arkoudos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, να τι έγινε... Άνοιξα λάπτοπ και μέσα έχει προεγκατεστημένα Vista. Μου βγαίνει μήνυμα πως για να συνεχίσει, πρέπει να βάλω το λαπτοπ στην πρίζα (obviously). Είχα πολύ δουλειά όμως εκείνη την ώρα και δνε έδωσα σημασία και αυτό έκλεισε. Ε, απο τότε, κάθε φορά που το ανοίγω, μου βγάζει μήνυμα πως τα Windows δεν έκαναν σωστά την εγκατάσταση και πως πρέπει να επανεκιννήσω τον υπολογιστή για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Το κάνω αυτό, αλλά μετά μου ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα συνέχεια και συνέχεια. Επειδή τα ψιλοπήρα, έβαλα μέσα cd των xp και εγκατέστησα κανονικά τα xp. Το pc ανοίγει, όλα ωραία όλα καλά, αλλά εγώ θέλω να βάλω τα vista πάνω και δεν ξέρω πως! Καμία ιδέα;
crc2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Να μην ρωτήσω για cd επαναφοράς , γιατί λογικά δεν έχεις , τι μάρκα είναι το φορητό σου ??? Οταν έστησες ΧΡ πείραξες καθόλου τα partition του δίσκου ??? Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος , να βρεις τα vista , απο κάποιον φίλο σου και να χρησιμοιποιήσεις το cd-key που είναι σίγουρα κολλημένο στο φορητό σου !!!!
arkoudos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Cd επαναφοράς δεν έχω.... Όταν εγκατέστησα τα xp, δεν πείραξα το partition και όταν με ρώτησε αν θέλω να εγκαταστήσω τα xp στον φάκελο windows που υπάρχει ήδη, έγραψα όχι και δημιούργησα νέο φάκελο για τα xp. Τα vista υπάρχουν ακόμα. Υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσω τα xp και να δοκιμάσω πάλι απο την αρχή με τα vista? Ο φορητός είναι Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5515
arkoudos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το ξέρω πως θα έχει αλλά πού είναι? Πατάω όλα τα f όταν ξεκινάει αλλά μόνο το f2 λειτουργεί που με πετάει στο bios. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.
dkoum Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αφου δεν πηραξες τα partitions μπες στα windows xp και δες στο δευτερο partition μηπως εχει καποιο προγραμμα restore επισης θα μπορουσες να επικοινωνισεις με την αντιπροσωπια του φορητου να σου δωσουν καποιες λυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.