τζαμπας? λογικές ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ τιμές είχε η Altec .. αλλα μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαστε στην ευρώπη... καλά μας κάνουν η γείτονες μου φαίνεται, γιατί για όλα έχει την απάντηση ο έλληνας:. Αδιάφορο! κι ας πληρώνω
antonl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 [...] λογικές ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ τιμές είχε η Altec .. αλλα μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαστε στην ευρώπη... [...] @Naxxel: Επειδή παιδεύτηκα και δεν έβγαλα άκρη με το googling, μπορείς να δώσεις κάποιες τιμές από αντίστοιχους ευρωπαϊκούς ISPs (σε ρωτάω γιατί φαίνεται πως γνωρίζεις τι παίζει έξω); Κάποιο link θα ήταν καλύτερο Αν βγει δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον ΟΤΕ σημαίνει ότι η ALTEC δικαίως (πιθανόν) θα κλείσει. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε.
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αρε ελληνάρα... έτσι πάει μπροστά η χωρα .. στο λούτσο μας όλα.μπανανία και για το παλικαρι που ειπε οτι ο τζαμπας τελειωσε.. ποιος τζαμπας? λογικές ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ τιμές είχε η Altec .. αλλα μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαστε στην ευρώπη... καλά μας κάνουν η γείτονες μου φαίνεται, γιατί για όλα έχει την απάντηση ο έλληνας:. κι ας πληρώνω Όταν σταματήσεις την κλάψα και την κακοιμοιριά, έλα να κάνουμε όλοι μαζί διάλογο με επιχειρήματα
dimitris74 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αρε ελληνάρα... έτσι πάει μπροστά η χωρα .. στο λούτσο μας όλα.μπανανία και για το παλικαρι που ειπε οτι ο τζαμπας τελειωσε.. ποιος τζαμπας? λογικές ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ τιμές είχε η Altec .. αλλα μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαστε στην ευρώπη... καλά μας κάνουν η γείτονες μου φαίνεται, γιατί για όλα έχει την απάντηση ο έλληνας:. κι ας πληρώνω πεστα ρε με την μπανανια που ο καθενας μπορει να χρωσταει οσα θελει, αν ηταν στην γαλλια και χρωσταγε στην france telecom 12μυρια η france telecom θα τα χαριζε, αυτος ειναι πολιτισμος, οχι σαν την μπανανια που χρωστας και σε υποχρεωνουν και να πληρώσεις. ακους εκει, σαν δεν ντρεπονται,
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πεστα ρεμε την μπανανια που ο καθενας μπορει να χρωσταει οσα θελει, αν ηταν στην γαλλια και χρωσταγε στην france telecom 12μυρια η france telecom θα τα χαριζε, αυτος ειναι πολιτισμος, οχι σαν την μπανανια που χρωστας και σε υποχρεωνουν και να πληρώσεις. ακους εκει, σαν δεν ντρεπονται, lool :lol::lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.