infected Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει τη κίνηση του router;Και σε βάθος χρόνου,τι έχω κατεβάσει το τελευταίο καιρό δηλαδή,και σε real time.
parsifal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ποιον router έχεις; Υπάρχουν μερικά προγραμματάκια που δουλεύουν με συγκεκριμένα μοντέλα routers μέσω SNMP και δίνουν πιο αξιόπιστες μετρήσεις σε σχέση με αυτά που δουλεύουν παρακολουθώντας την NIC του PC σου (τύπου DUMeter) και αναφέρουν οποιαδήποτε κίνηση από/προς το LAN, ακόμη κι αν γίνεται μεταξύ 2 PCs...
parsifal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ααα, μάλιστα, νομίζω υποστηρίζει SNMP. Ρίξε μια ματιά στο ελληνικό AdvancedRM τότε...
infected Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα;Γιατί το συγκεκριμένο εκτός του ότι δεν μπορώ να το δουλέψω,τρώει υπερβολικά πολλά <<κολλήματα>>
parsifal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς όχι. Το μετέφερα στο παρόν subforum, όπου ίσως έχει καλύτερη τύχη...
infected Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Σ'ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά,μην διστάσει να προτείνει.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 http://www.netlimiter.com νομιζω δειχνει ξεχωριστα network traffic απο internet traffic.λιγα πραγματα λεει αλλα ισως σου αρεσει.
infected Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δεν μπορώ να πω ότι βγάζω άκρη με το netlimiter.Ναι μεν βρίσκω network traffic,αλλά δεν δείχνει καμία κίνηση.Μόνο για το pc δείχνει αναλυτικά,αλλά δεν μου κάνει.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 απλα σου δειχνει ανα προγραμμα τιν κινηση και οριζεις και ορια.δεν ξερω αν σου κανει για αυτο που θες.σου λεει και ποσα connections ειναι ανοιχτα
infected Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει να βλέπω τη κίνηση του router,άσχετα με το pc.
infected Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Ενώ φαίνεται πολύ απλό προγραμματάκι,δεν μπορώ να το λειτουργήσω.Και επίσης και αυτό κολλάει.Να υποθέσω πως οποιοδήποτε πρόγραμμα το οποίο κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά κολλάει;
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει την SNMP service στο σύστημά σου; Το site του προγράμματος που σου πρότεινα αρχικά περιείχε οδηγίες...
infected Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Έχεις δίκιο,μόνο που και μετά την εγκατάσταση και τις οδηγίες από το site που μου έδωσες πάλι δεν κατάφερα να το δουλέψω.Τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.