Προς το περιεχόμενο

4870 και θερμοκρασιες

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι bug για αυτό δεν πάει κάτω από 50% αν βάλεις στο google "Ati tool" το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα βρεις μαλακία αλλιώς bios edit σέταρέ το όπου θες και flashαρε την κάρτα

Δημοσ.

Πρώτα ανοίγεις το CCC μετά πας στο Overdrive και πατάς το λουκετο , μετά πας στο profiles -> profile manager δημιουργείς νέο profile & πατάς save, έπειτα ανοίγεις το Documents and Settings το δικό σου profile πας στο Local Settings μετα Application Data εκεί θα βρεις το ATI και ACE το οποίο περιέχει και το profile που έχεις δημιουργήσει πριν , το ανοίγεις με WordPad και αλλάζεις μονό το

<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">

<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />

Εκεί που γράφει Automatic πρέπει να βάλεις Manual

Και

<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">

<Property name="Want" value="23" />

Εκεί που γράφει 23 βάζεις ότι θέλεις, το αποθηκεύεις και πας στο CCC ->Activate profile , επιλέγεις το δικό σου και αυτό ήτανε.

Δημοσ.

θενκ γιου!Καλα θα τανε βεβαια να αλλαζε μονο του profile σε 3d εφαρμοφες σαν το atitool αλλα.... ενταξει τωρα τελευταια εχει ομορφηνει αρκετα η Παναγιωταινα,καλη ειναι

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς που κάνουν την έρευνα αγορά τους για κάρτα γραφικών και βρίσκομαι μεταξύ των 4870 και GTX260. Καθώς διαβάζω πολλά post για τα πλεονεκτήματα των 2 καρτών διαβάζω ελάχιστα γενικά για τα μειονεκτήματα αυτών (από χρήστες και όχι reviews) και προσπαθώ να αντλήσω πληροφορίες από τα forum δεξιά και αριστερά μήπως βγάλω άκρη.

Θα ήθελα να κάνω μερικές πρόσθετες ερωτήσεις για την 4870.

Αν τον ανεμηστήρα της κάρτας τον βάλεις πιο χαμηλά (π.χ40%) τότε κάνει θόρυβο?. Ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες σε αυτή τη ρύθμιση?

Οι drivers είναι καλοί και είσαι ευχαριστημένος? Σου παρουσιάζονται άλλου είδους προβλήματα? (freezes, blue screens, ασυμβατότητες και δε συμμαζεύεται....)

Αν κάποιος από εδώ έχει GTX260 και μπορεί να σχολιάσει και για τα προβλήματα αυτής παρακαλώ ας το κάνει.

Έχω διαβάζει τα περρισότερα reviews για αυτές τις κάρτες και περίπου ξέρω τι γίνεται. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα όμως η εμπειρία των ιδίων χρηστών και τα πράγματα που δε πολυσυζητούνται(vsync θέματα κτλ) .

Δημοσ.

Μιας και εγώ έχω 4870 μπορώ να σου πώ ότι τον ανεμιστήρα τον έχω στο 36% απο το 23 που ήτανε default και η θερμοκρασία έπεσε 15 βαθμούς. Η κάρτα στο 36% ακούγεται πολύ λίγο, δεν θα σε ενοχλήσει δηλαδή.Μπορείς να κάνεις και ένα 2ο profile για desktop και να την βάλεις το fan στο 23% εκεί είναι πραγματικά αθόρυβη, δεν ακούγεται τίποτα .

με fan στο default

idle 70 load 90+

με fan sto 36% fix

idle 55 load 80

Εγω προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με Ati drivers τα τελευταία 2 χρόνια, όλα δουλεύουν ρολόι και το Catalyst Control center τα σπάει

Δημοσ.

ρολογια για 2d και ταση κανονικα γινεται να τα βαλω πολυ πιο κατω ετσι? (4850)Ποτε θα φτιαχτουν ολα αυτα με νεο official bios?

Δημοσ.

Ναι μπορείς να κόψεις… δες τα settings της MSI για παράδειγμα.

Δεν είναι ζήτημα να το ʽφτοιάξουνʼ… έτσι όρισαν τα default οι μηχανικοί της daamit :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...