porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ωραια...το καναλι που κατεστρεψε την μουσικη στα 80ς κ καθιερωσε ολα τα ξεκωλα-αμπαλα μοντελα-τραγουδιστριες/ποπ συγκροτηματα της μισης ροχαλας,ξαναηρθε κ στην ελλαδα....αντε ν δουμε....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ωραια...το καναλι που κατεστρεψε την μουσικη στα 80ς κ καθιερωσε ολα τα ξεκωλα-αμπαλα μοντελα-τραγουδιστριες/ποπ συγκροτηματα της μισης ροχαλας,ξαναηρθε κ στην ελλαδα....αντε ν δουμε.... Μην το λες! Μπορεί να παίζει και ...Κρητικά!
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μην το λες! Μπορεί να παίζει και ...Κρητικά! καλη φαση,ψηνομαι:-D
-WISE- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ρε πορκο δες λιγο mtv και αστα αυτα....το μεσημερι εβαλε 2 καπακι των....ξερεις ποιων.. (που σαι συ βρε ψυχη??)
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ιχ,τα ειδα,ενα με ενα διαστημοπλοιο δλδ..αισχος(χαχα)...ασε.2 μηνες κρητη χωρις νετ κ υπολογιστο..αναπληρωνω τωρα το χαμενο χρονο....
-WISE- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ωχ τωρα 8α κανεις 100 ποστς μαζεμενα..την βαψαμε!
ALFR3D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο ειναι καταπληκτικο!!! ειδα χτες ενα clip της τρακαρισμενης βανδη με αυτο το σημα και μια ανατριχιλα την ενιωσα..
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ωχ τωρα 8α κανεις 100 ποστς μαζεμενα..την βαψαμε! ε δεν γινεται ενας μικρος κ αβγαλτος σαν κ σενα να εχει πανω απο 1000:lol::lol: κ γω να κολλησα εδω....(α ρε κωλονετ κ κωλοpc κρητη,με πουλησαν στεγνα 2 μηνες..)
CptBill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Η έναρξη: http://www.youtube.com/watch?v=yLAbWpTwZog Επειδη μεγαλωσα με mtv (chill out zone οπου πορωνόμουν με future sound of london, bjork με τα παρανοϊκά video clip, κτλ) ειχα μεγαλες προσδοκιες απο το Ελληνικο. Οσο σε φτιαχνει απο τη μια (βάζοντας σχετικα καλη μουσικουλα) τοσο σε ξενερωνει απο την αλλη πετώντας Βανδη, Παπαρίζου και δεν ξερω και εγω τι.
Sorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είμαι φανατικός, αλλά καλύτερα να έχουμε άλλη μια επιλογή τουλάχιστον στα μουσικά κανάλια. Το καλό είναι το πιάνω καμπάνα και έχει πολύ καλή ποιότητα στην εικόνα. Κανα δίωρο που το παρακολούθησα χθες δεν είχε βάλει ελληνικά κομμάτια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ...δυστυχώς δεν βλέπω να το αποφεύγουμε αυτό.Μέχρι και τον Χατζηφλωρομανιαμούνια του ΟΤΕ είδα δυό φορές.
Tomahawk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά εμένα μου άρεσε σαν ιδέα και σαν υλοποίηση φαίνεται καλό! Αν και θα ήθελα να μην παίζει ελληνικά κομμάτια (ξέρω ξέρω στην Ελλάδα είμαι!), ούτως η άλλως το Mad η ελληνικά βάζει ή ψευτοpop ή γενικώς μόνο ότι είναι στη μόδα! (Έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας!)
Unsouled Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Bλεποντας στο καναλι smart, τοσες μερες ενα day countdown και ψαχνοντας στο google επεσα σ'αυτα τα sites : http://www.mtv-greece.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/MTV_Greece ,ειναι αληθεια λοιπον θα εχουμε ελληνικο ΜΤV ελευθερo σε μια βδομαδα (μια ωραια πρωια του 2001 μας κοψαν το αγγλικο MTV που ηταν free to air μεχρι τοτε,μαλιστα ακομα θυμαμαι την απογοητευση την πρωτη φορα που το συνειδητοποιησα ,ειχαν βαλει και την ετ1 στη θεση του ),ισως να εχει ξεπεσει καπως το καναλι αυτο με τα τοσα reality που προβαλει κατα καιρους ομως ειναι ενα ενδιαφερον γεγονος κα σκεφτηκα να το μοιραστω μαζι σας. Για να δούμε τι θα κάνουν κι αυτόι....πάντως εμένα μου αρέσει το MAD αν και τόσο εδώ το κατακρίνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.