alex38 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εμαθα για την κυκλοφορια αυτης της συλλογης προσφατα και θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις αν καποιος ξερει : 1) Ειναι συμβατα με τα δικα μας PS2 που φανταζομαι ειναι PAL εκδοση ?? (μου φαινεται αυτη η συλλογη βγαινει μονο σε NTSC) 2) Δεν καταλαβα το MGS2 Directors cut (Substance) και το MGS3 (Subsistence) ειναι τα κανονικα παιχνιδια απλα με τις εξτρα αποστολες ή ειναι μονο οι 750 VR missions και οχι το κανονικο MGS2 sons of liberty story και MGS3 Snake eater story ? 3) Yπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που να πουλαει αυτη την συλλογη ? Γενικα θα ηθελα καποιο ελληνικο μαγαζι να αγορασω το MGS1.MGS2 και ΜGS3 αν δεν μπορω να βρω την συλλογη
popdex Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εμαθα για την κυκλοφορια αυτης της συλλογης προσφατα και θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις αν καποιος ξερει : 1) Ειναι συμβατα με τα δικα μας PS2 που φανταζομαι ειναι PAL εκδοση ?? (μου φαινεται αυτη η συλλογη βγαινει μονο σε NTSC) 2) Δεν καταλαβα το MGS2 Directors cut (Substance) και το MGS3 (Subsistence) ειναι τα κανονικα παιχνιδια απλα με τις εξτρα αποστολες ή ειναι μονο οι 750 VR missions και οχι το κανονικο MGS2 sons of liberty story και MGS3 Snake eater story ? 3) Yπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που να πουλαει αυτη την συλλογη ? Γενικα θα ηθελα καποιο ελληνικο μαγαζι να αγορασω το MGS1.MGS2 και ΜGS3 αν δεν μπορω να βρω την συλλογη 1) Όχι, δεν είναι συμβατά. 2) Ναι είναι τα κανονικά παιχνίδια με έξτρα αποστολές κλπ. Η βασική διαφορά είναι στο MGS3: Subsistence ότι έχουν αλλάξει την top-down κάμερα με μια κλασική "πίσω από τον ώμο" 3D κάμερα σαν αυτή του MGS4. Θεωρείται η καλύτερη εκδοχή του παιχνιδιού. 3) Δυστυχώς αυτά τα παιχνίδια είναι νομίζω out-of-print. Πίο εύκολα θα τα βρεις μεταχειρισμένα από το e-bay κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.