Προς το περιεχόμενο

4870 και θερμοκρασιες

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες επιτελους μετα απο καιρο βρηκα ενα προγραμματακι[experttool] με το οποιο μπορεσα και ρυθμισα τις στροφες του ανεμιστηρα της 4870,ετσι απο το 23% που δουλευε το πηγα στο 85% και η θερμοκρασια επεσε απο τους 81 στους 50 βαθμους!!!!το μονο κακο ειναι οτι τωρα η καρτα γραφικων κανει σαν τρακτερ σε οτι αφορα το θορυβο αλλα τι να κανουμε,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολλα....:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι όσο να ναι ήταν κάπως άτοπο :o

αφού βρήκες την λύση μόνος σου τι το άνοιξες? :P

Δημοσ.

Ε για να ενημερωσει οσους δεν το ξερουν μαλλον....Οπως και να εχει το να ανεβασεις τις στροφες ειναι κατι το ευκολο....Το να αποφυγεις τον θορυβο ειναι που ενοχλει τους περισσοτερους....

Δημοσ.

αλλο προγραμμα εκτος expertool. Θελω να το βαλω γυρω στο 40% σε 2D και 50-55% σε 3D αλλα το expertool αρχιζει απο 50%.Αλλο? (οχι το rivatuner ειναι αθλιο)

Δημοσ.

εμενα το rivatuner μου φαινεται ελεϊνο και δεν καιγομαι και ιδιαιτερα για το τι νομιζεις.Για το Atitool εχει βγει πιο νεα εκδοση που να υποστηριζει τις 48χχ?

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι ούτε εκείνος καίγεται να σου πει κάτι το οποίο μπορείς να ψάξεις μέσω google :P

Δημοσ.

ένα εργαλείο το έχεις για την δύναμή του όχι για την εμφάνιση αλλά τέσπα άλλο θέμα αυτό δεν ξέρω κάνε ενα googlin' για το Atitool να το τσεκάρεις

από CCC δεν ρυθμίζετε ο ανεμιστήρας ?

Δημοσ.

Δεν ρωταω αυτον ειδικα.Καλα το expertool γιατι δεν υποστηριζει κατω απο 50%?Τη μαγκια ειναι παλι αυτη?Ουτε profiles μπορεις να φτιαξεις...Ρωταω αμα εχετε δοκιμασει κανενα γιατι αμα ειναι να κατεβαζω καθε *μπιπ* που βρισκω απο το google σωθηκαμε. (Εχω και Altec,οποτε σωθηκαμε 2 φορες).Ουτε απο το CCC γινεται δυστυχως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...