Arxidamos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Χαιρετώ τους Insomniacs! Χρειάζομαι για μια ακόμη φορά την βοήθειά σας παιδιά. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με τις συνδέσεις, λόγω του ότι έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό, θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία: Αύριο πρωί-πρωί, πάω στον Γερμανό να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για 24αρα και τηλέφωνο( κατέληξα εκεί γιατί, εάν πάω στην 4net, με βλέπω τον Δεκέμβριο...Tellas ούτε συζήτηση, έχω ακούσει και από εσάς εδώ αλλά και από γνωστούς και φίλους διάφορα...), αλλά θέλω να αγοράσω δικό μου modem-router, γιατί βλέπω πως αυτά που δίνουν δεν είναι και τόσο σόι που λέμε... Πέρα από το router λοιπόν, χρειάζομαι τίποτα άλλο, το όποιο το δίνει στο πακέτο του το ConneX; Καλώδια τηλεφωνικά και φιλτράκια έχω, αλλά χρειάζομαι και τίποτα άλλο; Επίσης, λέω να πάρω αυτό το router, ακούω πως τα Netgear είναι πολύ αξιόπιστα... πώς σας φαίνεται; Ευχαριστώ πολύ!
sarakinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δέν χρειάζεσαι τίποτα άλλο...ο ΟΤΕ σου δίνει δύο φιλτρα αν θυμάμαι καλά και ένα splitter.Όσο για το router,προτίνω να δοκιμάσεις πρώτα αυτό του ΟΤΕ , και έπειτα εάν δεν σε ικανοποιεί να αγοράσεις ένα άλλο..
Arxidamos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δέν χρειάζεσαι τίποτα άλλο...ο ΟΤΕ σου δίνει δύο φιλτρα αν θυμάμαι καλά και ένα splitter.Όσο για το router,προτίνω να δοκιμάσεις πρώτα αυτό του ΟΤΕ , και έπειτα εάν δεν σε ικανοποιεί να αγοράσεις ένα άλλο.. Ευχαριστώ αρχικά για την άμμεση απάντηση.. Και εγώ αυτό είχα σκοπό να κάνω, αλλά επειδή κάπου πήρε το αυτί μου ότι δίνουν sagem, το όποιο έχω και εγώ τώρα (είμαι στην ΟΤΕΝΕΤ 2mbit), γιαυτό λέω να τελειώνω.. επίσης, νομίζω ότι πληρώνω κιόλας για τον εξοπλισμό (ή όχι; ), οπότε μην πάνε τσάμπα τα λέφτα... Splitter, προς το παρόν δεν χρειάζομαι, τον υπολογιστή μόνο θα συνδέσω, και άμα χρειαστεί αργότερα, το router που επέλεξα με καλύπτει(ασύρματο και 4 θύρες Ethernet)...
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 οσα netgear εχω δει δεν εχω καποιο παραπονο να πω για αυτα.απλα βγαινουν αρκετα firmwares και καλο ειναι να τα παρακολουθεις.και φιλτρα για τα τηλεφωνα.
Arxidamos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Στα τσακ με πρόλαβες πριν φύγω... ναι απο φίλτρα είμαι καλλυμένος, έχω 2 στα τηλέφωνα... Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις
koprodogis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 γιατι απο γερμανο το παιρνεις? Εχει ακομα δωρο το πολυμηχανημα? Αν οχι απο σεπτεμβρη θα τρεξει προσφορα στα multirama με το conn-x. αν μπορεις περιμενε λιγο Αν παντως δεν μπορεις να περιμενεις και δεν δινει δωρακι ο γερμανος καλυτερα κανε την αιτηση τηλεφωνικα απο το 134
Arxidamos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 γιατι απο γερμανο το παιρνεις?Εχει ακομα δωρο το πολυμηχανημα? Αν οχι απο σεπτεμβρη θα τρεξει προσφορα στα multirama με το conn-x. αν μπορεις περιμενε λιγο Αν παντως δεν μπορεις να περιμενεις και δεν δινει δωρακι ο γερμανος καλυτερα κανε την αιτηση τηλεφωνικα απο το 134 Μου φαίνεται δεν θα με αφήσετε να φύγω.. Βασικά πάω στον Γερμανό επείδη είναι το πιο κοντινό κατάστημα εδώ που μένω .. Μπα δύσκολο να περιμένω... θέλω να τελειώνω όσο πιο γρήγορα γίνεται... Έλα μωρε για ένα πολυμηχάνημα τώρα . Αλήθεια σε πόσο χρόνο υπολογίζεται να συνδεθώ; Ξαναθυμίζω είμαι στην Οτενετ τώρα, δήλαδη στον ΟΤΕ...
koprodogis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αμα κανεις την αιτηση στο 134 θα κερδισεις καμια μερα σηγουρα. Και θα σου δοσουν και το ασυρματο philips ρουτερ δωρο(αυτο εχουν αυτην την περιοδο στο στοκ) Γυρο στις 3-4 μερουλες αναλογα την περιοχη
Arxidamos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Λοιπόν μόλις γύρισα από τον Γερμαναρά , έδωσα τα στοιχεία κλπ, και μου είπε θα σας πάρουμε τηλέφωνο να έρθετε να υπογράψετε ( ; ). Τον εξοπλισμό μου τον δίνουν δωρεάν, δεν το ήξερα , οπότε θα δοκιμάσω και ύστερα θα πάρω δικό μου, άμα βγει μάπα... Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω, δεν είναι σχετικό βέβαια με το θέμα και το section, αλλά να μην ανοίγω άλλο θέμα, είναι πότε θα συνδεθώ... αυτός μου είπε σε κανένα 10ήμερο, επεδή το τηλέφωνό μου είναι στην Lannet... Επίσης τον ρώτησα εάν θα μείνω χωρίς internet η τηλέφωνο, και δεν ήξερε (!) να μου πει ακριβώς.... Γνωρίζει κανείς σας, από δική του εμπειρία; Και κάτι τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό: Το όλο πακετό (24mbit, τηλέφωνο) θα μου βγαίνει 90ε το δίμηνο ( 106ε μου βγαίνει τώρα), άλλα τα τηλέφωνα(δεν είμαι και πολύ του τηλεφώνου, ούτε διεθνείς κλήσεις κάνω), θα έρχονται εξτρά και όχι μέσα στα 90ε; (τελικά στο 134 έπρεπε να πάρω τηλέφωνο, δεν ξέραν τίποτα εκεί γμτ ) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη εάν σας κούρασα
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 το μονο που θα απαντησω ειναι οτι μπορει 10 μερες μπορει και 20 αναλογως παντα .β.λογικα αφου δεν ισουν ιδιοκτυτο λαννετ δεν θα υπαρχει downtime αν τα καταλαβα σωστα.
koprodogis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 την lannet Μπορεις και απο μονος σου να την κοψεις, ακομα και μεσω 134(για να κερδισεις χρονο το λεω αυτο). Απο κει και περα δε θα μεινεις χωρις ιντερνετ και απορω πως δεν σου κανουν αναβαθμιση και χρειαζεται να γινει νεο συμβολαιο, οταν ληγουν οι οτενετ συνδεσει ςγινονται αυτοματως αορίστου conn-x. Νομιζω ειναι κατω απο 10 μερες, δεν εχουμε και τπτ αργειες. Ρωτα τους παντως αν μπορεις αντι για το Philips Που θα σου δωσουν πιθανως να πληρωσεις την διαφορα και να παρεις το thomson speedtouch 585 v7(τιμη λιανκης 65 ευρω στα oteshop), αν σου πουν ναι, ου δε νομιζω, για 6 ευρω ουτε να το σκεφτεσαι Επειδη ενδιαφερομαι και γω σχετικα με conn-x (αφου η αλτεκ μαλλον δεν θα μας κανει τη χαρη να μας ξανασυνδεσει) ρωτησα σχετικα με το speedtouch, μπορεις να κανεις το εξης. Να πας στον οτε που υπαγεσαι και εκει να ρωτησεις αν το εχουν σαν αποθεμα, και τοτε οταν πας να υπογραψεις την αιτητη σου επανω συμπληρωσε σαν υποδειξη οτι θες το συγκεκριμενο εξοπλοισμο, αν στο φερουν στο εφεραν, μια κοπελια στο 134 μου ειπε πως αν το εχουν και το ζητησεις θα στο δωσουν.
Arxidamos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Λοιπόν επειδή στον Γερμανό είναι τελείως.... (είχε δίκιο το παιδί που μου είπε να πάρω 134), πήρα τελικά τηλέφωνο το απόγευμα. Στον Γερμανό μου λέγανε κάτι περίεργα, ότι η σύνδεσή μου στην Lannet είναι ανύπαρκτη, δεν την διαβάζει το σύστημα και πράσινα άλογα, και τους ξέχεσα αρχικά, γιατί όταν ρώτησα 2 φορές μάλιστα εάν τα αναλαμβάνουν όλα αυτοί μου λένε "Ναι ναι βεβαίως, δεν χρειάζεται ούτε στον ΟΤΕ να πάρετε τηλέφωνο"... Πήρα τηλέφωνο στο 134 να ρωτήσω τι γίνεται, το παιδί λοιπόν μου είπε ότι έχει γίνει ήδη η μεταφορά από ΟΤΕΝΕΤ σε ConneX, και σε 3-4 μέρες θα ενεργοποιηθώ... Για το τηλέφωνο, ο άνθρωπος πάτησε τον αριθμό μου στον υπολογιστή, και κατευθείαν κατάλαβε ότι είμαι στην Lanet... Μου λέει σε κανένα 10ήμερο θα περάσει και το τηλέφωνο στον ΟΤΕ... Όσο για τον εξοπλισμό, με ρώτησε αρχικά ποιο modem χρησιμοποιώ τώρα, του είπα το Sagem κλπ, και μου είπε ότι θα μου έδινε πάλι ένα Sagem... Άλλα τελικά πήρα το Netgear που έλεγα, και του είπα πως δεν χρειάζομαι, έχω εξοπλισμό... Τώρα εάν μου δώσουν και τι ακριβώς θα μου δώσουν δεν ξέρω, θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο μεθαύριο να δω.... Επίσης μου είπανε ότι δεν θα έρθω σε επαφή ξανά με τον Γερμανό, θα τα κάνουν όλα αυτοί... Χρειάζεται να κάνω εγώ τίποτα άλλο; (έδωσα στοιχεία κλπ, ότι μου ζήτησε)
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 κακος εμπλεξες με ενδιαμεσους.θα μπορουσες να ειχες μιλησει με οτε απευθειας που ξερουν καλυτερα.ασε τον γερμανο και οτι σου πουν απο 134.με γερμανο δεν θα χρειαστει να κανειςκατι.και λαννετ απλα να πεις οτι τελειωνω με θεμα προεπιλογης.
koprodogis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 και ομως το 134 ειναι ο πιο συντομος δρομος σε σχεση ακομα και με καταστημα οτε. Καταχωρει την αιτηση επιτοπου και ξεκιναει η διαδικασια, και το πιο ωραιο ειναι οτι εσυ απλα καθεσαι σπιτι και παιρνεις ενα τζαμπα τηλεφωνο και δε σερνεσαι μεσα στη ζεστη.
Arxidamos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Όντως παιδιά είχατε δίκιο... ότι να ναι είναι στον Γερμανό... Επίσης κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Λογικά, θα μου δώσουν νεο username kai passwοrd έτσι; Αυριό μου έρχεται και το Netgear, να το συνδέσω να το έχω έτοιμο, η θα προκαλέσω κανένα πρόβλημα; Ξέρω ίσως ρωτάω χαζομάρες, συγχωρέστε με αλλά δεν γνωρίζω και πολλά από δίκτυα κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.