blashyrkh+ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως επαθε εκει που δουλευε κανονικα με το που ανοιγω το terminal μου εβγαλε κατι τετοιο(pam error login process terminated η completed) και τιποτα αλλο.Δεν ειχα καθολου προσβαση στο terminal και εκανα επανεκκινηση απο τοτε κανει μονος του.. Ο υπολογιστης δουλευε κανονικα το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω τα permissions στον δισκο που εχει εγκατεστημενο το λειτουργικο.Εβαλα να ειναι shared και να εχει access everyone.Αυτο εκανα και εβαλα και τον pureftpd server.Τωρα το pc δεν ανοιγει και κανει συνεχεια restart μονο του μολις φτανει στην γκρι οθονη δεν βγαζει κανενα μηνυμα η κατι απλα εκει που κανονικα θα με εβαζε μεσα κανει επανεκκινηση.Ξερεις κανεις τι γινεται?Δεν μου χει ξανατυχει κατι τετοιο
warchief Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Για δοκίμασε να bootάρεις απο το dvd του tiger/leo ώστε μέσω του disk utility να κάνεις repair permissions. Απο ότι φαίνεται κάτι έχει φρικάρει με τα νέα permissions που πέρασες στο μηχάνημα.
blashyrkh+ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 απο την ωρα που ποσταρα κανει verify φαντασου...για να δουμε στο repair ποσα χρονια θα κανει...
warchief Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εμ και εσύ τι τις θέλεις αυτές τις ταρζανιές. Αν είναι να τις κάνεις κάντες σε linux, τώρα under the mac os x hood άβυσσος... Ακολούθα την 11η εντολή: Ου μπλέξεις...
blashyrkh+ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αχ linux και παλι linux .ειπα να κανω και τον mac ftp server επειδη εχω και εκει πολλα αρχεια και ηθελα πιο πολυ configuration δεν αφησα τον προεγκατεστημενο και εβαλα τον pureftpd.Να μεταφερεις μια μια τους φακελους και τα αρχεια με ssh ειναι κουραστικο..Θα επρεπε να δουλευει οχι να καθομαι τωρα να περιμενω να κανει repair τα permissions.btw αρχισε να κανει repair και λεει θελει αλλα 25 λεπτα ,για να δουμε..
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 nothing....τώρα μένει στη γκρι οθόνη απλά γυρνάει ο κέρσορας συνεχεια και δε κάνει τίποτα άλλο ..τι έχει πάθει ρε γαμώτο ?
telegamesvg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 "Deleting /usr/bin/login and reboot solved this problem. " http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=82954 Για δοκιμασε το κ αυτο ..
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Με mount τον δισκο και ls -a δεν βρηκε /usr/bin/login .Τωρα προσεξα οτι οταν κανω verify permissions βγαζει παρα πολλα "ACL found but not expected on /System/Library/Frameworks..."(και χθες εβγαζε αλλα δεν εκατσα απο πανω) κανονικα απο οτι ξερω αυτο δεν ειναι ανησυχητικο αλλα δεν μπορω να κανω απο terminal sudo chmod -N /Library και chmod -N /Applications γιατι εκανα μαλλον και αλλη βλακεια εκανα ενα chmod -s /Volumes/δισκος_μου μπας και κανει restore τα permissions του δισκου.Γινεται κατι τετοιο?Δηλαδη να κανω κατι restore τα permissions σε default (ενα χρηστη εχω) μηπως γινεται με chmod -R /Volumes/diskos ..?Eιναι και πολλα τα gb για να κανω backup θα πρεπει να παρω κι αλλο external.Παντως ειναι μαλλον σιγουρο οτι ειναι θεμα permission
cortaN@ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως επαθε εκει που δουλευε κανονικα με το που ανοιγω το terminal μου εβγαλε κατι τετοιο(pam error login process terminated η completed) και τιποτα αλλο.Δεν ειχα καθολου προσβαση στο terminal και εκανα επανεκκινηση απο τοτε κανει μονος του..Ο υπολογιστης δουλευε κανονικα το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω τα permissions στον δισκο που εχει εγκατεστημενο το λειτουργικο.Εβαλα να ειναι shared και να εχει access everyone.Αυτο εκανα και εβαλα και τον pureftpd server.Τωρα το pc δεν ανοιγει και κανει συνεχεια restart μονο του μολις φτανει στην γκρι οθονη δεν βγαζει κανενα μηνυμα η κατι απλα εκει που κανονικα θα με εβαζε μεσα κανει επανεκκινηση.Ξερεις κανεις τι γινεται?Δεν μου χει ξανατυχει κατι τετοιο Κάνε ένα hardware test, μήπως το kernel panic οφείλεται σε hardware error [π.χ. μνήμες] και όχι σε software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.