paranoid_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Παιδια θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.Δεν ξερω αν το topic ανηκει εδω.αν οχι καποιος operator ας το μετακινησει,αλλα ουσιαστικα προκειται για αναβαθμιση.. Εγω εχω ενα Fujitsu Siemens Amilo Xi2428 nVidia 8600GS 256MB shared to 1024MB.και νομιζω πωσ η καρτα γραφικων μου καηκε,διοτι οταν καποιες στιγμες υπερφορτωνονται τα γραφικα(τρεχει ταυτοχρονα παιχνιδι,ταινια στο media player,και βιντεο στο youtube μου βγαζει μια μαυρη οθονη για καποια δευτερολεπτα και μετα μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "the driver has stopped working and restarted".λοιπον αυτο που εχω απορια ειναι αν εχει καει η απλα δνε αντεχει αυτα που τησ υποβαλλω:-( και αν εχει κανενας να προτεινει καμια καλη καρτα γραφικων στα 512mb ειται ATI ειτε nVidia γυρω στα 100Ε
Venisk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αλλαγη καρτας γραφικων σε Laptop paranoid_gr αυτό που θέλεις είναι..πως να το πώ..απλά δεν στέκει.. και νομιζω πωσ η καρτα γραφικων μου καηκε, Θα είχες πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα αν καιγόταν..δεν θα έβλεπες εικόνα... "the driver has stopped working and restarted" Κατέβασε από την εταιρεία του laptop σου καινούριους οδηγούς για την κάρτα γραφικών.. κ πέρασε τους(πρώτα απεγκατέστησε τους παλιούς).. Γιατι δεν σκεφτεσε ξανα για την 8400GS ? τι είναι το laptop .:VenoM:.?
gherudos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να την αλλάξεις.Εκτός αν είχες laptop turbo-X του πλαισίου.Μόνο μνήμες δίσκο και ίσως CPU θα μπορούσες να αλλάξεις.
paranoid_gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ειδες τι μαθαινει ο κοσμος.Δεν ηξερα οτι το δικο μ pc δεν μπορει να αλλαξει καρτα γιατι οπωσ ειπατε και εσεις ειχα ενα turbo-X το οποιο εχω πουλησει τωρα και απλα μου ειπε το παιδι οτι αλλαξε καρτα για αυτο λεω. Φιλε Venisk θα δοκιμασω αυτο που λες και θα ξαναβαλω τουσ οδηγους διοτι η καρτα μ ειναι πολυ και προσ στιγμην ειχα πολη μεγαλη αγωνια με το τι θα εκανα με αυτην.
clevercitizen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 εγγύηση δεν έχεις??? αν σου κάνει νούμερα στείλτο να στο κοιτάξουν (χαρά στην υπομονή σου)
loumbas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μάλλον σου φταίνε τα Vista. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασε όλες τις ενημερώσεις απο το Windows Update και κάνε αναβάθμιση στον πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας. Σε εμένα λύθηκα αλλα τελικά έκανα "αναβάθμιση" σε ΧΡ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.