Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για apple keyboard

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα να βρω μια τριαδα κοντινων πληκτρων για διαχειριση εντασης ηχειων.επελεξα F13, F14, F15 αλλα μονο το F13 δεχοταν.

Τα F15,16,17 δεν υπαρχουν στις επιλογες αριστερα.

Οποτε επελεγξα τα πληκτρα 1,2,3 (οχι απο το αριθμητικο πληκτρολογιο) και τα δεχτηκε αλλα τα δεχεται και με πατημενο το αριστερο Shift.Οποτε παω να γραψω το καλασικο παπακι ή το θαυμαστικο και δεν τα γραφει αλλα αλλαζει την ενταση του ηχου.Οποτε θα ψαξω τρια "αχρηστα" πληκτρα μονο για αυτη τη χρηση.

Που θα μου παει....

Δημοσ.

Υπάρχουν, αλλά είναι σαν unknown, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το αριστερό "Type Key", μετά να πατήσεις το F14 από το πληκτρολόγιο και ΟΚ και μετά από δεξιά να διαλέξεις την λειτουργία που θέλεις. Πιστεύω έτσι να είσαι εντάξει.

Δημοσ.
Υπάρχουν, αλλά είναι σαν unknown, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το αριστερό "Type Key", μετά να πατήσεις το F14 από το πληκτρολόγιο και ΟΚ και μετά από δεξιά να διαλέξεις την λειτουργία που θέλεις. Πιστεύω έτσι να είσαι εντάξει.

Ευχαριστω.Δοκιμασα και ετσι μου δεχεται το F15 και F16 δεν μου δεχεται το F14 ομως με τιιποτα....

3 φορες το εκανα.

Δημοσ.
Ευχαριστω .

Κατεβασα το AppleKeyboardInstaller.exe αλλα δεν μου κανει εγκατασταση.

Οποιος δεν προσεχει αυτα παθαινει.... Επρεπε να κατεβασω απο τον φιλο Snollygoster το

BootCamp

και οχι αυτο που ειχα κατεβασει.

Το κατεβασα τωρα και ολα ειναι αψογα με τα default πληκτρα για τον ηχο.

Ευχαριστω παρα πολυ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο ενω δουλευει με vista μερικες φορες χρειαζεται να το βγαλω και να το ξαναβαλω στην usb για να δουλεψει ή να ξανατρεξω το αρχειο BootCamp.msi για τα πληκτρα...Κατι νεοτερο μηπως ??? Ευχαριστω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Γιάννη χρειάζεσαι τους drivers για windows από το Bootcamp. Τους έχουν ξεχωρίσει ανά συσκευή και αναρτήσει εδώ. http://makel.org/articles/53/

Καλό κατέβασμα και enjoy your new keyboard.

Εκανα format , ξαναεγκατεστησα το αρχειο αλλα δεν μου δουλευει τωρα.Παω να το ξανακατεβασω αλλα δεν ανοιγει η παραπανω σελιδα...

Καμμια ιδεα ?????

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εμανα παντως ενα της Ms μια χαρα μου δουλευει στα leopard χωρις να κανω τιποτα εχω το http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=946362&catalog=23&category=69978166&page=4 αλλα σε laeser το λεω για οποιον ενδιαφερεται για το αντιθετο βεβαια :)

Ολα τα ποντίκια και πληκτρολόγια της Microsoft έχουν πλήρη λειτουργικότητα στο Leopard

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...