Borden Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Περίπου ένα χρόνο έχω ένα σκληρό δίσκο usb2 ,που δέν χρειάζεται μπρίζα για να δουλέψει,όμως χθες που προσπάθησα να τον συνδέσω στον υπολογιστή δεν ανταποκρινόταν,νομίζω πως φταίει η υποδοχή του usb,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Χρησημοποίησα κι άλλο καλώδιο usb αλλά πάλι τα ίδια.Ξέρει κανένα παλικάρι να μου πει τι να κάνω?Έχω σημαντικά αρχεία μέσα που δεν θέλω να τα χάσω γι'αυτό το λόγω θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος έχει καμιά ιδέα
brandon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τα windows σου αναγνωρίζουν τον δίσκο?? Τον βλέπουν καθόλου και απλά δεν μπορείς να δεις τα δεδομένα ή δεν τον βλέπεις καθόλου?? Anyway δεν έχεις και πολλές επιλογές!! Απλά πράγματα ... 0) Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο (το έχεις κάνει ήδη). 1) Δοκίμασε τον δίσκο σε άλλη θύρα USB. 2) Δοκίμασε τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή. 3) Δοκίμασε τον δίσκο με κάποιο άλλο case. (ανοίγεις αυτό το case, βγάζεις τον δίσκο και τον βάζεις σε ένα άλλο). 4) Κάνεις εγκατάσταση ενα recovery πρόγραμμα και προσπαθείς να επανακτήσεις ότι δεδομένα μπορείς ... (αν μπορέσεις βέβαια).
Borden Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ty θα κάνω το 3ο που μου προτείνεις,αφού τα υπόλοιπα τα έχω κάνει ήδη.Σε περίπτωση που δεν δουλέψει ούτε έτσι,τι πρόγραμμα recovery μου προτείνεις;
washcloud Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αν δε δουλεύει σε άλλον υπολογιστή, τον ανοίγεις (!@#ώντας την εγγύηση βέβαια), και τον βάζεις ως εσωτερικό. Αν δεν τον βλέπει το BIOS, τον πούλο. Αν τον βλέπει, αλλά τα Windows κάνουν το κορόιδο, δοκίμασε το Active File Recovery (not free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.