Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Εψαξα να βρω μια τριαδα κοντινων πληκτρων για διαχειριση εντασης ηχειων.επελεξα F13, F14, F15 αλλα μονο το F13 δεχοταν. Τα F15,16,17 δεν υπαρχουν στις επιλογες αριστερα. Οποτε επελεγξα τα πληκτρα 1,2,3 (οχι απο το αριθμητικο πληκτρολογιο) και τα δεχτηκε αλλα τα δεχεται και με πατημενο το αριστερο Shift.Οποτε παω να γραψω το καλασικο παπακι ή το θαυμαστικο και δεν τα γραφει αλλα αλλαζει την ενταση του ηχου.Οποτε θα ψαξω τρια "αχρηστα" πληκτρα μονο για αυτη τη χρηση. Που θα μου παει....
andreaslfc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν, αλλά είναι σαν unknown, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το αριστερό "Type Key", μετά να πατήσεις το F14 από το πληκτρολόγιο και ΟΚ και μετά από δεξιά να διαλέξεις την λειτουργία που θέλεις. Πιστεύω έτσι να είσαι εντάξει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν, αλλά είναι σαν unknown, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το αριστερό "Type Key", μετά να πατήσεις το F14 από το πληκτρολόγιο και ΟΚ και μετά από δεξιά να διαλέξεις την λειτουργία που θέλεις. Πιστεύω έτσι να είσαι εντάξει. Ευχαριστω.Δοκιμασα και ετσι μου δεχεται το F15 και F16 δεν μου δεχεται το F14 ομως με τιιποτα.... 3 φορες το εκανα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω .Κατεβασα το AppleKeyboardInstaller.exe αλλα δεν μου κανει εγκατασταση. Οποιος δεν προσεχει αυτα παθαινει.... Επρεπε να κατεβασω απο τον φιλο Snollygoster το BootCamp και οχι αυτο που ειχα κατεβασει. Το κατεβασα τωρα και ολα ειναι αψογα με τα default πληκτρα για τον ηχο. Ευχαριστω παρα πολυ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Το πληκτρολογιο ενω δουλευει με vista μερικες φορες χρειαζεται να το βγαλω και να το ξαναβαλω στην usb για να δουλεψει ή να ξανατρεξω το αρχειο BootCamp.msi για τα πληκτρα...Κατι νεοτερο μηπως ??? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Γιάννη χρειάζεσαι τους drivers για windows από το Bootcamp. Τους έχουν ξεχωρίσει ανά συσκευή και αναρτήσει εδώ. http://makel.org/articles/53/ Καλό κατέβασμα και enjoy your new keyboard. Εκανα format , ξαναεγκατεστησα το αρχειο αλλα δεν μου δουλευει τωρα.Παω να το ξανακατεβασω αλλα δεν ανοιγει η παραπανω σελιδα... Καμμια ιδεα ????? Ευχαριστω.
Street-Fighter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εμανα παντως ενα της Ms μια χαρα μου δουλευει στα leopard χωρις να κανω τιποτα εχω το http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=946362&catalog=23&category=69978166&page=4 αλλα σε laeser το λεω για οποιον ενδιαφερεται για το αντιθετο βεβαια
command Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Εμανα παντως ενα της Ms μια χαρα μου δουλευει στα leopard χωρις να κανω τιποτα εχω το http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=946362&catalog=23&category=69978166&page=4 αλλα σε laeser το λεω για οποιον ενδιαφερεται για το αντιθετο βεβαια Ολα τα ποντίκια και πληκτρολόγια της Microsoft έχουν πλήρη λειτουργικότητα στο Leopard
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καμμια ιδεα ρε παιδια ????? Ευχαριστω προκαταβολικα. Edit: Τελικα τα καταφερα με το Sharpkeys αυτη τη φορα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.