GI@RG@S Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Γεια..λοιπον εχω κατεβαςει να δω μια ςειρα κ εχει ιποτιτλους..αλλα δεν εδειχνε ελληνικα γιατι επρεπε να βαλω απο control panel ςτο regional greek...πηγα εκει να το βαλω κ μου ζητηςε cd των window..επειδη δεν ειχα δανειςτηκα απο εναν φιλο...παω να βαλω το cd κ μου το βγαζει κενο,αγραφο,αδειο...τι λετε να φταιει κ το βγαζει κενο...νομιζω μου εχει ξανατυχει...το cd ειναι αντιγραμμενο κ ςτον φιλο μου τρεχει κανονικα...επιςης υπαρχει καποιος αλλος τροπος να περαςω τα ελληνικα ςτο regional χωρις το cd;;;ευχαριςτω!!
Αδμιν Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ςυγνωμη αλλα τα ετςι οπως τα γραφεις θελουμε διερμηνέα. Τελος παντων, χωρις το ςδ 99% δεν γινεται, αλλα έτςι κι αλλιως δεν ειναι αυτο το προβλημα. Αλλαξε το encoding ςτον Media Player ςου και θα δεις τους υποτιτλους.
gogus_elis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Γεια..λοιπον εχω κατεβαςει να δω μια ςειρα κ εχει ιποτιτλους..αλλα δεν εδειχνε ελληνικα γιατι επρεπε να βαλω απο control panel ςτο regional greek...πηγα εκει να το βαλω κ μου ζητηςε cd των window..επειδη δεν ειχα δανειςτηκα απο εναν φιλο...παω να βαλω το cd κ μου το βγαζει κενο,αγραφο,αδειο...τι λετε να φταιει κ το βγαζει κενο...νομιζω μου εχει ξανατυχει...το cd ειναι αντιγραμμενο κ ςτον φιλο μου τρεχει κανονικα...επιςης υπαρχει καποιος αλλος τροπος να περαςω τα ελληνικα ςτο regional χωρις το cd;;;ευχαριςτω!! Επειδή μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο -και τρελλάθηκα .Νόμιζα πως εχει χαλάσει το CD/DVD μου-το' ψαξα λίγο και .. το CD του φίλου σου όταν του το επιστρέψεις ,στο δικό του μηχάνημα θα τρέχει μια χαρά.Πρόσεξε :αν ο φίλος σου υποχρεωθεί κάποτε να σβήσει τα πάντα & να εγκαταστήσει απ'αρχής τα Windows ,τότε ΟΥΤΕ κι εκεινού το PC θα το βλέπει .(γι αυτό καλά θα κάνει να γράψει τα Windows σε CD όπως είναι περασμένα .Απο explore στον δίσκο C -δεξί κλικ στο φάκελο Windows -send to CD/DVD )Συμπέρασμα :Βάζουν πλεον οι εταιρείες κάποιο κώδικα ,που διαβάζει το συγκεκριμένο μηχάνημα ,και επιτρέπουν την εγκατάσταση Μία ή Δύο ή τρείς φορές και μετά τέλος.Εκτός αν είναι αγορασμένο για εταιρεία με άλλο EULA.πχ για 10 ή 15 PCs.Ολα αυτά με την παράθεση"ΕΓΩ εχω καταλήξει στο συμπέρασμα".Δηλ. κρατάω μια επιφύλαξη μήπως λαθεύω .Αλλά δεν νομίζω.
GI@RG@S Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 πως αλλαζω το encoding παιδια..τι κανω...γραφω με ς γιατι δεν εχω το αλλο ςιγμα γιαυτο...
GI@RG@S Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 παντως αν ενοοεις να βαλω codec το εχω ηδη κανει..οποτε;
Αδμιν Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ποιον player χρησιμοποιείς; Το VLC, το Media Player Classic ή κάποιο άλλο; Το encoding είναι ένας πίνακας χαρακτήρων (περίπου) για τα ελληνικά υπάρχουν οι κωδικοσελίδες UTF 8, ISO-8859-7 και Windows-1253. Ανάλογα με το encoding του υποτιτλου ρυθμιζεις και το encoding του player. Φυσικά χρειάζεσαι και ελληνική γραμματοσειρά στο player
GI@RG@S Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 εχω κ vlc και media player και bςplayer
Αδμιν Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 πειραξε λιγο τις ρυθμισεις τους για τους υποτιτλους
GI@RG@S Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 εννοεις οταν τρεχω καποιο video με δεξι κλικ να πειραξω απο εκει κατι; ή απο καποιο menu πανω ςτον player....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.