poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 συνδεσε το.it is ok.β.ισως και το παλιο Username γινει αναβαθμιση απλα.
arxaggelos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 γιατι απο γερμανο το παιρνεις?[...]Αν παντως δεν μπορεις να περιμενεις και δεν δινει δωρακι ο γερμανος καλυτερα κανε την αιτηση τηλεφωνικα απο το 134 ελα μωρέ από όπου και να το πάρει πάλι "γερμανός" θα είναι...:lol:
Arxidamos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ελα μωρέ από όπου και να το πάρει πάλι "γερμανός" θα είναι...:lol: :lol::lol: Λοιπόν παιδιά, το πρωί δεν είχα internet για 3 ώρες περίπου, αλλά τώρα, με την επανακκίνηση βλέπω το λαμπάκι του adsl απο το Sagem να ανάβει... Συνδέομαι και μου λέει 8.1Μbit/s... Το Modem μου βέβαια απότι έχω δει δεν υποστηρίζει 24άρα, περιμένω το Netgear σε λίγο... Είναι λογικό μέσα σε μια μέρα να με πάνε με την μια στην 24αρα, ή γίνεται σταδιακά;
koprodogis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 σαν τον οτε τπτ, ολοι οι αλλοι απλα επονται. Σε εσενα το παρακαναν, ειναι αναλογα την περιοχη βεβαια. τον αδερφο μου στη βεροια σε 2 μερες παντα τον ειχαν ετοιμο οταν ειχε conn-c αλλα και με αλτεκ ποτε πανω απο 7-8 μερες. Παρε και πες δοστε κωδικους καιγομαι, θελω να κατεβασω το συμπαν:lol:
Arxidamos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 σαν τον οτε τπτ, ολοι οι αλλοι απλα επονται.Σε εσενα το παρακαναν, ειναι αναλογα την περιοχη βεβαια. τον αδερφο μου στη βεροια σε 2 μερες παντα τον ειχαν ετοιμο οταν ειχε conn-c αλλα και με αλτεκ ποτε πανω απο 7-8 μερες. Παρε και πες δοστε κωδικους καιγομαι, θελω να κατεβασω το συμπαν:lol: :lol: Στα 8 μέχρι στιγμής, αναμένω το router, να δω εάν πράγματι με βάλανε στην γραμμή των 24... Αλλά ψιλοσέρνεται, καλά ίσως να μην είναι σταθερή η γραμμή, ή να ζορίζεται το modem, είναι αυτό εδώ, το όποιό υποστηρίζει μέχρι 2mbit/s τελικά!! το βλέπω να σκάει.... ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΡΕΧΑΑ :lol:
koprodogis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν θυμαμαι καλα αυτα το μοντεμακια υποστηριζουν μεχρι 8Mbit. Υπομονη για το πλαισιο, αληθεια ρωτησες για το speedtouch ? Το 8 που βλεπεις οφειλεται στο μοντεμακι καθαρα
Arxidamos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν θυμαμαι καλα αυτα το μοντεμακια υποστηριζουν μεχρι 8Mbit.Υπομονη για το πλαισιο, αληθεια ρωτησες για το speedtouch ? Το 8 που βλεπεις οφειλεται στο μοντεμακι καθαρα Μου έστειλε χθες το Πλαίσιο μαιλ, ότι η παράδοση θα γίνει σήμερα από τις 11 μέχρι τις 3... άντε να δούμε... Το πρωί που με πήρε μια κοπελιά τηλέφωνο, να επιβεβαιώσει ότι θέλω την μεταφορά τηλεφώνου στον ΟΤΕ, ρώτησα ποιά router υπάρχουν, ακόμα και αν πρεπει να πληρώσω και μου ανέφερε το sagem, 2 BAUDTEC και ένα Phillips το όποιο είχε 60ε νομίζω... Αυτά είχε εκείνη την στιγμή σαν Stock απότι μου είπε... Στην σελίδα τους όμως έχουν 2 Speedtouch, δεν ξέρω εάν εννοείς αυτά..
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 σαν τον οτε τπτ, ολοι οι αλλοι απλα επονται.Σε εσενα το παρακαναν, ειναι αναλογα την περιοχη βεβαια. τον αδερφο μου στη βεροια σε 2 μερες παντα τον ειχαν ετοιμο οταν ειχε conn-c αλλα και με αλτεκ ποτε πανω απο 7-8 μερες. Παρε και πες δοστε κωδικους καιγομαι, θελω να κατεβασω το συμπαν:lol: :lol: Στα 8 μέχρι στιγμής, αναμένω το router, να δω εάν πράγματι με βάλανε στην γραμμή των 24... Αλλά ψιλοσέρνεται, καλά ίσως να μην είναι σταθερή η γραμμή, ή να ζορίζεται το modem, είναι αυτό εδώ, το όποιό υποστηρίζει μέχρι 2mbit/s τελικά!! το βλέπω να σκάει.... ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΡΕΧΑΑ :lol: μεχρι 8 mbit ειναι το sagem και ολα τα usb και οχι με 2.β.σαν τον οτε ναι κανενας αφου αυτος εχει τα καλωδια και μπορει να στιλει ενα ατομο μεσα σε 2 λεπτα να κανει τον χαλκο οτι θελει.μονοπωλιο rulez.
Arxidamos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 μεχρι 8 mbit ειναι το sagem και ολα τα usb και οχι με 2.β.σαν τον οτε ναι κανενας αφου αυτος εχει τα καλωδια και μπορει να στιλει ενα ατομο μεσα σε 2 λεπτα να κανει τον χαλκο οτι θελει.μονοπωλιο rulez. ΟΚ my mistake .... Λοιπόν έγινε ένα λάθος με τον Πλαίσιο, χίλια συγγνώμη μου ζήτησαν οι άνθρωποι δεν μπορώ να πω, και τελικά αύριο το πρωί θα ναι εδώ... Τώρα κάτι ακόμα: πως θα μπορέσω να δω τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου, δηλαδή db noise κλπ, ξέρετε εσείς, για να δούμε πόσο θα πιάσω;; Ευχαριστώ για όλα guys!!
koprodogis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 αμα ειχες ρουτερακι θα μπορουσες, τωρα με το μοντεμακι δε γινεται, υπομονη,υπομονη. Απο οτε τι λενε ποτε θα στειλουν το ρουτερ?
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 και στο sagem 800αν πατησεις δυο κουμπια στα λεει Διπλο κλικ στο εικονιδιο κατω δεξια στην μπαρα(πρασινο τριγωνο) οταν βγει ο αρχικος πινακας τοτε πατας Alt-d.
Arxidamos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Λοιπόν αυτά είναι τα στοιχεία σύμφωνα με το modem που έχω ακόμα ( αύριο το καινούριο): Πως τα βλέπετε τα πράματα;;
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 κανονικα πρεπει να παιξεις κανα 15 mbit kai
Arxidamos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λοιπόν παιδιά ήρθε το router, και αφού μου βγήκε η πίστη, τελικα το έβαλα: αυτά είναι τα στοιχεία... απότι βλέπω μόνο 12mbits.... γιατί τόσο;
Arxidamos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά έχω τρελαθεί: Προσπαθώ εδώ και τόση ώρα να μπω στο menu του router, στην διευθυνση 192.168.0.1, και μου βγάζει σφάλμα HTTP 404, έχω σκάσει! Επίσης πήγα να κατεβάσω κάτι από το site την NV να δω πόσο πιάνω, σέρνεται, με 83kbps πάει, ενώ στο 1mbps όταν ήμουν πήγαινε με 104kbps!! Τι διάολο γίνεται;; PLZ Help!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.