Προς το περιεχόμενο

ελληνικα κ cd

GI@RG@S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια..λοιπον εχω κατεβαςει να δω μια ςειρα κ εχει ιποτιτλους..αλλα δεν εδειχνε ελληνικα γιατι επρεπε να βαλω απο control panel ςτο regional greek...πηγα εκει να το βαλω κ μου ζητηςε cd των window..επειδη δεν ειχα δανειςτηκα απο εναν φιλο...παω να βαλω το cd κ μου το βγαζει κενο,αγραφο,αδειο...τι λετε να φταιει κ το βγαζει κενο...νομιζω μου εχει ξανατυχει...το cd ειναι αντιγραμμενο κ ςτον φιλο μου τρεχει κανονικα...επιςης υπαρχει καποιος αλλος τροπος να περαςω τα ελληνικα ςτο regional χωρις το cd;;;ευχαριςτω!!

Δημοσ.

ςυγνωμη αλλα τα ετςι οπως τα γραφεις θελουμε διερμηνέα. Τελος παντων, χωρις το ςδ 99% δεν γινεται, αλλα έτςι κι αλλιως δεν ειναι αυτο το προβλημα. Αλλαξε το encoding ςτον Media Player ςου και θα δεις τους υποτιτλους.

Δημοσ.
Γεια..λοιπον εχω κατεβαςει να δω μια ςειρα κ εχει ιποτιτλους..αλλα δεν εδειχνε ελληνικα γιατι επρεπε να βαλω απο control panel ςτο regional greek...πηγα εκει να το βαλω κ μου ζητηςε cd των window..επειδη δεν ειχα δανειςτηκα απο εναν φιλο...παω να βαλω το cd κ μου το βγαζει κενο,αγραφο,αδειο...τι λετε να φταιει κ το βγαζει κενο...νομιζω μου εχει ξανατυχει...το cd ειναι αντιγραμμενο κ ςτον φιλο μου τρεχει κανονικα...επιςης υπαρχει καποιος αλλος τροπος να περαςω τα ελληνικα ςτο regional χωρις το cd;;;ευχαριςτω!!

Επειδή μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο -και τρελλάθηκα .Νόμιζα πως εχει χαλάσει το CD/DVD μου-το' ψαξα λίγο και .. το CD του φίλου σου όταν του το επιστρέψεις ,στο δικό του μηχάνημα θα τρέχει μια χαρά.Πρόσεξε :αν ο φίλος σου υποχρεωθεί κάποτε να σβήσει τα πάντα & να εγκαταστήσει απ'αρχής τα Windows ,τότε ΟΥΤΕ κι εκεινού το PC θα το βλέπει .(γι αυτό καλά θα κάνει να γράψει τα Windows σε CD όπως είναι περασμένα .Απο explore στον δίσκο C -δεξί κλικ στο φάκελο Windows -send to CD/DVD )Συμπέρασμα :Βάζουν πλεον οι εταιρείες κάποιο κώδικα ,που διαβάζει το συγκεκριμένο μηχάνημα ,και επιτρέπουν την εγκατάσταση Μία ή Δύο ή τρείς φορές και μετά τέλος.Εκτός αν είναι αγορασμένο για εταιρεία με άλλο EULA.πχ για 10 ή 15 PCs.Ολα αυτά με την παράθεση"ΕΓΩ εχω καταλήξει στο συμπέρασμα".Δηλ. κρατάω μια επιφύλαξη μήπως λαθεύω .Αλλά δεν νομίζω.B)

Δημοσ.

ποιον player χρησιμοποιείς; Το VLC, το Media Player Classic ή κάποιο άλλο; Το encoding είναι ένας πίνακας χαρακτήρων (περίπου) για τα ελληνικά υπάρχουν οι κωδικοσελίδες UTF 8, ISO-8859-7 και Windows-1253. Ανάλογα με το encoding του υποτιτλου ρυθμιζεις και το encoding του player. Φυσικά χρειάζεσαι και ελληνική γραμματοσειρά στο player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...