Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα monitoring για USR 9108 router;

infected

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει τη κίνηση του router;Και σε βάθος χρόνου,τι έχω κατεβάσει το τελευταίο καιρό δηλαδή,και σε real time.

Δημοσ.

Ποιον router έχεις; Υπάρχουν μερικά προγραμματάκια που δουλεύουν με συγκεκριμένα μοντέλα routers μέσω SNMP και δίνουν πιο αξιόπιστες μετρήσεις σε σχέση με αυτά που δουλεύουν παρακολουθώντας την NIC του PC σου (τύπου DUMeter) και αναφέρουν οποιαδήποτε κίνηση από/προς το LAN, ακόμη κι αν γίνεται μεταξύ 2 PCs...

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα;Γιατί το συγκεκριμένο εκτός του ότι δεν μπορώ να το δουλέψω,τρώει υπερβολικά πολλά <<κολλήματα>>

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.

Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά,μην διστάσει να προτείνει.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι βγάζω άκρη με το netlimiter.Ναι μεν βρίσκω network traffic,αλλά δεν δείχνει καμία κίνηση.Μόνο για το pc δείχνει αναλυτικά,αλλά δεν μου κάνει.

Δημοσ.

απλα σου δειχνει ανα προγραμμα τιν κινηση και οριζεις και ορια.δεν ξερω αν σου κανει για αυτο που θες.σου λεει και ποσα connections ειναι ανοιχτα

Δημοσ.

Ενώ φαίνεται πολύ απλό προγραμματάκι,δεν μπορώ να το λειτουργήσω.Και επίσης και αυτό κολλάει.Να υποθέσω πως οποιοδήποτε πρόγραμμα το οποίο κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά κολλάει;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο,μόνο που και μετά την εγκατάσταση και τις οδηγίες από το site που μου έδωσες πάλι δεν κατάφερα να το δουλέψω.Τι να πω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...