stefangi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω τον ACER ASPIRE 5520-7A2G12MI. Ξερει κανενας αν υποστηριζει η Acer νομιμο downgrade σε xp δηλ. με το serial των vista να περασεις xp χωρις να τα ξαν' αγοράσεις. Ευχαριστω.
panos2000gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω τον ACER ASPIRE 5520-7A2G12MI. Ξερει κανενας αν υποστηριζει η Acer νομιμο downgrade σε xp δηλ. με το serial των vista να περασεις xp χωρις να τα ξαν' αγοράσεις.Ευχαριστω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα!
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εδώ στον δικό μου φορητό της Acer όταν τον πήρα και είχε Greek XP μου είπαν ότι για να τα μετατέψω σε αγγλικά XP θα έπρεπε να τα ξανααγοράσω! Και εδώ λέμε τώρα από Vista σε XP: Δυστυχώς φίλε μου ούτε μία στο εκατομύριο... Πάς για αγορά λειτουργικού...
Blackman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 λοιπόν... η διαδικασία του downgrade γίνεται... πρέπει να είναι στην αντίστοιχη γλώσσα...δλδ από vista αγγλικά σε xp αγγλικά. Αυτό που κάνεις μετά, είναι ότι τους παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς με κάποιον εκπρόσωπο της MS. Στην διαδικασία που σου λέει...τον διακόπτεις και του λες... "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNGRADE ΑΠΟ VISTA ΣΕ XP"...εκείνος φαίνετε ότι σε γράφει κανονικά...και συνεχίζει και σου λέει τι να κάνεις, μέχρι που τα ενεργοποιείς και είσαι κομπλέ. 1) Τα XP που θα βάλεις να ΜΗΝ είναι σπασμένα 2) Τα XP που θα βάλεις να ΕΙΝΑΙ ενεργοποιημένα 3) Το αυτοκολητάκι των Vista αποδυκνύει ότι η εγκατάσταση των XP και η ενεργοποίηση τους είναι νόμιμη υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στην διαδικασία, αλλά αυτή είναι
alex2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, μόνο αν έχεις Vista Business δικαιούσαι δωρεάν και τα XP.
stefangi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 λοιπόν... η διαδικασία του downgrade γίνεται... πρέπει να είναι στην αντίστοιχη γλώσσα...δλδ από vista αγγλικά σε xp αγγλικά. Αυτό που κάνεις μετά, είναι ότι τους παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς με κάποιον εκπρόσωπο της MS. Στην διαδικασία που σου λέει...τον διακόπτεις και του λες... "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNGRADE ΑΠΟ VISTA ΣΕ XP"...εκείνος φαίνετε ότι σε γράφει κανονικά...και συνεχίζει και σου λέει τι να κάνεις, μέχρι που τα ενεργοποιείς και είσαι κομπλέ. 1) Τα XP που θα βάλεις να ΜΗΝ είναι σπασμένα 2) Τα XP που θα βάλεις να ΕΙΝΑΙ ενεργοποιημένα 3) Το αυτοκολητάκι των Vista αποδυκνύει ότι η εγκατάσταση των XP και η ενεργοποίηση τους είναι νόμιμη υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στην διαδικασία, αλλά αυτή είναι Λιγο μπερδευτηκα! Πως τα ενεργοποιεις δηλαδη; Σου δινει αλλους κωδικους και αυτοκολλητο ή απλως σε καταχωρει οτι εχεις xp; Αν εγω περασω τα xp, τα ενεργοποιησω "κανονικα" και αφησω το αυτοκολλητο των vista μπορει καποιος εξωτερικος ελεγχος να υποπτευθει οτι δεν τα εχω αγορασει; Επισης, εχει δοκιμασει κανεις να περασει τα xp στο συγκεκριμενο μηχανημα; Υπαρχουν drivers για να "δει" τον sata δισκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.